• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Joe Bonamassa Live στο Κύταρο 15 Δεκεμβρίου

παίζει και ένα άλλο topic (http://www.noiz.gr/index.php?topic=172641.20) αλλά μάλλον αυτό στο ημερολόγιο είναι πιο σωστό

govanmaniac είπε:
Το θέμα είναι πως θα γνωριστούμε ρε παιδιά? Να κρατάμε ταμπελάκια με το nick μας? ;D ;D  Ή θα στηθεί ειδικός χώρος για το Noiz?
εγώ λέω να φορέσω ένα μπλουζάκι.. Clapton  :D

εσείς τι θα .... φοράτε;  ;D ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Να ενημερώσω απλώς ότι τα 25άρια έχουν εξαντληθεί και πουλάνε τα 30άρια.
Πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω εταιρεια να εχει τετοια πολιτικη ή τουλαχιστον να μην εχει κανει σαφη ανακοινωση περι εισιτηριων. Συμφωνα με αυτο "25 ευρώ προπώληση, 30 ευρώ στη συναυλία" που διαβασα εδω http://www.menta3.com/site.php?&file=news-view.xml&id=62 καταλαβα οτι το εισιτηριο ειναι ενα και πως η τιμη του μεταβαλλεται μονο το βραδυ της συναυλιας.

Μετα απο συνομιλια μαζι τους μου ειπαν οτι ειχαν εκδοσει απο την αρχη εισιτηρια των 25 και 30 ευρω με σκοπο τα εισιτηρια των 30 ευρω να διατεθουν μονο το βραδυ της συναυλιας. Μετα ομως απο την εξαντληση των φθηνοτερων εισιτηριων και την επιμονη του κοινου να βρει εισιτηριο αποφασισαν να διαθεσουν τα ακριβοτερα εισιτηρια νωριτερα.

Ποσο λογικα σας φαινονται ολα αυτα? Μηπως εγω εχω μεινει σε αλλες εποχες? Θυμαμαι οτι τα εισιτηρια συναυλιων εγραφαν (π.χ.) "25 ευρώ προπώληση, 30 ευρώ στη συναυλία" και μονο τη μερα της συναυλιας ΑΝ ειχαν μεινει εισιτηρια υπηρχε εξτρα χρεωση, το οποιο ειναι ενα ειδος προστιμου και το θεωρω απαραδεκτο αλλα δεν ειναι του παροντος.

Οι υπευθυνοι της εταιρειας ειχαν αποφασισει απο την αρχη ποσο θα κοστολογησουν τα εισιτηρια χωρις ομως να ενημερωσουν το κοινο. Τη πολιτικη των δυο εισιτηριων με ακριβως τα ιδια προνομια αλλα διαφορετικης τιμης επειδη ετσι γουσταρει η εταιρεια τη καταδικαζω και φυσικα απεχω.

Καλη διασκεδαση.

Ναι είναι σχετικά καινούριο σύστημα, και το εχω δει σε μια δυο περιπτώσεις ακόμα.

Γυφτιά το βρίσκω, ειδικά εάν δεν το έχεις δηλώσει εξ αρχής ότι είναι 25 μέχρι εξαντλήσεως ενός αριθμού.

Αν πεις 25 μέχρι τη συναυλία 30 στο ταμείο σημαίνει ακριβώς αυτό.

Παρεπιπτόντως, γενικά δε θα πάω στη συναυλία.

KostasP είπε:
Οι υπευθυνοι της εταιρειας ειχαν αποφασισει απο την αρχη ποσο θα κοστολογησουν τα εισιτηρια χωρις ομως να ενημερωσουν το κοινο. Τη πολιτικη των δυο εισιτηριων με ακριβως τα ιδια προνομια αλλα διαφορετικης τιμης επειδη ετσι γουσταρει η εταιρεια τη καταδικαζω και φυσικα απεχω.
Έχεις απόλυτο δίκιο.

Πιστεύω απλώς ότι δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση (το γιατί δεν το καταλαβαίνω) και είχαν εκτυπώσει με την τιμή 30 σε κάποιο αριθμό.

Αφού είδαν το ενδιαφέρον το θεώρησαν "εξυπνιά" να τα διαθέσουν στην αναγραφόμενη και όχι στην λογική προσυναυλιακή τιμή.

