Εχω και άλλα που δεν φαίνονται ?....Δεν έβρισκες beta μήπως;?
Μα είναι δυνατόν να έχεις τόσο εξοπλισμό εικόνας και να μην βιντεοσκοπήσεις;
Πολύ πράγμα έχεις μαζέψει ρε φίλος... για τα μουσικά είναι μια χαρά βέβαια!
Τα βίντεα θα θέλουν λαστιχάκια καθε τόσο και οι οθόνες υπσηλής ανάλυσης θα μαγεύουν ως ντεκορ υποθέτω.
Χρειάζεσαι χαλί και κουρτίνα επειγόντως!
Το χαλί και η κουρτίνα είναι προφανώς για λογούς ηχομόνωσης σωστή παρατήρηση , άλλα βαριέμαι να τα καθαρίζω ?(έβαλα μόνο ένα χαλάκι 1,5 Χ 1,5 κάτω από τα τύμπανα.)
Ο λαός απαιτεί βίντεο αΦτοστιγμη!
Χασταγκ #Lakistheeparetinpae#
Ο λαός απαιτεί βίντεο αΦτοστιγμη!
Σωστός είσαι. Απλά προς το παρόν παριστάνω τον Bonzo γιατί όπως είπα, βάλε σκούπα στο χάλι, τίναξε το, κατέβασε κουρτίνες για πλύσιμο......ήδη κουράστηκα ?Θα αλλάξει ο ήχος προς το καλύτερο. Απορρόφηση θα κάνουν στις πολλές αντηχήσεις του δωματίου.
το κριστμας που θα χω χρονο ?Ο λαός απαιτεί βίντεο αΦτοστιγμη!
Χασταγκ #Lakistheeparetinpae#
εχω κατι super vhs tapes.... έγχρωμο θα ναι?τουλάχιστον μαυρόασπρο
Υπάρχουν άλλες 3 ραφιέρες dexion (μεγάλη εφεύρεση) με ibm, Commodore 1530 (C2N) Datasettes, commodores c 64, ......ZX Spectrum....που δεν χώρεσαν στο κάδρο.Η καρδια μου ραγισε οταν ειδα χωμενο καπου ανωνυμα ενω θα επρεπε να ειναι καθισμενο πανω σε θρονο με δυο σεκιουριταδες να το φυλανε, το πρασσινο μονιτορ του amstrad 6128.
Eπισης το φωτογραφικο υλικο κατασχεται, θα αποσταλει ηλεκτρονικα στην ΑΑΔΕ, και θα κρατηθει και σε φακελο της ταξικης αστυνομιας.
αμ δεν σε είχα εδώ να συντονίσεις την δική μου που μετακόμισα σε 3 μερες αλλά 3 μήνες τώρα κοιτάω τις βίδες (και μύρια τζάτζαλα) και ψάχνω να βρω που στο διάολο πάνε...?3 μήνες μετακόμιζα..... και είμαι περήφανος γιατί δεν έχασα ούτε βίδα
Αυτό ακριβώς ισχύει.αμ δεν σε είχα εδώ να συντονίσεις την δική μου που μετακόμισα σε 3 μερες αλλά 3 μήνες τώρα κοιτάω τις βίδες (και μύρια τζάτζαλα) και ψάχνω να βρω που στο διάολο πάνε...?