• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Rockwave 2018

sotosprince είπε:
Συμφωνω απολυτα για καλυτερο ηχο κιθαρας! Boogie -ιλα τρελη triple rectifier
Μη ξεχασω να πω οτι αυτο οφειλεται κατα 50% στον ηχοληπτη τους που εβγαλε τις κιθαρες στο PA και της μιξη γενικοτερα της μπαντας, γιατι οσο και καλο ηχο να εχεις πανω στη σκηνη, εξω μπορει ευκολα σε καταστρεψει ο ηχοληπτης.

Ρε παιδιά το ότι είστε μουσικοί με εμπειρία είναι αυτό που με αγχώνει στα σχόλια σας ;D

Και εξηγούμαι

Σχεδόν όλοι πλην εμου (ήμουν πολύ μπροστά ενώ αυτοί που είπαν άσχημα λόγια πίσω )  έλεγαν για χάλια ήχο στους Τρεμοντι.  Εγώ  ήμουν ο μόνος που είπα πόσο ωραίος και ογκώδης ήταν και βλέπω συμφωνείτε. Ήσασταν μπροστά;;;

Σημειωτέον ο Τρεμοντι έπαιζε με τον Prs,  ο Friedman νομίζω όντως Boogie με επιφύλαξη όμως

Παραξενευομαι για ACCEPT γιατί μου άρεσε ο ήχος τους. Κάπου είχα δει ότι χρησιμοποιεί Kemper πλέον στις περιοδείες

Edit : Δεν ήξερα την εμφάνιση του Mesa boogie triple rectifier. Όντως μοιάζει πάρα πολύ με αυτόν που είχε στο stage  ο Friedman

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Rebel_Of_South είπε:
Ρε παιδιά το ότι είστε μουσικοί με εμπειρία είναι αυτό που με αγχώνει στα σχόλια σας ;D

Και εξηγούμαι

Σχεδόν όλοι πλην εμου (ήμουν πολύ μπροστά ενώ αυτοί που είπαν άσχημα λόγια πίσω )  έλεγαν για χάλια ήχο στους Τρεμοντι.  Εγώ  ήμουν ο μόνος που είπα πόσο ωραίος και ογκώδης ήταν και βλέπω συμφωνείτε. Ήσασταν μπροστά;;;

Σημειωτέον ο Τρεμοντι έπαιζε με τον Prs,  ο Friedman νομίζω όντως Boogie με επιφύλαξη όμως

Παραξενευομαι για ACCEPT γιατί μου άρεσε ο ήχος τους. Κάπου είχα δει ότι χρησιμοποιεί Kemper πλέον στις περιοδείες

Edit : Δεν ήξερα την εμφάνιση του Mesa boogie triple rectifier. Όντως μοιάζει πάρα πολύ με αυτόν που είχε στο stage  ο Friedman
Απιστευτος ογκος... Ναι ημουν κ εγω αρκετα μπροστα!  Και οι 2 κιθαριστες PRS + boogie rectifier + boogie καμπινες. Οποιος λεει οτι ειχαν χαλια ηχο, μαλλον εχει ασχημα στανταρ χαχα πλακα κανω ολα υποκειμενικα ειναι σε μια συναυλια πιστευω... Προσωπικα επαθα σοκ οταν ακουσα τον ηχο της κιθαρας. Ειναι πολυ κοντα βεβαια στην αμερικανια - ογκο που γουσταρω. Οπως και να εχει, συναυλιαρα κατ εμε και αν και νομιζω εφαγαν θαψιμο αδικως οι Tremonti απο πολλους, εγω γουσταρα πολυ την ενεργεια που εβγαλαν.

Τωρα που συνερχομαι κ εγω σιγα σιγα ας 'αφησω' δυο λογια στο θεμα....

Καταρχην λογω δουλειας,εφυγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα,προλαβα απο τρεμοντι κ μετα...δεν ξερω τι ελεγαν οι προηγουμενες μπαντες,στεναχωρηθηκα που δε τους προλαβα,γτ παντα μου αρεσει να ακουω κ να στηριζω νεες μπαντες εστω κ με ενα απλο χειροκροτημα!

Τρεμοντι λοιπον...δεν ενθουσιαστηκα καθολου απο τις συνθεσεις....κλασσικο κοινοτυπο new metal θα ελεγα,τον τρεμοντι τον προτιμω σαν κιθαριστα παρα σαν τραγουδιστη και απογοητευτικα βλεποντας τον να μην σολαρει σχεδον καθολου και να το κανει μονο ο 2ος κιθαριστας....κ με τον ηχο δε τρελλαθηκα...καθομουν πισω πισω

Volbeat εβλεπα πρωτη φορα...δεν εχω πολυασχοληθει με τους συγκεκριμενους,ο ηχος τους μου αρεσει πολυ,αλλα συνθετικα δε μου αρεσαν καθολου...ολα τα κομματια τους μου θυμιζαν καποιο αλλο...ασε που προς το τελος,εειδη εφυγα να πιασω θεση για μεηντεν,νομοζα οτι επαιζαν διασκευη μεταλλικα,αλλα τελικα ηταν δικο τους κομματι!ι

