Tonelab!

Status
Not open for further replies.
Νίκος

Superfunk

R.I.P.
Πόντοι
2,368
http://privat.bluezone.no/jussishow/files/tull.mp3

ενα πολυ εντυπωσιακο κλιπακι που δειχνει τις ηχητικες δυνατοτητες του Tonelab, (ειναι γραμμενο με το TL SE κατευθειαν συνδεδεμενο στην καρτα ηχου...

και οχι δεν παιζω εγω (μακαρι να επαιζα τοσο καλα.. :cry: )

Μου άρεσαν και τα 2.Είναι αισθητό πιο είναι λάμπα όμως

Νομιζω οτι εκει ειναι και η μεγαλοφυια αυτου που σχεδιασε το TONELAB.Οτι δηλ. δεν εβαλε τη λυχνια στον προενισχυτη αλλα την χρησιμοποιει στο τελικο σταδιο (εκει δηλ. που εξερχεται το σημα απο την πεταλιερα) σαν "τελικο" σε ταξη Α η A/B.....αυτος νομιζω ειναι & ο λογος που ακουγεται τοσο ζεστο αυτο το μηχανημα ......

Νομιζω οτι εκει ειναι και η μεγαλοφυια αυτου που σχεδιασε το TONELAB.Οτι δηλ. δεν εβαλε τη λυχνια στον προενισχυτη αλλα την χρησιμοποιει στο τελικο σταδιο (εκει δηλ. που εξερχεται το σημα απο την πεταλιερα) σαν "τελικο" σε ταξη Α η A/B.....αυτος νομιζω ειναι & ο λογος που ακουγεται τοσο ζεστο αυτο το μηχανημα ......
σορι αλλα και εκει που εξερχετε το σημα απο την πεταλιερα (λαιν σταθμη δεν βγαζει?) παλι σταδιο προενισχυση λογιζεται .οσες βαθμιδες και να εχει ενας προενισχυτης παλι πρενισχυτης ειναι. δηλαδη αμα βαλει και η ζοομ εκει μια λαμπιτσα θα ζεστανει ο ηχος της? :D

οντως...κανενα!

οντως...κανενα!
Λαμπα' date='ξε-λαμπα εμενα ΚΑΛΑ μου ακουγεται.... :wink:[/quote']

ολα τα μηχανηματα αυτου του ειδους εχουμε πολυ μικρο headroom και λειπουνε πολες αρμονικες με οτι συνεπαγεται αυτο!!!

Δε ξερω τι μου λες εγω και αρμονικες ακουω & τουανγκ ακουω και ωραιο καθαρο ηχο ακουω (βεβαια εχω την εξαιρετικα κακη συνηθεια να ακουω με τα αυτια μου & οχι με τα ματια μου... :lol: :lol: )

Δε ξερω τι μου λες εγω και αρμονικες ακουω & τουανγκ ακουω και ωραιο καθαρο ηχο ακουω (βεβαια εχω την εξαιρετικα κακη συνηθεια να ακουω με τα αυτια μου & οχι με τα ματια μου... :lol: :lol: )
εχεις σκεφτει να κανεις μια εξεταση στα αυτια σου? :twisted:

Μια χαρα ειναι τα αυτακια μου...και απο ηχο δοξα τω θεω ξερω (θα εχουν περασει και καμμια 60αρια κορυφαιοι λαμπατοι απο τα χερια μου & στα στουντιο μεσα ξημεροβραδιαζομαι :lol: )

α, και να εισαι πιο ευγενικος σε παρακαλω... :twisted:

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back