- Πόντοι
- 4,208
Δηλαδή, φίλε μου, διατηρώντας το δικαίωμα να αλλάξω την γνώμη μου, τείνω να συμφωνήσω εν τέλει με την "ανάγνωση" που έκανες. Πόσο λυπάμαι, μακάρι να μην το είχα γράψει και να μην είχα σχολιάσει το συλληπητήριο.fusiongtr είπε:Δηλαδή?
Κάτσε ρε παλικάρι, τι σου άλλαξε την γνώμη?Tamtam είπε:Δηλαδή, φίλε μου, διατηρώντας το δικαίωμα να αλλάξω την γνώμη μου, τείνω να συμφωνήσω εν τέλει με την "ανάγνωση" που έκανες. Πόσο λυπάμαι, μακάρι να μην το είχα γράψει και να μην είχα σχολιάσει το συλληπητήριο.
Τι να πω πια.
Ε, δεν είναι του παρόντος να το κάνουμε chat, και δεν είναι και ωραία πράγματα αυτά, ενώ από την αρχή προσπαθώ να σεβαστώ τη μνήμη του Τζιμη.fusiongtr είπε:Κάτσε ρε παλικάρι, τι σου άλλαξε την γνώμη?
Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.Tamtam είπε:Ε, δεν είναι του παρόντος να το κάνουμε chat
Φούζιον, μ ενδιαφέρει αυτη η κουβέντα αλλα ειλικρινα δεν θελω να την κανω αποψε γιατι αν αναλογεί οποιοδήποτε έστω και ελαχιστο μεριδιο ευθυνης σε κάποιον δεν ειναι η βραδια να το πουμε, ουτε αξιζει να δικαστεί αποψε κανένας Νταλάρας- αυτό το thread πρέπει να ανήκει στον Πανουση και στις δικες μας μνημες.fusiongtr είπε:Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Σύμφωνοι.Tamtam είπε:Φούζιον, μ ενδιαφέρει αυτη η κουβέντα αλλα ειλικρινα δεν θελω να την κανω αποψε γιατι αν αναλογεί οποιοδήποτε έστω και ελαχιστο μεριδιο ευθυνης σε κάποιον δεν ειναι η βραδια να το πουμε, ουτε αξιζει να δικαστεί αποψε κανένας Νταλάρας- αυτό το thread πρέπει να ανήκει στον Πανουση και στις δικες μας μνημες.
++Tamtam είπε:αυτό το thread πρέπει να ανήκει στον Πανουση και στις δικες μας μνημες.
τον δίκασες εμμέσως όμως πριν λαλήσει τρις... μάστα... :Tamtam είπε:ουτε αξιζει να δικαστεί αποψε κανένας Νταλάρας
Η οικογένειά του γνωρίζει καλύτερα από όλους μας τι ήθελε και τι όχι.RayDTutto είπε:Θα τον θάψουν με κανονική κηδεία και παπά;;;;
Αυτό ήθελε άραγε;
Τι ήθελε, μπορεί να το γνωρίζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουν κιόλας...BlackCrow81 είπε:Η οικογένειά του γνωρίζει καλύτερα από όλους μας τι ήθελε και τι όχι.![]()