Ομαδική αγορά από Thomann

subnotes

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Σκοπεύω να κάνω μια αγορά από Thomann, αλλά η παραγγελία μου βγαίνει με το ζόρι 100ε.
Ως γνωστόν, με 200ε παραγγελία στη στέλνουν δωρεάν.
Στην περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος να παραγγείλει και να μοιράσουμε ή γλυτώσουμε τα μεταφορικά, μπορεί να ειδοποιήσει.
Είμαι Αθήνα και την αγορά μπορούμε να την κάνουμε ακόμα και παρέα σε συνάντηση για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να σου κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση... Αν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή άπλα κάποιος από τους 2-3 σας θέλει τα λεφτά του πίσω ή αλλαγή, δεν θα παίξει ρόλο με ποιανού τα στοιχεία - μηχάνημα το παραγγείλατε; Θα πρέπει δηλαδή μετά να γίνουν νέες συνεννοήσεις μεταξύ σας; Θέλω να πω, πληρώστε τα μεταφορικά σας με τα στοιχεία σας από τα μηχανήματα σας να είστε όλοι ήσυχοι, δεν αξίζει τον κόπο

Last edited:
Καλά δεν είναι τπτ τρομερό...έχω κάνει κ εγώ ομαδικοί με αγνώστους και όλα πήγαν μια χαρά....καλή διάθεση να υπάρχει και καλή πρόθεση...

Να σου κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση... Αν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή άπλα κάποιος από τους 2-3 σας θέλει τα λεφτά του πίσω ή αλλαγή, δεν θα παίξει ρόλο με ποιανού τα στοιχεία - μηχάνημα το παραγγείλατε; Θα πρέπει δηλαδή μετά να γίνουν νέες συνεννοήσεις μεταξύ σας; Θέλω να πω, πληρώστε τα μεταφορικά σας με τα στοιχεία σας από τα μηχανήματα σας να είστε όλοι ήσυχοι, δεν αξίζει τον κόπο
Ε, ναι, προϋποθετει μια συνεννοηση μια συνδυασμενη αγορά, δεν ειναι για μονοχνωτους αυτα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back