• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Van Morrison VS Covid-19

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 15K
Με απλά λόγια ο σκοπός είναι να μην κολλήσεις, αν κολλήσεις όλες οι ΜΕΘ και οι γιατροί του κόσμου δεν σε σώζουν (αν είσαι από τους άτυχους). Δεν πεθαίνουν άνθρωποι επειδή δεν έχουμε ΜΕΘ, πεθαίνουν γιατί συνεχίζουμε και κολλάμε ο ένας τον άλλον.

Και προφανώς κάποια στιγμή αν γίνει της πουτ@ν@ς στις ΜΕΘ θα πεθαίνουν απο κορονοϊό και τα λοιπά έκτακτα νοσήματα...

τις διαπιστώσεις αυτές μου τις έκανε πριν 10 μέρες το 9χρονο κοριτσάκι μια φίλης... μόνο αυτό Μίλτο μου δυστυχώς... μόνο αυτό σε αντίθεση με μύριους γονείς που με έχουν πήξει στην μ@μ@κί@... φευ... το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ παραμένει παιχνίδι στα χέρια των παιδιών...?

Η άλλη λύση, που επεξεργάζομαι, και προετοιμάζω εδώ και χρόνια, και μακαρι να υλοποιήσω ....κάποτε,.... είναι η απόσυρση σε κάποια εξοχή, και η όσο το δυνατόν (γιατί απόλυτη δεν υπάρχει) απεξάρτηση από τις συναναστροφές και παρεμβάσεις.

περιγράφεις το όνειρό μου Λάκη μου (που το είχα πλησιάσει πριν λίγα χρόνια αλλά η κρίση με κράτησε -ελπίζω προς ο παρόν- μακριά)... η μόνη μας διαφορά το ότι εγώ επιμένω (τουλάχιστον ακόμα) να επιθυμώ ακόμα και σε αυτή την κατάσταση τις αυστηρά επιλεγμένες περιοδικές επαφές και την μια μόνιμη καθώς (ευτυχώς δι εμέ καθότι μη αυτάρκης θυμικά) έχω το ανθρωπάκι μου με ισόβιο συμβόλαιο... πάντως όταν με το καλό το πετύχω, αν θελήσεις να ξεφύγεις για λίγο από την απόλυτη ζωή του ερημίτη που θα ζεις τότε, θα έχεις ανοικτή πρόσκληση... θάχω και τσακούζι από την μία αλλά και βίντεο για να φέρεις τα vhs σου να βλέπουμε από αυτό...?

anyway... έχοντας ζήσει για κάποια χρόνια αγκαλιά με το ενδεχόμενο του μοιραίου και προσωπικά (και νέος και σε εντατική) και με τη σύντροφό μου πρόσφατα, "έχω "μάθει" να σέβομαι την αξία της ανθρώπινης ζωής... το μόνο που πραγματικά με πονάει είναι ότι τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά βιώνω όλο και πιο συχνά στο περιβάλλον μου την ρήση του Θανάση Βέγγου: «Λυπάμαι τους ανθρώπους που ενώ μπήκαν στην καρδιά μου, ξεφτυλίστηκαν στα μάτια μου»...

περιγράφεις το όνειρό μου Λάκη μου (που το είχα πλησιάσει πριν λίγα χρόνια αλλά η κρίση με κράτησε -ελπίζω προς ο παρόν- μακριά)... η μόνη μας διαφορά το ότι εγώ επιμένω (τουλάχιστον ακόμα) να επιθυμώ ακόμα και σε αυτή την κατάσταση τις αυστηρά επιλεγμένες περιοδικές επαφές και την μια μόνιμη καθώς (ευτυχώς δι εμέ καθότι μη αυτάρκης θυμικά) έχω το ανθρωπάκι μου με ισόβιο συμβόλαιο... πάντως όταν με το καλό το πετύχω, αν θελήσεις να ξεφύγεις για λίγο από την απόλυτη ζωή του ερημίτη που θα ζεις τότε, θα έχεις ανοικτή πρόσκληση... θάχω και τσακούζι από την μία αλλά και βίντεο για να φέρεις τα vhs σου να βλέπουμε από αυτό...?
Καλά , εννοειται πως 3-4 άτομα που θα καλω και εγω όταν διδω δεξιώσεις και θα κατεβαινω τις σκαλες με ρομπ ντε σαμπρ.....εχω και  εγω.... ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά , εννοειται πως 3-4 άτομα που θα καλω και εγω όταν διδω δεξιώσεις και θα κατεβαινω τις σκαλες με ρομπ ντε σαμπρ.....εχω και  εγω....

