- Πόντοι
- 4,208
αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα είχα πάρει μια miele που είχε 500.
Miele συσκευές είχα παλιά, αλλά και η σκούπα χάλασε, και το ψυγείο το ίδιο.
Τώρα παίρνω μόνο kuppersbusch.
αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα είχα πάρει μια miele που είχε 500.
μουα οσι
ας βγαίναν όλοι στους δρόμους,
αλλα προηγουμένως ας είχαμε στην Θεσσαλονίκη 2000 λεωφορεία και όχι 2 άδειους ποδηλατόδρομους στις πιό βασικές αρτηρίες της μακρόστενης πόλης, και ας φτιάχνανε λέμε τώρα 15000 ΜΕΘ.
Τότε ΟΚ
Με τα "ας" δεν γίνεται δουλειά.
Ας είχε νύχι το πουλί μου να ήταν δάχτυλο, αλλά δεν έχει.
Αυτή είναι η κατάσταση, είναι δεδομένη, το θέμα είναι πώς λειτουργεί καθένας μέσα σ' αυτήν.
Όταν αλλάξει, θα μπορούμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά.
Δεν πρόκειται να αλλάξει.
Απλώς θεωρώ πως ο Βαν έχει άλλους "εχθρούς" να αντιμετωπίσει, κι επειδή δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει στην καθημερινότητα της Βρετανίας, κρατώ τις επιφυλάξεις μου, απο τη στιγμή μάλιστα που και δεν είμαι στο μυαλό του και ο ίδιος δεν έχει απρεπή συμπεριφορά.
Σορι αν δεν εκφράστηκα σωστά πριν. Δεν θεώρησα ποτε πως ανήκεις στους συνομωσιολόγους Ηλία. Ταπεινά συγγνώμη.
Πιστεύω ότι αυτός δεν θα έλεγε κάτι για προσωπικό συμφέρον γιατί τον παρακολουθώ σαν άνθρωπο και τον θαυμάζω.
https://www.billboard.com/articles/columns/rock/9463589/tool-maynard-james-keenan-coronavirus-battle-after-effects
Θέλω να σχολιάσω μόνο αυτό. Το networth μπορεί να εμφανίζεται ως ένδειξη περιουσιακών στοιχείων και αξία στην αγορά, αλλά μάλλον μετριέται με λίγο ασαφή τρόπο. Κι αυτό γιατί ενώ ο Mark Lanegan εμφανίζεται να έχει networth 1.000.000, ο ίδιος δήλωσε: "Μακάρι να ίσχυε κάτι τέτοιο". Δε λέω ότι πεινάει ο Van Morrison.https://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/rock-stars/van-morrison-net-worth/
Νομίζω ότι.. οριακά...θα την πάλεψει να μείνει και 12 μήνες άνεργος ...
Ό τραγουδιστής των Doors βρε!?οχι άμεσα σχετικο με τον Βαν Μορισον, για τον οποίο κάτι μου λέει μόνο το επώνυμο,
Δε λέω ότι πεινάει ο Van Morrison.
Εν ταχει,ιρλανδός που κουρέυτηκε,ξυρίστηκε καλλιτεχνικά για να αρέσει στους εγγλέζους(ποτέ μην έχεις εμπιστοσύνη) και περιόδους μεγάλων αναταραχών στο νησί αυτός τραγουδούσε la la la la la la di da.Τότε χρειαζόταν νοσηλεία,τώρα είναι μια χαρά,περδίκη!ΥΓ, οχι άμεσα σχετικο με τον Βαν Μορισον, για τον οποίο κάτι μου λέει μόνο το επώνυμο, αλλά απλώς ήθελα να τοποθετηθώ γενικότερα στο θέμα.