G4? Apple κ έτσι? iPaok δλδ?deadendmind είπε:...Βλέπεις δεν έχω κάνει κολλητιλίκια.![]()
G4? Apple κ έτσι? iPaok δλδ?deadendmind είπε:...Βλέπεις δεν έχω κάνει κολλητιλίκια.![]()
iΝταποδω ρεVartanis είπε:Οχι βεβαια. Ο ανθρωπος εννοουσε πεντακαθαρα ivartanis ;D ;D
Που τα βρισκετε ορισμένοι και τα λέτε δεν μπορώ να καταλαβω...Vartanis είπε:Για να πω την αληθεια φιλε Χαρη,την ιδεα πρωτος μου την εβαλε ο ιδιος ο Καρβελας, γιατι επι εναμιση χρονο περιπου μπαινοβγαινα στο σπιτι του.Και δεν κανω πλακα.
Η πλακα ειναι ομως,οσο αφορα την φωνη μου, οτι τα παλια τα χρονια(χα χα χα χα) πληρωναν για να με ακουσουν.Για φαντασου ειρωνια.
Και βεβαια φιλε Boody, αναφερεται στους στιχους που εβαλε ο exarhos,που ειχαν περιεχομενο και νοημα. ;D ;D ;D
Ασχετο η τελος παντων σχετικο.Τους στιχους αναγκαστηκα να τους γραψω, γιατι δεν ευρισκα.Μεσα σε ενα μηνα εγραψα,για 180 τραγουδια μου, οποτε καταλαβαινετε τι εχω κανει. 8) 8) 8)
Τελικα ρε μαγκα εμεις μπρικια κολαμε ,δεν κανουμε τιποτα.Vartanis είπε:Η πλακα ειναι ομως,οσο αφορα την φωνη μου, οτι τα παλια τα χρονια(χα χα χα χα) πληρωναν για να με ακουσουν.Μεσα σε ενα μηνα εγραψα,για 180 τραγουδια μου, οποτε καταλαβαινετε τι εχω κανει. 8) 8) 8)