"Έφυγε" ο Τζίμης Πανούσης

A ρε Τζιμάκο... καληνύχτα. Πριν που είχα δεκα λεπτακια να γρατζουνίσω σου  απέτισα το φόρο τιμής.... ήσουν σπάνιος και θα είσαι αθάνατος.

Νομιζω αν εχει ιντερνετ εκει πανω και μας διαβαζει -δεν θα γουσταρει την down-ιλα που επεσε σημερα στο Νοιζ...

Θα γουσταρε να τον θυμομαστε με κατι τετοιο.

Συγχωρήστε με αλλά θεωρώ το post του Νταλάρα, πολύ υποκριτικό (το λιγότερο).

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γραφτεί κάτι (αν υποθέσουμε ότι θέλεις ή πρέπει να γράψεις κάτι).

Θεωρώ ότι αυτός ο τρόπος ήταν λάθος.

Από κεί και πέρα, δεν συμφωνούσα με τα περισσότερα από όσα έκανε ο Πανούσης τα τελευταία χρόνια (κάποια στιγμή σταμάτησα να τον παρακολουθώ).

Όμως έχω από το γυμνάσιο την κασσέτα Disco τσουτσούνι, μεγάλωσα κι εγώ με κάποια από αυτά τα κομμάτια των Ταξιαρχιών και Alamana's τότε (και φυσικά με κατοπινά τους κομμάτια).

Το Λήδρα το πρόλαβα, τον Βέκιο που έπαιζε και έλεγε σε κάθε χτύπημα του πιατινιού την λέξη  "ψώνιο", τον Δρόλαπα, τον Πάζιο, κλπ.

Τέσπα, όντως μοναδικός καλλιτέχνης, κρίμα ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusiongtr είπε:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γραφτεί κάτι (αν υποθέσουμε ότι θέλεις ή πρέπει να γράψεις κάτι).

Έτσι!

fusiongtr είπε:

Γιατί το λες αυτό; (ειλικρινής απορία)

Συμφωνώ με Φασιον.

Για τη δική μου αισθητική, ακόμα και αν τα εννοεί  , ακόμα και αν πενθεί, θα έπρεπε να παραμείνει. ...σιωπηλός.

nickel είπε:
Γιατί το λες αυτό; (ειλικρινής απορία)
Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω χωρίς να γίνω χυδαίος, και δεν θα το ήθελα.

fusiongtr είπε:

Όχι δεν υπάρχουν "πολλοί τρόποι". Αυτός είναι ο τρόπος το 2018. Η μόνη άλλη ευκαιρία θα ήταν να το πει σε κάποια συνέντευξη, την επόμενη φορά που κάποιος δημοσιογράφος (χο χο χο) θα του ζήταγε μία.

Επίσης, δεν έχει σημασία αν είναι υποκριτικό. Από τη θέση που βρίσκεται, διδάσκει: συναδέλφους, την κοινή γνώμη, εμάς. Καλύτερα είναι να αποδέχεται μία σωστή θέση υποκριτικά, παρά ειλικρινώς να υποστηρίζει μία λανθασμένη θέση.

fusiongtr είπε:
Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω χωρίς να γίνω χυδαίος, και δεν θα το ήθελα.
ΟΚ, μπορεί να είμαι εγώ αφελής, αλλά μου φάνηκε ανθρώπινο - και από το να σιωπήσει, καλύτερο

trolley είπε:
Όχι δεν υπάρχουν "πολλοί τρόποι".
Να σου δώσω ένα παράδειγμα.

Το ΚΚΕ που το είχε περάσει γενεές 14, έγραψε

"ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Tο ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του."

άχρωμο άγευστο και άοσμο.

Απλά είναι ένας ακόμα τρόπος λίγο πιο ... κυριλέ.

Φυσικά και δεν έχω καμιά σχέση με το ΚΚΕ και με κανένα κόμμα, απλά το διάβασα.

Καλύτερα είναι να αποδέχεται μία σωστή θέση υποκριτικά, παρά ειλικρινώς να υποστηρίζει μία λανθασμένη θέση.
Σύμφωνοι, απλά δεν χρειαζόταν να κάνει κανένα από τα δύο.

fusiongtr είπε:
Να σου δώσω ένα παράδειγμα.