αν δεν υπάρξω ποτέ στην λίστα των καλεσμένων σε παρακαλώ όμως να μου στείλεις μια φωτό από την στιγμή που θα κατεβαίνεις τις σκάλες με ρομπ ντε σαμπρ... please please please...??

καλά επειδή εμένα δεν βλέπω ούτε να με καλείς ούτε να μου στέλνεις φωτό, χρησιμοποίησα την φαντασία μου πριν πέσω στην ανάγκη σου...?

LK retro by npap.jpg

7 ώρες πριν, yameth είπε

Εμ..για αυτό λέω ότι έστω και μια φορά στην ιστορία μας αντιμετωπίσαμε και κάτι ΣΩΣΤΑ.. τουλάχιστον πιο σωστά από τους άλλους....οι Γερμανοί έχουν 1100 νεκρούς την ημέρα....

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ωρε παιδιά;

Τις τελευταίες ημέρες όταν βγαίνω στο δρόμο σχεδόν κάθε φορά θα διασταυρωθω με κάποιους , συνήθως "νεαρούς" μεταξύ 17-25, οι οποίοι ΕΠΊΤΗΔΕΣ την ώρα που τους πλησιάζω κατεβάζουν τη μάσκα και ΒΉΧΟΥΝ επιδεικτικά.

Είναι κάποια νέα μόδα ;

Το ανέφερα σε μερικούς φίλους μου και μου είπαν ότι έχουν διαπιστώσει το ίδιο.

Είναι κάποιο νέο... επαναστατικό κίνημα από τα πολλά που έχουμε φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια;

Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται οπότε θεωρώ κάποιου είδους "χρέος", όσοι από εμάς είχαν προσωπική εμπειρία, όσο κι αν είναι επώδυνο, να τη διαδίδουν. Η δική μου ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:

Στο πατρικό μου σπίτι μένουν οι γονείς μου ετών 82 και 80 μαζί με την αδερφή μου ετών 51. Ενίοτε μαζί τους μένει και η ανιψιά μου ετών 22. Μιλάμε για ένα μεγαλούτσικο διαμέρισμα και όχι για μονοκατοικία με πατώματα κλπ.

Η μητέρα μου ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια με ένα πολύ κακό αυτοάνοσο που λέγεται μυασθένεια gravis. Με λίγα λόγια το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται σε όλους τους μυϊκούς ιστούς. Τα συμπτώματα σε ελαφρές περιπτώσεις, είναι ταχύτατη κόπωση παντού στο σώμα, ακόμα και στα δάχτυλα των ποδιών. Σε βαριές μιλάμε για σοβαρότατη αναπνευστική ανεπάρκεια. Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει ένα σωρό φάρμακα μεταξύ των οποίων μεγάλες δόσεις κορτιζόνης και ανοσοκατασταλτικών ανάλογα με αυτά που παίρνει κανείς όταν έχει κάνει μεταμόσχευση. Εν ολίγοις, ο ασθενής καταλήγει σχεδόν να μην έχει ανοσοποιητικό σύστημα προκειμένου να μπορεί να ζήσει μια λειψή καθημερινότητα. 

