Έτσι!fusiongtr είπε:Συγχωρήστε με αλλά θεωρώ το post του Νταλάρα, πολύ υποκριτικό (το λιγότερο).
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γραφτεί κάτι (αν υποθέσουμε ότι θέλεις ή πρέπει να γράψεις κάτι).
Θεωρώ ότι αυτός ο τρόπος ήταν λάθος.
Γιατί το λες αυτό; (ειλικρινής απορία)fusiongtr είπε:Συγχωρήστε με αλλά θεωρώ το post του Νταλάρα, πολύ υποκριτικό (το λιγότερο).
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γραφτεί κάτι (αν υποθέσουμε ότι θέλεις ή πρέπει να γράψεις κάτι).
Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω χωρίς να γίνω χυδαίος, και δεν θα το ήθελα.nickel είπε:Γιατί το λες αυτό; (ειλικρινής απορία)
Όχι δεν υπάρχουν "πολλοί τρόποι". Αυτός είναι ο τρόπος το 2018. Η μόνη άλλη ευκαιρία θα ήταν να το πει σε κάποια συνέντευξη, την επόμενη φορά που κάποιος δημοσιογράφος (χο χο χο) θα του ζήταγε μία.fusiongtr είπε:Συγχωρήστε με αλλά θεωρώ το post του Νταλάρα, πολύ υποκριτικό (το λιγότερο).
ΟΚ, μπορεί να είμαι εγώ αφελής, αλλά μου φάνηκε ανθρώπινο - και από το να σιωπήσει, καλύτεροfusiongtr είπε:Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω χωρίς να γίνω χυδαίος, και δεν θα το ήθελα.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα.trolley είπε:Όχι δεν υπάρχουν "πολλοί τρόποι".
Σύμφωνοι, απλά δεν χρειαζόταν να κάνει κανένα από τα δύο.Καλύτερα είναι να αποδέχεται μία σωστή θέση υποκριτικά, παρά ειλικρινώς να υποστηρίζει μία λανθασμένη θέση.
Εντάξει, όσο και να έχουμε διάφορες απόψεις για το ανάστημα του Νταλάρα, φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουμε ότι τα πολιτικά κόμματα μονίμως υποκρίνονται σε τέτοιους επικήδειους, διότι θέλουν να προσποιηθούν πνευματική εγγύτητα με τους όποιους φίλους του εκάστοτε μακαρίτη. Είναι ανίερη η σύγκριση.fusiongtr είπε:Να σου δώσω ένα παράδειγμα.
Το ΚΚΕ που το είχε περάσει γενεές 14, έγραψε
"ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ
Tο ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του."
άχρωμο άγευστο και άοσμο.
Ναι βρε δεν συγκρίνω Νταλάρα και ΚΚΕ, απλά λέω ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι έκφρασης μιας τέτοιας ανάρτησης.trolley είπε:Εντάξει, όσο και να έχουμε διάφορες απόψεις για το ανάστημα του Νταλάρα, φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουμε ότι τα πολιτικά κόμματα μονίμως υποκρίνονται σε τέτοιους επικήδειους, διότι θέλουν να προσποιηθούν πνευματική εγγύτητα με τους όποιους φίλους του εκάστοτε μακαρίτη. Είναι ανίερη η σύγκριση.
Όπως και αν έχει, από το δεύτερο ποστ σου διαφαίνεται ότι δε σε ενόχλησε η μέθοδος/τρόπος αλλά το περιεχόμενο της δήλωσης.
Σωστά.Tamtam είπε:Παιδιά, απέναντι στον θάνατο και την απώλεια, όλοι στέκομαστε προσοχή.
Δεν έχω στοιχεία για άλλη ανάγνωση ρε παλικάρι.Tamtam είπε:Φιουζιον, διαφωνώ με την "αναγνωση" που κάνεις, θα χα πολλά να πω, μαρτυρίες κοινών τους φίλων κλπ, αλλά δεν θα θελα να το συζητήσω γιατί δεν είναι σωστό αυτή την ώρα.
Ζωή σε λόγου μας
ε ναι, αλλά όπως έγραψε κι ο trolley:johnps είπε:βλεπω τους πολιτικους να κανουν δηλωσεις και μου ερχεται να ξερασω,......
Μέχρι και ο Άδωνις πόσταρετα πολιτικά κόμματα μονίμως υποκρίνονται σε τέτοιους επικήδειους, διότι θέλουν να προσποιηθούν πνευματική εγγύτητα με τους όποιους φίλους του εκάστοτε μακαρίτη