Όχι φίλε μου, δεν έχω μπει σε αυτή τη λούπα που λες. Οκ, μπορεί οι tonelab να έχουν λάμπα πάνω, αλλά δεν είναι αυτό που με έκανε να φάω κόλλημα. Είναι απλά το στήσιμο της πεταλιέρας στο να φτιάξεις τον ήχο σου, που για μένα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός αναλογικής και ψηφιακής φιλοσοφίας. Είναι και ο ήχος τους που έχει συζητηθεί αρκετά, αν λάβεις υπόψη ότι και κιθαρίστες από μεγάλα ελληνικά ροκ συγκροτήματα τις χρησιμοποιούν (Κυριάκος Τσουκαλάς-Διάφανα Κρίνα, Κώστας Παρίσσης-Υπόγεια Ρεύματα).Miltos23 είπε:Ειμαι χρήστης της Line 6 και δεν ποτέ δεν κατάλαβα αυτο που λένε για πλαστικουρες.
Πέρα απο ηχογραφήσεις ειχα την ευκαιρια να ακουσω την δικια μου πεταλιερα λαηβ να παιζει ενα παλικαρι που του χαλασε η δικια του στο soundcheck και ηταν μπομπα ο ηχος.
Επετρεψε μου ενα σχόλιο:
Εχω την εντυπωση οτι εχεις μπει στη λουπα "ωχ εχει λαμπα ειναι γλυκουλι, ωχ ειναι boss/Line 6, ειναι κακο, πσηφιακο, ου ου ου 666".
Δεν ειναι κακο, ψωνιζουμε και με τα ματια, δηλαδη την καλυτερη πεταλιερα να σου δώσω αν εσυ πιστευεις οτι ειναι χαλια θα την ακους και χάλια.
Άρα που καταλήγουμε;
Αγορασε πρωτα τον ενισχυτη που θελεις και που αντεχει η τσεπη σου και μετα αν θες/μπορεις δοκιμασε πεταλιερες σε αυτον.
Ναι, για τη boss gt 100 έχω ακούσει και από άλλους καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω πόσο εύκολη θα είναι στο χειρισμό.leon7pap είπε:Μάζεψε κάνα φράγκο παραπάνω να πάρεις την boss gt-100 και καθαρισες.Την είχα πάρει σχεδόν καινούρια δίνοντας σαν ανταλλαγή έναν Marshall valvestate 8080.Best trade ever.Δυνατο μαραφετι.Και από ήχο και από κατασκευή μαμεί...