Το ΚΚΕ που το είχε περάσει γενεές 14, έγραψε

"ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Tο ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του."

άχρωμο άγευστο και άοσμο.
Εντάξει, όσο και να έχουμε διάφορες απόψεις για το ανάστημα του Νταλάρα, φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουμε ότι τα πολιτικά κόμματα μονίμως υποκρίνονται σε τέτοιους επικήδειους, διότι θέλουν να προσποιηθούν πνευματική εγγύτητα με τους όποιους φίλους του εκάστοτε μακαρίτη. Είναι ανίερη η σύγκριση.

Όπως και αν έχει, από το δεύτερο ποστ σου διαφαίνεται ότι δε σε ενόχλησε η μέθοδος/τρόπος αλλά το περιεχόμενο της δήλωσης.

Παιδιά, απέναντι στον θάνατο και την απώλεια, όλοι στέκομαστε προσοχή. Εγώ τον κατανοώ τον Νταλάρα. Στο κάτω κάτω ήταν και γείτονες με τον Τζιμη...

trolley είπε:
Εντάξει, όσο και να έχουμε διάφορες απόψεις για το ανάστημα του Νταλάρα, φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουμε ότι τα πολιτικά κόμματα μονίμως υποκρίνονται σε τέτοιους επικήδειους, διότι θέλουν να προσποιηθούν πνευματική εγγύτητα με τους όποιους φίλους του εκάστοτε μακαρίτη. Είναι ανίερη η σύγκριση.

Όπως και αν έχει, από το δεύτερο ποστ σου διαφαίνεται ότι δε σε ενόχλησε η μέθοδος/τρόπος αλλά το περιεχόμενο της δήλωσης.
Ναι βρε δεν συγκρίνω Νταλάρα και ΚΚΕ, απλά λέω ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι έκφρασης μιας τέτοιας ανάρτησης.

Με ενόχλησε ο τρόπος που αναφέρθηκε στον Πανούση και το ... παρελθόν τους.

Tamtam είπε:
Παιδιά, απέναντι στον θάνατο και την απώλεια, όλοι στέκομαστε προσοχή.
Σωστά.

Αλλά δημοσίευση αυτού ξέρεις τι μου λέει?

"Τώρα που πέθανες πρέπει να κάνω τον λυπημένο, ας μην είχες πεθάνει και θα σου έλεγα εγώ ..."

... για να το πω κυριλέ.

βλεπω τους πολιτικους να κανουν δηλωσεις και μου ερχεται να ξερασω,......

Φιουζιον, διαφωνώ με την "αναγνωση" που κάνεις, θα χα πολλά να πω, μαρτυρίες κοινών τους φίλων κλπ, αλλά δεν θα θελα να το συζητήσω γιατί δεν είναι σωστό αυτή την ώρα.

Ζωή σε λόγου μας

Tamtam είπε:
Φιουζιον, διαφωνώ με την "αναγνωση" που κάνεις, θα χα πολλά να πω, μαρτυρίες κοινών τους φίλων κλπ, αλλά δεν θα θελα να το συζητήσω γιατί δεν είναι σωστό αυτή την ώρα.

Ζωή σε λόγου μας
Δεν έχω στοιχεία για άλλη ανάγνωση ρε παλικάρι.

Φυσικά και μπορεί να κάνω λάθος.

johnps είπε:
βλεπω τους πολιτικους να κανουν δηλωσεις και μου ερχεται να ξερασω,......
ε ναι, αλλά όπως έγραψε κι ο trolley:

τα πολιτικά κόμματα μονίμως υποκρίνονται σε τέτοιους επικήδειους, διότι θέλουν να προσποιηθούν πνευματική εγγύτητα με τους όποιους φίλους του εκάστοτε μακαρίτη
Μέχρι και ο Άδωνις πόσταρε

Αν μπορούσε να τα δει όλα αυτά, θα γέλαγε όπως πάντα

26731139_1568685009884315_2055213054289700334_n.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back