- Πόντοι
- 88
στοιχουργικα ειναι φοβερο! πολυ πονος!
"κ εσυ γυριζεις κ μου κουνιεσε στα λαικα!"
χαχαχαχαχα
ρε αμα ειχε καλο ηχο θα ηταν τελειο!
Καλο η κακο ειναι ....αυτο που γραφεις; ;Dfenderiarhs είπε:Ευγε.............ρε συ αυτο ειναι τεχνη..........και αποψη.....Για το καΛο μας......
H θεωρία καταρρέει,οι χοντροί είν' οι ωραίοι.bloody_sunday είπε:Παιδιά, είτε το θέλουμε είτε όχι, ο ήχος της κιθάρας του Vartani έχει άποψη
Τεσπα,τωρα δεν ειναι δυνατον να συζητησουμε για το αυτονοητο.Καθομαστε κ λεμε για τον ηχο,λες κ ειναι αυτο το ζητουμενο κ αν ηταν καλος ο ηχος θα ηταν καλο κ το κομματι.Θα συνεχιζα αλλα τεινω πλεον κ εγω προς την υποψια οτι ο Vartanis μας δουλευει ολους.Vartanis είπε:Δεν μπορω να δεχτω με ΤΙΠΟΤΑ οτι οι αλλοι εχουν καλυτερο ηχο.Ανεκτο ναι .Αλλα μεχρι εκει.
Τα κουτακια,γιατι περι κουτακια προκειται, δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να βγαλουν ηχο της προκοπης, τουλαχιστον στα δικα μου αυτια.Για αυτους που δεν ξερουν αλλα και δεν τους ενδιαφερει, δεν εχει καμμια σημασια.Για μενα εχει.
Vartanis είπε:Σιγουρα εδω μεσα καποιοι κοροιδευουν τον κοσμο (αν θες θα σου πω και ποιος) αλλα ΟΧΙ εγω.
Το οτι ειμαι απο τους λιγους που βαζει τραγουδια δικα του και οχι πειραματισμους και αεροπαιξιματα (με την καλη εννοια της λεξεως)δεν σου λεει κατι;Δηλαδη πιστευεις οτι ειμαι σε θεση να γραφω τραγουδια ,να τρωω ωρες μονο και μονο να κανω χαβαλε σε σας;
Θελω,πεςVartanis είπε:Σιγουρα εδω μεσα καποιοι κοροιδευουν τον κοσμο (αν θες θα σου πω και ποιος)
Εγω βαζω πειραματισμους κ αεροπαιξιματα (με την καλη ή την κακη εννοια).Το να μη σου αρεσουν ή να ειναι απαραδεκτα κατα κοινη ομολογια το βρισκω πιθανο κ το δεχομαι πληρως.Αλλα δεν γραφω 180 το μηνα,ουτε ποσταρω 3 τη βδομαδα με περηφανια για το ποσο γρηγορα τα τελειωσα.Πολυ περισσοτερο εχω την αξιοπρεπεια να πω "να το αεροπαιξιμο μου,μηπως τυχον αρεσει σε κανεναν αλλο?" κ οχι οτι με την παραγωγη του Nigel Godrich θα πεταγαν.Το οτι ειμαι απο τους λιγους που βαζει τραγουδια δικα του και οχι πειραματισμους και αεροπαιξιματα (με την καλη εννοια της λεξεως)δεν σου λεει κατι;Δηλαδη πιστευεις οτι ειμαι σε θεση να γραφω τραγουδια ,να τρωω ωρες μονο και μονο να κανω χαβαλε σε σας;
Ποιος ειμαι ο ...Φοιβος;Που γραφει δεκα τραγουδια καθε δεκα λεπτα;
Δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει να γραψεις δικο σου τραγουδι,το ποσο ευκολο ειναι;