Iron maiden...να ομολογησω οτι πηγα σχεδον με το ζορι....τους εχω δει 3 φορες κ βαριομουν να παω,αλλα εκανα χαρη σε ενα φιλο...τι να πω!!!!!!απιστευτο σοου,υποστηριξαν τη θεατρικοτητα τους με καθε λεπτομερεια(μεχρι κ το μαλλο αλλαξε ο μπρους για χαρη του ρολου)...μας εκαναν τη χαρη να πουν κομματια που εοχαμε να ακουσουμε 30χρονια λαιβ(when eagles dare)...για μενα που δεν ειχα δει σετλιστ,μου εκανε ευχαριστη εκπληξη το sign of the cross....πρεπει να ειναι η πιο καλοπροβαρισμενη μπαντα στο ειδος πιστευω...ικανοποιησα και ενα συναυλιακο μου απωθημενο(hallowed be the name)

Δεν εχω κατι αλλο να πω...σοκ και δεος!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι Tremonti ειχαν οντως απιστευτη ενεργεια. Ομως ο ηχος τους συχνοτικα με κουρασε απο ενα σημειο και μετα. Με ωτασπιδες ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα (πιο διαυγη). Καθομουν στα vip αριστερα οπως κοιτουσαμε την σκηνη. Παρεμπιπτόντως ειδα και kemper στην σκηνη.

Τωρα που συνερχομαι κ εγω σιγα σιγα ας 'αφησω' δυο λογια στο θεμα....

Καταρχην λογω δουλειας,εφυγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα,προλαβα απο τρεμοντι κ μετα...δεν ξερω τι ελεγαν οι προηγουμενες μπαντες,στεναχωρηθηκα που δε τους προλαβα,γτ παντα μου αρεσει να ακουω κ να στηριζω νεες μπαντες εστω κ με ενα απλο χειροκροτημα!

Τρεμοντι λοιπον...δεν ενθουσιαστηκα καθολου απο τις συνθεσεις....κλασσικο κοινοτυπο new metal θα ελεγα,τον τρεμοντι τον προτιμω σαν κιθαριστα παρα σαν τραγουδιστη και απογοητευτικα βλεποντας τον να μην σολαρει σχεδον καθολου και να το κανει μονο ο 2ος κιθαριστας....κ με τον ηχο δε τρελλαθηκα...καθομουν πισω πισω

Volbeat εβλεπα πρωτη φορα...δεν εχω πολυασχοληθει με τους συγκεκριμενους,ο ηχος τους μου αρεσει πολυ,αλλα συνθετικα δε μου αρεσαν καθολου...ολα τα κομματια τους μου θυμιζαν καποιο αλλο...ασε που προς το τελος,εειδη εφυγα να πιασω θεση για μεηντεν,νομοζα οτι επαιζαν διασκευη μεταλλικα!

Iron maiden...να ομολογησω οτι πηγα σχεδον με το ζορι....τους εχω δει 3 φορες κ βαριομουν να παω,αλλα εκανα χαρη σε ενα φιλο...τι να πω!!!!!!απιστευτο σοου,υποστηριξαν τη θεατρικοτητα τους με καθε λεπτομερεια(μεχρι κ το μαλλο αλλαξε ο μπρους για χαρη του ρολου)...μας εκαναν τη χαρη να πουν κομματια που εοχαμε να ακουσουμε 30χρονια λαιβ(when eagles dare)...για μενα που δεν ειχα δει σετλιστ,μου εκανε ευχαριστη εκπληξη το sign of the cross....πρεπει να ειναι η πιο καλοπροβαρισμενη μπαντα στο ειδος πιστευω...ικανοποιησα και ενα συναυλιακο μου απωθημενο(hallowed be the name)

Δεν εχω κατι αλλο να πω...σοκ και δεος!!!!

Εγω καθομουν και τις δυο μερες μπροστα απο το πυργο ηχου. (σχετικα με το απο που ακουγα και ειπα αποψη για τον ηχο)

ΥΓ1 νομιζω ειδα και εγω Kemper στους Tremonti, εκτος απο mesa.

ΥΓ2 Volbeat ... δεν μ'αρεσουν. Τεχνικα και ηχητικα αρτια ολα. Συνθετικα με τσελεμεντε. Τιποτα ενδιαφερον, εως και εκνευριστικο απο καποια στιγμη και μετα. Γουστα ειναι αυτα.

ΥΓ3 εκπληξη οι The Raven Age. Φρεσκαδουρα. Απο ολες τις αποψεις καλοι.

ΥΓ4 Tremonti ειπα ηχητικα και παιχτικα σουπερ, συνθετικα ετσι κι ετσι.

37562903_10156708656799448_3437209752294129664_n.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back