Βοήθεια με ανελέητο buzzzzzz

X-minor είπε:
Και θα τ'ονομάσω... backbuster!  :P
Ψάχνω άμεσα για σπόνσορα.

Θα χεστούμε στο χρήμα. ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ψάχνω άμεσα για σπόνσορα.

Θα χεστούμε στο χρήμα. ;D ;D
Εμείς κι οι φυσιοθεραπευτές!  ;D

100% οι μαγνήτες τελικά, τους δοκίμασα και σε άλλη και είχα τα ίδια ακριβώς με την strat. Ας πάει στα λυμένα (επιτέλους).

X-minor είπε:
Τώρα πρόσεξα πως μου το κάνει ΚΑΙ η tele. Θαυμάσια.
  Κάνα ευχέλαιο σκέφτηκες να κάνεις...; ::)    Και αν δεν πιάσει και αυτό, πας για τρισάγιο..... :-X

Μήπως κάνουν μπαζζζζ τα αυτιά σου τελικά;  O0

cigaret13 είπε:
  Κάνα ευχέλαιο σκέφτηκες να κάνεις...; ::)    Και αν δεν πιάσει και αυτό, πας για τρισάγιο..... :-X

Μήπως κάνουν μπαζζζζ τα αυτιά σου τελικά;  O0
Ειρωνεία. Κουλ.

Αν υποθεσουμε οτι τα αΦτια σου δε σε γελανε....ποιο ειναι το signal chain σου;;;

Το θέμα παρουσιάζεται κατά 99.9% ΜΟΝΟ στο attack της πενιάς. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με πιο pointy πένα. Στο πρώτο μέρος του κλιπ της tele είναι η πιο μυτερή πένα, στο δεύτερο είναι μια στρογγυλεμένη stubby.

Στο decay δεν ακούγεται κάποιο ανάλογο oscillation.  Αυτή την στιγμή το σήμα πάει κιθάρα-καλώδιο-κάρτα ήχου-amp sim vst στο reaper. ΔΕΝ είναι τίποτα απ'τα υπόλοιπα το πρόβλημα, οι υπόλοιπες τρεις κιθάρες μου (humbuckers) και το μπάσσο δεν έχουν τίποτα παρόμοιο.

Ακούστε και τα κλιπ να σιγουρευτούμε ότι τ'αυτιά μου δουλεύουνε.  :P

RayDTutto είπε:
Όχι ρε. Πλάκα κάνουμε.
Ξέρω, ξέχασα το smiley.

Υ.Γ. Αφεντικό, πως θα γίνει να ξεπεραστεί το θέμα με τα ίδια filenames;

teledirt090517.mp3

stratdirt090517.mp3

Attachments

X-minor είπε:
Τώρα πρόσεξα πως μου το κάνει ΚΑΙ η tele. Θαυμάσια.
Εμένα ΟΚ μου φάνηκαν, αλλά άλλο είναι το θέμα.

Έπιασα χθες λίγο κιθάρα, και εκεί που έπαιζα (σε τάστα κοντά στους μαγνήτες) άρχισε να μου φαίνεται περίεργο το άκουσμα, κάτι σαν αυτό που περιγράφεις.

Αυτό το νήμα είναι κακό. ;D ;D

Σε "υπνωτίζει" και ακούς αυτά που θέλει αυτό. ;D ;D

Κακό σας λέω, κακό. ;D ;D ;D ;D

Δεν είναι αυθυποβολή, όντως το κάνουν, στις υπόλοιπες δεν ακούγεται κιχ. Με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις σε όλα τα υπόλοιπα. Θα δοκιμάσω αργότερα να βγάλω τα ελατήρια απ'τους μαγνήτες, είναι το μόνο που δεν θυμάμαι αν έκανα.

X-minor είπε:
Δεν είναι αυθυποβολή, όντως το κάνουν, στις υπόλοιπες δεν ακούγεται κιχ.
Πάντως αν κατάλαβα καλά, χοντρικά μιλώντας, για να χρησιμοποιήσω και επιστημονικούς όρους, είναι σαν να ακούγεται μια κανονική, και μια τζούφια νότα ταυτόχρονα (με την τζούφια χαμηλότερα σε ένταση).

Έτσι είναι?

Επιστημονικά, θα σε γελάσω.  ;D

Ένα ξεκούδουνο, μουλωχτό και ψιλομπουκωμένο κουδούνισμα μου ακούγεται εμένα μαζί με τη νότα. Επιστημονικά πάντα! Τώρα τι ακριβώς είναι ούτε εγώ μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς με λόγια.  :-\

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back