To "export scan" σημαινει οτι ΕΦΥΓΕ απο τη Γερμανια εκεινη την ημερα..αρα ειναι στο δρομο' date='προφανως ερχεται με φορτηγο. :wink:[/quote']
Ναι - ναι!!
Σήμερα λέει ότι μέρα παράδοσης είναι η... ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό πόσο χρεώνεται?καλα γιατι δεν τους ειπες να στο στειλουν με ΠΟΡΤA-ΠΟΡΤΑ (DHL EXPRESS POSTPACKET)
Παλιότερα είχα δοκιμάσει κι εγώ αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Τώρα όμως πείσμωσα περισσότερο και τελικά όντως δουλεύει! Στο www.ups.com που είπαν και τα παιδιά' date=' πας στο Tracking και επιλέγεις Track by Reference.
Εκεί, βάζεις τη χώρα σου (Ελλάδα), το Τ.Κ. σου και στο shipment reference βάλε το ORDER No. που έχει η παραγγελία σου στο Thomann. π.χ. 99999.99999
Πρέπει να επιλέξεις αν αυτό που περιμένεις από τον Thomann είναι parcel ή freight (εμένα ένα δωδεκάκιλο δέμα ήταν parcel) και voi la! Σου βγαίνει το tracking...
Ελπίζω να σου δουλέψει κι εσένα.[/quote']
Ενώ την προηγούμενη φορά λειτούργησε κανονικά, αυτή τη φορά δεν λειτουργεί...
Βάζω κανονικά τον αριθμό παραγγελίας μου xxxxx.xxxxx στο Track by reference και δεν παίζει...
Η παραγγελία μου έφυγε χθες από Thomann. Καμιά ιδέα???
Στο www.dhl.de έπρεπε να ήταν καταχωρημένο.. εγώ την πρώτη φορά έψαχνα στο ελληνικό και δεν μου έβγαζε τπτ :-\rainbowe είπε:παιδια επαναφερω το θεμα με την εξης ερωτηση.... υποτιθεται οτι εχει φυγει η παραγγελια μου απο το σαββατο(τοτε μου ηρθε sms)..
λεει οτι ερχεται με dhl/post... οποτε εχω μονο parcel number..παρολα αυτα, στις ταχυμεταφορες δν το εχουν καταχωρημενο, και στην dhl δν υπαρχει ....εψαξα και ups με τον τροπο που λετε αλλα ουτε εκει....
ο αγγελοπουλος δν απανταει στα mail....
δν θα επρεπε να φαινεται καπου??? αφου εχουν περασει και 4 μερες???(κανονικα θα επρεπε να ειχε ερθει παντως...ετσι με εχει συνηθισει εμενα ο θωμας)
οκ thanx ....εψαχνα στο ελληνικο εγω και οπως και εσενα δν μου εβγαζε τπτ....Saitek είπε:Στο www.dhl.de έπρεπε να ήταν καταχωρημένο.. εγώ την πρώτη φορά έψαχνα στο ελληνικό και δεν μου έβγαζε τπτ :-\παιδια επαναφερω το θεμα με την εξης ερωτηση.... υποτιθεται οτι εχει φυγει η παραγγελια μου απο το σαββατο(τοτε μου ηρθε sms)..
λεει οτι ερχεται με dhl/post... οποτε εχω μονο parcel number..παρολα αυτα, στις ταχυμεταφορες δν το εχουν καταχωρημενο, και στην dhl δν υπαρχει ....εψαξα και ups με τον τροπο που λετε αλλα ουτε εκει....
ο αγγελοπουλος δν απανταει στα mail....
δν θα επρεπε να φαινεται καπου??? αφου εχουν περασει και 4 μερες???(κανονικα θα επρεπε να ειχε ερθει παντως...ετσι με εχει συνηθισει εμενα ο θωμας)