Βass Egmond

animae

Μέλος
Πόντοι
36
Λοιπον αγαπητοι φασαριαδες,

εχω ενα μπασακι στο σπιτι μου(tou theoniki ειναι βεβαια), το οποιο περισσοτερο ηχο μπουζουκιου εχει, παρα μπασου. Πρεπει να χει και καμια 20αρια χρονια στην πλατη του.

Αξιζει να αλλαξω μαγνητες? Θα αλλαξει προς το καλυτερο ο ηχος ή τσαμπα τα λεφτα?

20 χρονών μπάσο; ¶λλοι κάνουν αμάν και πως για κάτι τέτοιο και εσύ το ρωτάς; Βέβαια εξαρτάται το τι μπάσο είναι.

Δυστυχως , το μονο που λεει πανω ειναι "egmond" και εχει σχημα lp με 2 διπλους μαγνητες...

δε ξερω αν αξιζει παντως κι εγω σκεφτομουν να βαλω στο παλιο μου emg που σιγουρα αλλαζουν προς το καλυτερο τον ηχο...

Αυτό εδώ είναι το μπάσο σου;

egmondmuseum6.jpg

Είναι ιεροσυλία πάντως να βάλεις ... EMG σε αυτό το όργανο... κάτι σαν την Μπουμπουλίνα με ζαρτιέρες θα είναι...

Αυτό εδώ είναι το μπάσο σου;
egmondmuseum6.jpg

Είναι ιεροσυλία πάντως να βάλεις ... EMG σε αυτό το όργανο... κάτι σαν την Μπουμπουλίνα με ζαρτιέρες θα είναι...

οντως μαλακια... νομιζα πως ηταν διαφορετικο απο αυτο....

kwstas +1000 για τα μπασάκια.....φοβερά...

...στο θέμα μας...

kwstas79, ακριβως αυτο!

Το προβλημα του οπως ξαναειπα ειναι οτι περισσοτερο μπουζουκι θυμιζει, παρα μπασο..

ψαξε για vintage μαγνητες.οι emg παραεχουν συγχρονο ηχο για το παρον εργαλειο.

βασικα πηγαινε το σε κανα καλο τεχνιτη να σου πει αν αξιζει λογω παλαιοτητας να του ριξεις λεφτα ή αν οι μαγνητες του θυμιζουν μπουζουκι λογω φθορας και οχι σχεδιασης.

παντως κουκλι ειναι.

+1 για vintage μαγνήτες, με νορμάλ έξοδο δηλαδή, όχι τίποτα κάφρους.

Καποια συγκεκριμενη μαρκα? Υποψην να μην ξεφευγουν και ιδιαιτερα στην τιμη. Δηλ φανταζομαι να φτανουν περι τα 70 γιουρια.

Πρώτα ξήλωσέ τους και μέτρα τις διαστάσεις τους (μήκος-πάχος-βάθος).

Επίσης το pole spacing είναι πολύ σημαντικό.

Μέτρα αυτά και τα ξαναλέμε! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back