Εχοντας των 25 δεν θα απέχω αλλά καταλαβαίνω (και επικροτώ αφού αντέχεις) απόλυτα την στάση σου.

raindog είπε:
Αν όντως ισχύει αυτό, είναι απαράδεκτο... Πόσο μάλλον όταν στο site, λέει: "25 Ευρώ Προπώληση, 30 ευρώ στη συναυλία"

http://www.kyttarolive.gr/component/option,com_gigcal/task,details/gigcal_gigs_id,512/Itemid,82/
Ισχυει. Την απαντηση της εταιρειας την εγραψα στο αρχικο μου κειμενο. Μιλησα και με το Κυτταρο. Δηλωνουν αναρμοδιοι και χρεωνουν τα της συναυλιας στην εταιρεια που διoργανωνει το live.

KostasP είπε:
Ισχυει. Την απαντηση της εταιρειας την εγραψα στο αρχικο μου κειμενο. Μιλησα και με το Κυτταρο. Δηλωνουν αναρμοδιοι και χρεωνουν τα της συναυλιας στην εταιρεια που διoργανωνει το live.
Το έγραψα λάθος και φάνηκε σαν να το αμφισβήτησα. Προφανώς και θα ισχύει  ;)

Είναι σίγουρα απαράδεκτο.

Μην τρελενόμαστε συνφορουμίτες! Τα 5 ευρώ μακάρι να ήταν το πρόβλημά μας όταν χαλάμε για την μουσική χιλιάδες ευρώ... ;) Γινόμαστε αυστηροί με αυτό αλλά όταν βλέπουμε τον αρχιλήσταρχο που ονομάζεται Ελληνικό κράτος τότε την κάνουμε γαργάρα την δουλειά και τουλάχιστον 70-80% από εμας τους λέμε και μπράβο κάθε τέσσερα χρόνια!

Λοιπόν, μην τρελενόμαστε για ασήμαντα θέματα όταν συμβαίνουν δίπλα μας σημαντικότερα!

Στην τελική τι κακό έχει να σε δελεάσει ο διοργανωτής έστω και με 5 ευρω φθηνότερα να αγοράσεις ΝΩΡΙΣ το εισιτήριο?  Και ο διοργανωτής αισθάνεται σιγουριά με την υψηλή προπώληση και αυτός που θα αγοράσει το 'ακριβό'  σε καμία περίπτωση δεν πιάνεται κορόιδο! Να ήταν 15 ευρώ προπώληση 40 ευρώ στο Live να πω , οκ, εδώ έχουμε κοροιδία!  ;D ;D

Οκ... δεν είναι τα 5 ευρώ που γίνεται το θέμα, είναι η λάθος στάση της εταιρίας. Λες εξ αρχής τι και πως, και δεν κάνεις αλλα ντ' άλλων μετά. Και είναι γυφτιά ξέρω γω;

Τώρα περί σημαντικών ασήμαντων θεμάτων ας το αφήσουμε κατα μέρος.

govanmaniac είπε:
Μην τρελενόμαστε συνφορουμίτες! Τα 5 ευρώ μακάρι να ήταν το πρόβλημά μας όταν χαλάμε για την μουσική χιλιάδες ευρώ... ;) Γινόμαστε αυστηροί με αυτό αλλά όταν βλέπουμε τον αρχιλήσταρχο που ονομάζεται Ελληνικό κράτος τότε την κάνουμε γαργάρα την δουλειά και τουλάχιστον 70-80% από εμας τους λέμε και μπράβο κάθε τέσσερα χρόνια!

Λοιπόν, μην τρελενόμαστε για ασήμαντα θέματα όταν συμβαίνουν δίπλα μας σημαντικότερα!

Στην τελική τι κακό έχει να σε δελεάσει ο διοργανωτής έστω και με 5 ευρω φθηνότερα να αγοράσεις ΝΩΡΙΣ το εισιτήριο?  Και ο διοργανωτής αισθάνεται σιγουριά με την υψηλή προπώληση και αυτός που θα αγοράσει το 'ακριβό'  σε καμία περίπτωση δεν πιάνεται κορόιδο! Να ήταν 15 ευρώ προπώληση 40 ευρώ στο Live να πω , οκ, εδώ έχουμε κοροιδία!  ;D ;D
Sorry, αλλά άσχετο.

Το φάουλ παραμένει

τώρα κάνουμε πλάκα μου φαίνεται? Σε ποιά συναυλία ΔΕΝ γίνεται αυτό ας μου πει κάποιος!

Σε όλες.

Μα όλες.

Ότι συναυλία έχω πάει που λέει 25, και 30 στο ταμείο, ισχύει ακριβώς αυτό.

Αν δηλαδή

εγώ πάω 2 ώρες πριν τη συναυλία στο εκάστοτε tιckethouse, θα πάρω εισιτήρια 25ε.

Αν πάω στο ταμείο στο συναυλιακό χώρο πριν ξεκινήσει θα ναι 30.

