μακραν εδω και πολλα χρονια ακομα κρατανε την πρωτια..stavrilian είπε:Τα παλικαρια ειχαν πολυ πολυ εξυπνες κιθαρες....
μακραν εδω και πολλα χρονια ακομα κρατανε την πρωτια..stavrilian είπε:Τα παλικαρια ειχαν πολυ πολυ εξυπνες κιθαρες....
Rat ρε π**στη!! Ημουν σιγουρος οτι το ακουγα!vkon είπε:Καλησπέρα. Στα τέλη της δεκαετίας του '80 σε συναυλία τους στο Ρόδον έπαιζε με μια κιθάρα Peavey Τ60, ενισχυτή Roland JC-120 και ένα ProCo Rat. Αργότερα (αρχές προς μέσα 90s) τον έχω δει με μια Fender Telecaster με maple ταστιέρα (πιθανόν 52 Reissue). Ελπίζω να βοήθησα.
ε,καλα δεν ηταν και η καλυτερη του... ;D ;Dπαλι με solid state παιζανε-οπως κ οι κατωθι με τον Roland (κάποιοι κατ'αποκλειστικότητα, όπως ο Marr που ειναι θεός):
http://smithsonguitar.blogspot.com/2008/12/johnny-marrs-gear.htmlA lot of 'The Smiths' was actually recorded with a '54 Telecaster belonging to John Porter. I used a Rickenbacker 360 12-string as well, and that was the guitar which subsequently got all the attention, but in fact it was mainly the Tele, and a bit of Les Paul.
Overall, what I really didn't like about the records then was the amp, the Roland Jazz Chorus.
Προσθεσε και το Triaxis με τελικο 2x90.Superfunk είπε:...καποια εποχη χρησιμοποιουσε αρκετα Mesa Boogie απο οτι θυμαμαι...(νομιζω Mark 3 ή 4)
ετσι,ετσι ;DAKALOUPOTOS είπε:...οι τρυπες για μενα ηταν ειναι και θα ειναι το καλυτερο ελληνικο ροκ συγκροτημα και επειδη παιζουμε με την μπαντα μου πολλα τρυπες τραγουδια θελω να ειμαι κοντα στον ηχο τους.
Αρχηγε τον μπερδευεις με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο.Πνοή και Νύξη είπε:Aυτά θυμάμαι, όσο θυμάμαι, από την περίοδο με Θ.Παπακωνσταντίνου.
δεν εχεις παρα να διαβασεις αυτο το thread απο την αρχη...leon7pap είπε:SF Ο Μπαμπης ξερουμε με τι επαιζε εκεινη την περιοδο;Ενισχυτη/πεταλια.Προσωπικα ακουω Μαρσαλ (και νομιζω φαινεται και στο βιντεο Δε Χωρας Πουθενα) με ρατ αλλα μονο υποθεσεις μπορω να κανω καθως σε 2 live που τους ειδα ολα κ ολα (rockwave Φρεατιδα και Λυκαβηττο)δεν καταφερα να δω gear...