Βοήθεια σε σύνδεση Pod HD500 με ToneHub

kontras

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους!
Ρε παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να συνδέσω την Pod HD500 που έχω με το ToneHub σε ένα microsoft surface για να παίζω πρόβες, λάιβ.
Το σκεπτικό είναι η pod να λειτουργήσει ως midi pedalboard και κάρτα ήχου, να έχω το tonehub στο surface και να δοκιμάσω αυτό το σετινγκ.
Μέχρι στιγμής αυτό που έχω καταφέρει μόνος μου είναι να συνδέσω το ποντ στο surface ως κάρτα ήχου, ως "Midi" πεταλιέρα, να έχω ελάχιστο latency και να ακούγεται το tonehub.
Η ποντ συνδέεται με usb απευθείας στο surface και όλα παίζουν ωραία και τακτοποιημένα (μάλλον).
ΑΛΛΑ! Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι το ρημάδι το Midi learn, ώστε να μπορώ να αλλάζω presets και να βάζω/βγάζω stomps.
Και επειδή εκεί εξαντλούνται και όλες μου οι τεχνικές γνώσεις, και η καθοδήγηση του ΑΙ αλλά και η υπομονή μου, μπορεί κάποιος άνθρωπος να βοηθήσει επί του πρακτέου; Να βρεθούμε δηλαδή κάπου να μου δείξει να τα σετάρουμε; Με το αζημίωτο φυσικά. Είμαι Αθήνα.

Ευχαριστώ πολύ!

Χρησιμομποιείς κάποιο DAW (Cubase, Studio One, Logic, etc) ή είναι Standalone το ToneHub?

Είναι standalone, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάποιο DAW. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα προτιμούσα να λειτουργεί ως standalone, ώστε να μην "φορτώνεται" το surface.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back