Η αδερφή μου κόλλησε κορονοϊό από συνάδελφο στη δουλειά της ο οποίος πήγε όντας φορέας, χωρίς να έχει νοσήσει ακόμα και φυσικά χωρίς να το γνωρίζει. Κόλλησε δε χωρίς να τον συναντήσει καν εκείνη τη μέρα, απλά μπήκε σε στούντιο ραδιοφωνικών παραγωγών μετά από αυτόν. Να σημειώσω ότι η αδερφή μου είναι τρελή με τα μέτρα πρόληψης, τουτέστιν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, θερμομετρήσεις, τεστ και όλο το πακέτο.

Γύρισε φυσικά στο σπίτι χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Την επόμενη μέρα, ο συνάδελφος που την κόλλησε, έκανε rapid test και βγήκε θετικός. Είχε ανεβάσει πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Για να μη σας κουράζω, έκανε κι η αδερφή μου τεστ, βγήκε θετική και αμέσως μπήκε σε καραντίνα εντός του διαμερίσματος, μάταια απ' ό,τι μας είπαν μετά γιατί είχε ήδη κολλήσει τους πάντες μέσα στο σπίτι από το πρώτο κι όλας βράδυ που έμεινε όντας θετική.

Η ίδια και ανιψιά μου πέρασαν την ασθένεια αυτό που λέει ο κόσμος "ελαφρά". Δηλαδή δέκατα, μεγάλη κόπωση και πόνος στο σώμα, απώλεια όσφρησης και γεύσης και ενίοτε δύσπνοια και πόνος στο στήθος. Σημειωτέον ότι πολλά από τα συμπτώματα κρατούν ακόμα, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά τα αρχικά θετικά τους τεστ. Ειδικά η εύκολη κόπωση και ο πόνος στο στήθος καθώς και η όσφρηση που δεν έχει επανέλθει. Γενικά αυτό που λέγεται περί "απλής γρίπης" είναι κουραφέξαλα για να αισθανόμαστε κάποια ανακούφιση. Η ασθένεια, φυσικά ανάλογα και με τη σοβαρότητα, έχει πολύ δυσάρεστα συμπτώματα τα οποία κάνουν πάρα πολύ καιρό να περάσουν. Η αίσθηση δε, ακόμα κι όταν το τεστ είναι πια αρνητικό, είναι ότι είσαι ακόμα άρρωστος και ευάλωτος.

Ο πατέρας μου ετών 82 είχε την απερίγραπτη τύχη να είναι πλήρως ασυμπτωματικός. Δεν ξέρουμε τι και πώς αλλά έχει ένα σούπερ ανοσοποιητικό γιατί γενικά δεν αρρωσταίνει από ιώσεις ποτέ. Θετικός στο τεστ αλλά απολύτως υγιής.

Η μητέρα μου ετών 80 όμως, δεν ήταν τόσο τυχερή. Αρρώστησε και έκανε υψηλό πυρετό ενώ εντός 2 ημερών χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αρχικά προληπτικά, γιατί έπεσε το οξυγόνο της. Στην αρχή δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δε χρειαζόταν. Πολύ γρήγορα όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, εκδηλώθηκε πολύ σοβαρή πνευμονία και μπήκε επειγόντως σε αναπνευστήρα στη ΜΕΘ.

Αυτή τη στιγμή, 10 ημέρες μετά τον πρώτο πυρετό, είναι σε σοβαρότατη κατάσταση με ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης και πολύ εκτεταμένες και μη αναστρέψιμες βλάβες στους πνεύμονες. Ευτυχώς σε καταστολή χωρίς να αισθάνεται τίποτα.

Τα παραπάνω, όπως είπα και στην αρχή, γιατί θεωρώ χρέος μου, να διαδίδω αυτό που βίωσα με τους δικούς μου ακόμη κι αν όλη μου η πληροφόρηση ήταν τηλεφωνικά. Εκτός της ασθένειας και των συμπτωμάτων, δεν ξέρω αν χρειάζεται να αναφέρω το τραγικό ψυχικό βάρος και την ανείπωτη πίεση, του να είσαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, να μην ξέρεις αν θα χειροτερέψεις, να ξέρεις ότι κόλλησες τους πάντες και να φοβάσαι ότι οι γονείς σου και η κόρη σου θα πεθάνουν.

