- Πόντοι
- 6
Αγαπητοί noizάδες, χρειάζομαι την εμπειρία σας. Προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για τον τον περίπου jazz, περίπου blues ήχο του Tom Waits. Αν και ακούω την μουσική του πάρα πολύ, δεν έχω φτάσει ούτε στο περίπου το να κάνω τον ήχο μου να κολλάει. Επειδή θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο πέρα από τα blues, stoner, hard rock που παίζω, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να φτιάξω έναν ήχο που να πλησιάζει στα "Shore Leave" "Jockey Full Of Bourbon" "Rain Dogs" κλπ; Και πέρα από αυτό, τι χρειάζεται να ξέρω για το συγκεκριμένο στυλ. Δηλαδή συγχορδίες, κλίμακες, τεχνικές tips. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;D
(Black Books Intro το συγκεκριμένο τραγούδι από την εξαιρετική σειρά Black Books, εκτός του ότι μου ακούγεται σαν αντιγραφή του στυλ του Waits, είναι ακριβώς ο ήχος που ψάχνω
.)
(Black Books Intro το συγκεκριμένο τραγούδι από την εξαιρετική σειρά Black Books, εκτός του ότι μου ακούγεται σαν αντιγραφή του στυλ του Waits, είναι ακριβώς ο ήχος που ψάχνω
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)