19 λεπτά πριν, rgxinap είπε
και λίγο Θεό πριν απο Alcatraz :
Βγάλαμε και τον Malmsteen παικτάκο της σειράς τώρα με κοινό 5 νοματαίων.
Ο Blackmore έχει πολύ περισσότερη επίδραση στην ηλεκτρική κιθάρα από τον Malmsteen.
Εγώ Dim δεν εχω καταλάβει πάντως αν σου αρέσει ή όχι ο Van Halen.πολύ σωστά
Εγώ Dim δεν εχω καταλάβει πάντως αν σου αρέσει ή όχι ο Van Halen.
"No. I wrote the songs. I wrote every word you heard, every syllable, every melody. I structured out even the guitar solos on that first album. Why do you think the solos [later] changed so radically? I sang the solos for 'Jamie's Cryin'' and 'Runnin' With The Devil'... I structured those songs. I designed the backgrounds on the stage. I came up with the album covers. I thought of the stripes on the guitar. I'm the one who said, 'Call it VAN HALEN.'"
ξέρεις τι γίνεται....?Η μάλλον ο ρίτσι ήταν ο ήρωας του Ινγκι απο 8 έως 10 ετών όταν και ξεφτίλισε όλο το fireball και το made in japan. Απο κει και πέρα....
https://earofnewt.com/2014/06/25/guitar-god-yngwie-malmsteen-puts-ritchie-blackmore-rumours-to-rest/
"
“So I have absolutely no influence from Ritchie Blackmore at all,” he concludes. “Nothing.”
"
ιδίως οι κουλοί άσχετοι ατάλαντοι τεμπέληδες ξερόλες "ψυχωμένοι" το καταλαβαίνουν πρώτοι πρώτοι.κάποια στιγμή όλοι καταλαβαίνουν ότι η ουσία δεν είναι ο αριθμός νοτών/δευτερόλεπτο για έναν κιθαρίστα...
Δυστυχως ομως δεν το καταλαβαινουν ποτε οι κουλοι, που νομιζουν οτι δεν ειναι κουλοι.ιδίως οι κουλοί άσχετοι ατάλαντοι τεμπέληδες ξερόλες "ψυχωμένοι" το καταλαβαίνουν πρώτοι πρώτοι.
αυτοι που το καταλαβαινουν πρωτοι βρε ειναι οι πιο τυχεροι.ιδίως οι κουλοί άσχετοι ατάλαντοι τεμπέληδες ξερόλες "ψυχωμένοι" το καταλαβαίνουν πρώτοι πρώτοι.
Ναι πασιφανέστατο, γιατί μόνο ο Uli έπαιζε με τέτοια Strat.Και βλέποντας και την λευκή maple strat, είναι πασιφανές οτι ο Σουηδός ΑΥΤΟΝ άκουγε και ξεπατίκωνε και ΟΧΙ αυτόν :
'Όπως και έτερου, αυτού των Opeth.Ήρωάς του είναι ο Μπλάκμορ και το ξέρει. Γι' αυτό τον κυνηγούσε παντού για να φωτογραφηθεί μαζί του, γι' αυτό κυνηγούσε τραγουδιστές του Μπλάκμορ, γι΄αυτό η πλειονότητα των διασκευών του είναι κομμάτια του Μπλάκμορ.