Αυτά.

δεν ξέρω τι να πω... κουράγιο Σπύρο μου σε σένα και στους δικούς σου...

Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται οπότε θεωρώ κάποιου είδους "χρέος", όσοι από εμάς είχαν προσωπική εμπειρία, όσο κι αν είναι επώδυνο, να τη διαδίδουν. Η δική μου ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:

Στο πατρικό μου σπίτι μένουν οι γονείς μου ετών 82 και 80 μαζί με την αδερφή μου ετών 51. Ενίοτε μαζί τους μένει και η ανιψιά μου ετών 22. Μιλάμε για ένα μεγαλούτσικο διαμέρισμα και όχι για μονοκατοικία με πατώματα κλπ.

Η μητέρα μου ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια με ένα πολύ κακό αυτοάνοσο που λέγεται μυασθένεια gravis. Με λίγα λόγια το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται σε όλους τους μυϊκούς ιστούς. Τα συμπτώματα σε ελαφρές περιπτώσεις, είναι ταχύτατη κόπωση παντού στο σώμα, ακόμα και στα δάχτυλα των ποδιών. Σε βαριές μιλάμε για σοβαρότατη αναπνευστική ανεπάρκεια. Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει ένα σωρό φάρμακα μεταξύ των οποίων μεγάλες δόσεις κορτιζόνης και ανοσοκατασταλτικών ανάλογα με αυτά που παίρνει κανείς όταν έχει κάνει μεταμόσχευση. Εν ολίγοις, ο ασθενής καταλήγει σχεδόν να μην έχει ανοσοποιητικό σύστημα προκειμένου να μπορεί να ζήσει μια λειψή καθημερινότητα. 

Η αδερφή μου κόλλησε κορονοϊό από συνάδελφο στη δουλειά της ο οποίος πήγε όντας φορέας, χωρίς να έχει νοσήσει ακόμα και φυσικά χωρίς να το γνωρίζει. Κόλλησε δε χωρίς να τον συναντήσει καν εκείνη τη μέρα, απλά μπήκε σε στούντιο ραδιοφωνικών παραγωγών μετά από αυτόν. Να σημειώσω ότι η αδερφή μου είναι τρελή με τα μέτρα πρόληψης, τουτέστιν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, θερμομετρήσεις, τεστ και όλο το πακέτο.

Γύρισε φυσικά στο σπίτι χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Την επόμενη μέρα, ο συνάδελφος που την κόλλησε, έκανε rapid test και βγήκε θετικός. Είχε ανεβάσει πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Για να μη σας κουράζω, έκανε κι η αδερφή μου τεστ, βγήκε θετική και αμέσως μπήκε σε καραντίνα εντός του διαμερίσματος, μάταια απ' ό,τι μας είπαν μετά γιατί είχε ήδη κολλήσει τους πάντες μέσα στο σπίτι από το πρώτο κι όλας βράδυ που έμεινε όντας θετική.

Η ίδια και ανιψιά μου πέρασαν την ασθένεια αυτό που λέει ο κόσμος "ελαφρά". Δηλαδή δέκατα, μεγάλη κόπωση και πόνος στο σώμα, απώλεια όσφρησης και γεύσης και ενίοτε δύσπνοια και πόνος στο στήθος. Σημειωτέον ότι πολλά από τα συμπτώματα κρατούν ακόμα, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά τα αρχικά θετικά τους τεστ. Ειδικά η εύκολη κόπωση και ο πόνος στο στήθος καθώς και η όσφρηση που δεν έχει επανέλθει. Γενικά αυτό που λέγεται περί "απλής γρίπης" είναι κουραφέξαλα για να αισθανόμαστε κάποια ανακούφιση. Η ασθένεια, φυσικά ανάλογα και με τη σοβαρότητα, έχει πολύ δυσάρεστα συμπτώματα τα οποία κάνουν πάρα πολύ καιρό να περάσουν. Η αίσθηση δε, ακόμα κι όταν το τεστ είναι πια αρνητικό, είναι ότι είσαι ακόμα άρρωστος και ευάλωτος.

