Τα ίδια και με μένα...από 20/6 έχει κολλήσει Nurnberg Θέλω τη Gibson μου στο Athensburg ΤΩΡΑ!Όχι...Τουλάχιστον τ'αποτελέσματα σας ήταν καλά?
Τι κάνει τόσες μέρες στη Γερμανία?? Από Πέμπτη ακίνητο...
Τα ίδια και με μένα...από 20/6 έχει κολλήσει Nurnberg Θέλω τη Gibson μου στο Athensburg ΤΩΡΑ!Όχι...Τουλάχιστον τ'αποτελέσματα σας ήταν καλά?
Τι κάνει τόσες μέρες στη Γερμανία?? Από Πέμπτη ακίνητο...
To "export scan" σημαινει οτι ΕΦΥΓΕ απο τη Γερμανια εκεινη την ημερα..αρα ειναι στο δρομο' date='προφανως ερχεται με φορτηγο. :wink:[/quote']
Ναι - ναι!!
Σήμερα λέει ότι μέρα παράδοσης είναι η... ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό πόσο χρεώνεται?καλα γιατι δεν τους ειπες να στο στειλουν με ΠΟΡΤA-ΠΟΡΤΑ (DHL EXPRESS POSTPACKET)
Παλιότερα είχα δοκιμάσει κι εγώ αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Τώρα όμως πείσμωσα περισσότερο και τελικά όντως δουλεύει! Στο www.ups.com που είπαν και τα παιδιά' date=' πας στο Tracking και επιλέγεις Track by Reference.
Εκεί, βάζεις τη χώρα σου (Ελλάδα), το Τ.Κ. σου και στο shipment reference βάλε το ORDER No. που έχει η παραγγελία σου στο Thomann. π.χ. 99999.99999
Πρέπει να επιλέξεις αν αυτό που περιμένεις από τον Thomann είναι parcel ή freight (εμένα ένα δωδεκάκιλο δέμα ήταν parcel) και voi la! Σου βγαίνει το tracking...
Ελπίζω να σου δουλέψει κι εσένα.[/quote']
Ενώ την προηγούμενη φορά λειτούργησε κανονικά, αυτή τη φορά δεν λειτουργεί...
Βάζω κανονικά τον αριθμό παραγγελίας μου xxxxx.xxxxx στο Track by reference και δεν παίζει...
Η παραγγελία μου έφυγε χθες από Thomann. Καμιά ιδέα???
Στο www.dhl.de έπρεπε να ήταν καταχωρημένο.. εγώ την πρώτη φορά έψαχνα στο ελληνικό και δεν μου έβγαζε τπτ :-\rainbowe είπε:παιδια επαναφερω το θεμα με την εξης ερωτηση.... υποτιθεται οτι εχει φυγει η παραγγελια μου απο το σαββατο(τοτε μου ηρθε sms)..
λεει οτι ερχεται με dhl/post... οποτε εχω μονο parcel number..παρολα αυτα, στις ταχυμεταφορες δν το εχουν καταχωρημενο, και στην dhl δν υπαρχει ....εψαξα και ups με τον τροπο που λετε αλλα ουτε εκει....
ο αγγελοπουλος δν απανταει στα mail....
δν θα επρεπε να φαινεται καπου??? αφου εχουν περασει και 4 μερες???(κανονικα θα επρεπε να ειχε ερθει παντως...ετσι με εχει συνηθισει εμενα ο θωμας )
οκ thanx ....εψαχνα στο ελληνικο εγω και οπως και εσενα δν μου εβγαζε τπτ....Saitek είπε:Στο www.dhl.de έπρεπε να ήταν καταχωρημένο.. εγώ την πρώτη φορά έψαχνα στο ελληνικό και δεν μου έβγαζε τπτ :-\παιδια επαναφερω το θεμα με την εξης ερωτηση.... υποτιθεται οτι εχει φυγει η παραγγελια μου απο το σαββατο(τοτε μου ηρθε sms)..
λεει οτι ερχεται με dhl/post... οποτε εχω μονο parcel number..παρολα αυτα, στις ταχυμεταφορες δν το εχουν καταχωρημενο, και στην dhl δν υπαρχει ....εψαξα και ups με τον τροπο που λετε αλλα ουτε εκει....
ο αγγελοπουλος δν απανταει στα mail....
δν θα επρεπε να φαινεται καπου??? αφου εχουν περασει και 4 μερες???(κανονικα θα επρεπε να ειχε ερθει παντως...ετσι με εχει συνηθισει εμενα ο θωμας )