Λογω της βλαμενης συνδεσης που εχω (t-r-ellas) τωρα τελευταια αδυνατο να ειμαι στην κουβεντα την ωρα που πρεπει.Sorry
@Longshadow
Σιγουρα δεν θα εβαζα τα κομματια μου σε κοινη θεα ετσι απλα, αλλα (αναγκαστηκα) και το βαζω σε παρενθεση, διοτι απο αλλο θεμα που ειχα ξεκινησει, πανω στις κουβεντες, μου ζητηθηκε και ειπα γιατι οχι, αλλα σιγουρα ηξερα οτι δεν ηταν και στην ...καλυτερη τους κατασταση αλλα ειπα ..δεν πειραζει.
Και ο πιο βασικος λογος ηταν, οτι οι περισσοτεροι βαζαν τζαμαρισματα, χαβαλεδες, σολα κ.λ.π και βλεποντας οτι ο ανταγωνισμος στην συνθεση, ηταν ποοοοολυυυυυυ μικρος,ειπα να το κανω.
Αλλα η αποψη μου (blue μην βγεις) γενικα πανω στο θεμα ηχων και παιξιματος,υπαρχει σε αλλο τραγουδι μου, οποτε μην τα επαναλαμβανω.
@Yameth
Δεν ξερω αν υπαρχει γενικα κανεις που να μπορει να πει με σιγουρια αν θα γινει καποιος διασημος η οχι, γιατι αν ηξερε τον τροπο,θα το εκανε πρωτα για τον εαυτο του.
Αναρωτιεμαι πολλες φορες τι μου λενε,αλλα δυστυχως οταν δεν βλεπω και τα αναλογα εργα, καπου ξερεις χαλιεμαι,γιατι στα λογια ολοι καλα τα πανε.
Και οπως πολυ σωστα γραφεις -σιγουρα ξερω- αλλα ρωτωντας καποιες φορες μαθαινεις και καποια πραγματα που δεν τα υπολογιζεις η δεν τους δινεις την αναλογη βαρυτητα.
Ειμαστε κοντα ηλικιακα, ειμαι πιο μικρος και η ζωη μου εχει μαθει να μην ειμαι απολυτως και οσο ζω να μαθαινω.
@trigga
Λεω να κανω χαρτσο και μαντια για να φαμε. ;D ;D ;D