Ο πατέρας μου ετών 82 είχε την απερίγραπτη τύχη να είναι πλήρως ασυμπτωματικός. Δεν ξέρουμε τι και πώς αλλά έχει ένα σούπερ ανοσοποιητικό γιατί γενικά δεν αρρωσταίνει από ιώσεις ποτέ. Θετικός στο τεστ αλλά απολύτως υγιής.

Η μητέρα μου ετών 80 όμως, δεν ήταν τόσο τυχερή. Αρρώστησε και έκανε υψηλό πυρετό ενώ εντός 2 ημερών χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αρχικά προληπτικά, γιατί έπεσε το οξυγόνο της. Στην αρχή δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δε χρειαζόταν. Πολύ γρήγορα όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, εκδηλώθηκε πολύ σοβαρή πνευμονία και μπήκε επειγόντως σε αναπνευστήρα στη ΜΕΘ.

Αυτή τη στιγμή, 10 ημέρες μετά τον πρώτο πυρετό, είναι σε σοβαρότατη κατάσταση με ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης και πολύ εκτεταμένες και μη αναστρέψιμες βλάβες στους πνεύμονες. Ευτυχώς σε καταστολή χωρίς να αισθάνεται τίποτα.

Τα παραπάνω, όπως είπα και στην αρχή, γιατί θεωρώ χρέος μου, να διαδίδω αυτό που βίωσα με τους δικούς μου ακόμη κι αν όλη μου η πληροφόρηση ήταν τηλεφωνικά. Εκτός της ασθένειας και των συμπτωμάτων, δεν ξέρω αν χρειάζεται να αναφέρω το τραγικό ψυχικό βάρος και την ανείπωτη πίεση, του να είσαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, να μην ξέρεις αν θα χειροτερέψεις, να ξέρεις ότι κόλλησες τους πάντες και να φοβάσαι ότι οι γονείς σου και η κόρη σου θα πεθάνουν.

Αυτά.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ωρε παιδιά;

Τις τελευταίες ημέρες όταν βγαίνω στο δρόμο σχεδόν κάθε φορά θα διασταυρωθω με κάποιους , συνήθως "νεαρούς" μεταξύ 17-25, οι οποίοι ΕΠΊΤΗΔΕΣ την ώρα που τους πλησιάζω κατεβάζουν τη μάσκα και ΒΉΧΟΥΝ επιδεικτικά.

Είναι κάποια νέα μόδα ;

Το ανέφερα σε μερικούς φίλους μου και μου είπαν ότι έχουν διαπιστώσει το ίδιο.

Είναι κάποιο νέο... επαναστατικό κίνημα από τα πολλά που έχουμε φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια;
Αν κάνεις τον συνειρμό ότι ο τύπος προσπαθεί να σου μεταδώσει σκόπιμα μια επικίνδυνη ασθένεια πολλά πράγματα επιτρέπονται χωρίς να γίνεις ανήθικος, η αυτοάμυνα είναι μια νόμιμη πράξη αλλά καλύτερα να χαθείς για 3 μέρες για να αποφύγεις το αυτόφωρο και μετά βλέπουμε.

Σπύρο κουράγιο σε εσενα και τους δικους σου.

Σε καταλαβαινω γιατι έχω αδερφη με 4 αυτοανοσα η οποια ουσιαστικα ζει κλειδωμενη σε ενα δωματιο απο τον Μαρτιο και ευτυχως ακομα εχουμε καταφερει να την προφυλαξουμε....γνωριζουμε ομως οτι ετσι και κολλησει το παιχνιδι εχει χαθει.

