- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Τάδε έφη Vartanis:
Ας κάνω κι εγώ μία, τώρα που μου μάθατε το ρόλο και τη σωστή χρήση των smileys:
Vartanis & Lambrogg το κομμάτι που φτιάξατε είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια... ;D ;D 8) ;D :-* :-* :-* :-* ;D ;D
Το καταλάβατε ότι αστειεύομαι έτσι; ;D ;D 8) 8) :-* :-* ;D 8) ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τάδε έφη Lambrosgg:Vartanis είπε:Παραβλεπεις το γεγονος, οτι ο trigga μου κανει χαβαλε, λεγοντας για το σαξοφωνο, παραβλεπεις τα κιτρινα χαμογελα που βαζω εγω στην απαντηση μου και ερχεσαι και μου τα χωνεις.
Ορίστε μερικές ... πλακίτσες:Επειδή ακριβώς στ γραπτό λόγο ο άλλος δεν μας βλέπει έτσι ώστε να καταλάβει αν αστειευόμαστε ή όχι απο τους μορφασμούς του προσώπου μας ή απο τον τόνο της φωνής, επινοήθηκαν οι συμπαθέστατες "στρογγυλές μαλακίτσες" (η αλλιώς smilies) για να δείχνουν στον άλλο τα συναισθήματα μας ή και τον τόνο της φωνής μας.
@trigga και εγω σ'αγαπω και σου ευχομαι καποτε να μαθεις να παιζεις και κιθαρα ;D ;D ;D, αν και χλωμο το βλεπω(χα χα χα)
Αν του παιζεις,οπως τις τζαζιες σου.........πικρα. ;D ;D ;D
Για ψαξτω λιγο προς κομμωτρια,γαζωτρια,χορευτρια κ.λ.π. γιατι σαν μουσικος .....δεν το βλεπω. ;D ;D ;D
Ας κάνω κι εγώ μία, τώρα που μου μάθατε το ρόλο και τη σωστή χρήση των smileys:
Vartanis & Lambrogg το κομμάτι που φτιάξατε είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια... ;D ;D 8) ;D :-* :-* :-* :-* ;D ;D
Το καταλάβατε ότι αστειεύομαι έτσι; ;D ;D 8) 8) :-* :-* ;D 8) ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-*