• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

U2 360o tour (Stade de France 11 July 2009)

• Thread starter Thread starter harilatron
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 6K
fenderiarhs είπε:
Υπαρχουν 3 live που μπορουν να διεγειρουν το σημειο G  :P :P :P :P οιουδηποτε στα mid 30's :

1. ...........δεν κρινω σκοπιμο να επαναλαμβανομαι  :) :) :) :)

2. U2

3. RHCP

Οι υπολοιποι ειναι υποκαταστατα

Y.Γ οποιος δεν εχει δει εστω εναν απο αυτα δεν εχει μετρο συγκρισης για κανενος ειδους live
Ποιοι είναι στο 1;; εγώ δεν ξέρω;;

Προφανώς και δεν έχεις δίκαιο...αλλά είναι άλλη συζήτηση ;)
agree κ ας είμαι στο 1/3 σίγουρα κ αναμένω για το 1 :P

fenderiarhs είπε:
Υπαρχουν 3 live που μπορουν να διεγειρουν το σημειο G  :P :P :P :P οιουδηποτε στα mid 30's :

1. ...........δεν κρινω σκοπιμο να επαναλαμβανομαι  :) :) :) :)

2. U2

3. RHCP

Οι υπολοιποι ειναι υποκαταστατα

Y.Γ οποιος δεν εχει δει εστω εναν απο αυτα δεν εχει μετρο συγκρισης για κανενος ειδους live
Οι U2 σίγουρα, οι Peppers για μένα είναι μηδέν εις το πηλίκον κι έχω αφήσει αρκετές ευκαιρίες να τους δω, οι Floyd διαχρονική αξία, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλες εμφανίσεις καλλιτεχνών τρομερά αξιόλογες που αποτελούν μέτρα σύγκρισης περισσότερο για τη μουσική (αφού δεν μπορούν να φτάσουν την δυσθεώρητη εμπειρία των U2 στο φουλ οπτικοακουστικό επίπεδο).

αυτό που δεν μου αρέσει σε μπαντες τέτοιου βεληνεκούς είναι ότι η ποσότητα επισκιάζει την ποιότητα..ή την έλλειψη αυτής για να ειμαστε πιο συγκεκριμένοι.

αν οι U2 ήθελαν να κάνουν συναυλία στον κρόνο, πραγματικά θα έβρισκαν τον τρόπο. όμως δεν κατάφεραν να βγάλουν έναν δισκο ουσιαστικό όσο φαντασμαγορική είναι αυτή η περιοδεία.

(....για να μην αναφερθώ στην απουσία του ΡΟΡ από το setlist.....)

bloody_sunday είπε:
κι έχω αφήσει αρκετές ευκαιρίες να τους δω,
Κακώς!! Πολύ κακώς! Μια ευκαιρία να τους έδινες θα είχες αλλάξει γνώμη  ;)

Και σε αυτό έχεις δίκιο... είμαι αρνητικά προκατειλημμένος από την πρόσφατη δισκογραφία τους, και είδες τι έγινε με τούτους εδώ!!  ;D ;D

bloody_sunday είπε:
Και σε αυτό έχεις δίκιο... είμαι αρνητικά προκατειλημμένος από την πρόσφατη δισκογραφία τους, και είδες τι έγινε με τούτους εδώ!!  ;D ;D
Εεεεεεμ! ;D :P

Άσε που η δισκογραφία των peppers μέχρι σήμερα μόνο απογοητευτική δεν είναι.

(Για μένα έστω!)

Trending...

Νέα θέματα