Γενικά αυτό που λέγεται περί "απλής γρίπης" είναι κουραφέξαλα για να αισθανόμαστε κάποια ανακούφιση. Η ασθένεια, φυσικά ανάλογα και με τη σοβαρότητα, έχει πολύ δυσάρεστα συμπτώματα τα οποία κάνουν πάρα πολύ καιρό να περάσουν

Και τα δυο μου ανίψια κόλλησαν (ο ενας στο Λονδινο, η αλλη στο Αμστερνταμ) τον Ιουνιο και η ανιψια μου δεν εχει ακομα γευση και οσφρηση ενω ο ανηψιος μου (ενα θηριο σχεδον δυο μετρα 100 κιλα μυς) ακομα δεν μπορει να παρει τα ποδια του......

Εχω χασει 5 φιλους και ,στην Αμερικη, 2 συγγενεις (και οι 2 ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ απο αρνητες του C19 που τους μολυναν με την απερισκεπτη ,ή μαλλον την ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ δολοφονικη, συμπεριφορα τους).  

Πραγματικα δεν το χωραει το μυαλο μου πως μπορει καποιοι ανθρωποι να ειναι τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ ή τοσο ΚΑΘΙΚΙΑ....ή ακομα το χειροτερο και τα ΔΥΟ μαζι.....

edit....το παραπανω που ανεφερα για το "επιτηδες βήξιμο" πανω σε ανυποψίαστους ειναι ΟΝΤΩΣ Trend ,μολις το επιβεβαιωσα... ειναι μαλιστα....εισαγομενο (το παρατηρησα στο Βερολινο το καλοκαιρι για πρωτη φορα κυριως απο τους πιτσιρικαδες της τεραστιας Τουρκικης κοινοτητας οι οποιοι ειχαν εξαιρετικα ενεργη δραση εναντιον των μετρων προστασιας ειδικα στα μεσα μαζικης μεταφορας με διοργανωσεις corona party μεσα σε βαγονια μετρο και αλλες τετοιες αηδιες.....και μαλλον περασε μεσα απο τα social media και εδω αλλα και αλλου στην Ευρωπη) 

οποτε @LK θα σε χρειαστω την επομενη φορα που θα βηξει καποιος "πιτσιρικας" πανω μου και τον στειλω στο ΚΑΤ.... νισάφι πια με τον καθε καμένο.

Έχω πελάτη, γιατρό,  που πέρασε 21 μέρες σε ΜΕΘ, με κορονοϊο και μου τα πε χαρτι και καλαμάρι ......πως είναι. 

Το περίεργο ειναι πως δεν βρεθηκε το πατερν ακόμα. Χτυπάει ήπια ή βαρύτητα ανεξάρτητα απο ηλικίες, φύλο ή ό,τι αλλο.

Ας ηρεμήσουν τα πράγματα και μια ενδιαφέρουσα αλλη κουβέντα θα έπρεπε να αρχίσει. 

Δεν είναι του παρόντος,  αλλα εμενα το τρίπτυχο πογκολινο- νυχτεριδα-Κινέζος δεν με πειθει...100% 

Μιλάμε για φονικό ιο, που μου φαίνεται εργαστηριακος και διαφεύγων (εκούσια ή ακούσια) .

Κουράγιο Σπύρο. Δεν έχω λόγια πραγματικά. 

Δεν είναι του παρόντος,  αλλα εμενα το τρίπτυχο πογκολινο- νυχτεριδα-Κινέζος δεν με πειθει...100% 

Μιλάμε για φονικό ιο, που μου φαίνεται εργαστηριακος και διαφεύγων (εκούσια ή ακούσια) .

Η Κίνα προσπαθεί σε όλα τα επίπεδα να εμποδίσει τη διερεύνηση του θέματος. Έχει ήδη αποδειχτεί ότι γνώριζε νωρίτερα τι γίνεται και η έγνοια της ήταν να "στείλει διακοπές" τους γιατρούς που προειδοποιούσαν τον κόσμο. Να δούμε αν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη. 

Είναι μεγάλη κουβέντα αν φτιάχτηκε ή αν απλά έτυχε να υπάρχει.

Από τη μία γνωρίζουμε ότι οι ζωντανοί οργανισμοί μεταλλάσονται για να επιβιώσουν, άρα είναι πιθανόν να υπήρχε και απλά μεταλλάχτηκε (όπως έγινε και τώρα με την βρετανική εκδοχή του).

Από την άλλη η Κίνα προσπαθεί να γίνει πρωτοπόρος και στην υγεία εφαρμόζοντας διάφορες μεθόδους. Ξέρω ότι το κάνει σίγουρα στο θέμα του καρκίνου οπότε στηριζόμενος σε αυτό δεν μπορώ να αποκλείσω ότι τον δημιούργησαν εργαστηριακά και τους έφυγε.

Τώρα πολλοί αναρωτιούνται γιατί η Κίνα δεν βοηθάει, είτε γιατί έχει κάτι να κρυψεί (εργαστηριακή παραγωγή του ιού) είτε γιατί ήξεραν για τον ιό και το έκρυψαν.

Χτυπάει ήπια ή βαρύτητα ανεξάρτητα απο ηλικίες, φύλο ή ό,τι αλλο.

Έχει τεράστια σημασία το ΦΟΡΤΊΟ που θα δεχτείς.

Ο παππούς των 80 φεύγα ετών  που θα αγκαλιάσει για λίγα δευτερόλεπτα το , φορέα, εγγονάκι του κινδυνεύει πολύ λιγότερο απο το 19χρονο μαλακιαΖμενο που θα πάει σε φοιτητικό πάρτι ,σαν και αυτά που βλέπω κάθε βράδυ εδώ και τρεις μήνες στις κοντινές μου πολυκατοικίες,σε κλειστό διαμερισμα των 70 τ.μ. μαζί με άλλα 15 μαλακιαΖμενα φορείς του ιού....

Έχει τεράστια σημασία το ΦΟΡΤΊΟ που θα δεχτείς.
Δεν είναι αυτό. 

Το αν και το πως θα νοσησεις εξατομικευεται. Το ιικό φορτίο δεν το δέχεσαι, Δέχεσαι ιικη συγκέντρωση, το ιικό φορτίο αυξάνεται μέσα σου κατα τον πολλαπλασιασμό του ιού. Σε άτομα με νοσήματα, ανοσοκατεσταλμενα κλπ φαίνεται πως το ιικό φορτίο αυξάνεται περισσότερο και γρηγορότερα. 

Δεν λέω αλλά. 

Αν μου πάρεις ένα KOMPLETE KONTROL και μια RTX 3070 θα συνεχίσω να σου λέω και να επεξηγω και στο τέλος θα πρέπει να γραψω σύγγραμμα που θα είναι άχρηστο γιατί υπάρχουν τέτοια βιβλία έξω χιλιάδες. 

Εγώ τα έχω σπουδάσει αλλά δεν τα θυμάμαι και καλά γιατι πέρασαν χρόνια. 

Χαχαχαχαχαχα 

Ναι συγκέντρωση ήθελα να πω.
Εγώ σκέφτομαι τώρα να κάνω μια έρευνα για την έκβαση της υγείας νοσούντων από επιπλοκές του covid που είχαν επαφή με τη μουσική μέσω synthesizer και να δω μήπως συσχετίσω τα synthesizer με μορφές πρόληψης και αποκατάστασης της νόσου. Θα δω να δω χρηματοδότη και μετά σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες κατασκευής synthesizer θα προσπαθήσω να προωθήσω να γράφονται σαν συνταγή synthesizers σε μουσικούς ως μέσο πρόληψης και αντιμετώπισης της νοσου τους covid και να καλύπτουν ποσοστό τα ταμεία του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

θα πω και στους κατασκευαστές μην είστε κοροϊδα. Θα φτιάξουμε ειδικές εκδόσεις των synthesizers που θα τις κοστολογείτε περισσότερο για να έχετε κέρδος πέραν των κρατικών δαπανών.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Trending...

Νέα θέματα

Back