Το έχω δει να γίνεται μόνο σε κάτι συναυλίες Αλκίνοου Ιωαννίδη στη Ρόδο, δηλαδή, γυφτιές.

govanmaniac είπε:
Στην τελική τι κακό έχει να σε δελεάσει ο διοργανωτής έστω και με 5 ευρω φθηνότερα να αγοράσεις ΝΩΡΙΣ το εισιτήριο?  Και ο διοργανωτής αισθάνεται σιγουριά με την υψηλή προπώληση και αυτός που θα αγοράσει το 'ακριβό'  σε καμία περίπτωση δεν πιάνεται κορόιδο! Να ήταν 15 ευρώ προπώληση 40 ευρώ στο Live να πω , οκ, εδώ έχουμε κοροιδία!  ;D ;D
Για μενα ειναι πολυ κακο. Δεν ειναι θεμα δελεαρ, ειναι θεμα δολου. Τα 5 ευρω για μενα ειναι πολυ σημαντικα. Οσο για τη σιγουρια του διοργανωτη δεν με ενδιαφερει καθολου. Αλλη μια δουλεια ειναι και το ρισκο το γνωριζε απο τη στιγμη που αποφασισε να ασχοληθει με αυτη τη δουλεια. Τουλαχιστον, ας την κανει σωστα και να μη παραπληροφορει!

Για το ελληνικο κρατος δε το σχολιαζω. Ειναι ασχετο τελειως, αν θες ανοιξε ενα θεμα να το συζητησουμε.

οκ λοιπόν, σεβαστό το ότι σε ενόχλησε! Πίστεψέ με, εγώ στη θέση σου δεν θα πήγαινα αν ένιωθα έτσι.. Και αν θεωρείς ότι όντως έχουν κάνει γυφτιά οι διοργανωτές καλά κάνεις και το αναφέρεις!  

Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά και δεν με ενόχλησε! Ίσα ίσα που θεωρώ ότι για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη είναι πολύ χαμηλή η τιμή, έτσι και αλλιώς!

KostasP .. αυτό για το ελληνικό κράτος είναι άσχετο όντως! ΑΠλά με έχει κουράσει να ακούω παντού, μα παντού, παρόμοιες κουβέντες με αυτή της συναυλίας, να βλέπω δηλαδή αντίδραση σε τέτοια θέματα και καμία μα καμία σε πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και είναι απείρως σημαντικότερα!!!

govanmaniac είπε:
οκ λοιπόν, σεβαστό το ότι σε ενόχλησε! Πίστεψέ με, εγώ στη θέση σου δεν θα πήγαινα αν ένιωθα έτσι.. Και αν θεωρείς ότι όντως έχουν κάνει γυφτιά οι διοργανωτές καλά κάνεις και το αναφέρεις!  

Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά και δεν με ενόχλησε! Ίσα ίσα που θεωρώ ότι για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη είναι πολύ χαμηλή η τιμή, έτσι και αλλιώς!

KostasP .. αυτό για το ελληνικό κράτος είναι άσχετο όντως! ΑΠλά με έχει κουράσει να ακούω παντού, μα παντού, παρόμοιες κουβέντες με αυτή της συναυλίας, να βλέπω δηλαδή αντίδραση σε τέτοια θέματα και καμία μα καμία σε πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και είναι απείρως σημαντικότερα!!!
Φυσικα και δε θα παω.

Εμενα ουτε τα 25 ευρω μου φαινονται χαμηλη τιμη. Τα 25 ευρω ειναι 8500 δρχ!!!! Μπορει να εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε που ηρθε το ευρω αλλα δυστυχως ο μισθος μου δεν εχει αλλαξει καθολου και ειναι αρκετα χαμηλος. Τα 5 ευρω μετρανε για μενα αλλα το χειροτερο στην ολη υποθεση ειναι ο δολος και η παραπληροφορηση της εταιρειας.

Για το ελληνικο κρατος η αποψη μου ειναι χειριστη αλλα δεν ειναι του παροντος. Αλλωστε αν το ελληνικο κρατος ηταν σωστο τετοια φαινομενα δε θα υπηρχαν.

Λίγες εντυπώσεις από τη συναυλία

Έφτασα στις 21.30 ακριβώς και (ελπίζω πως) μόλις είχε αρχίσει (έπαιζε το The Ballad Of John Henry)

Το να ξεκινήσει στην ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ που αναγραφόταν στο εισιτήριο το περίμενα, αλλά ότι θα ήταν και γεμάτο αυτή την ώρα το ΚΥΤΤΑΡΟ να πω την αλήθεια μου δεν το περίμενα. Ευτυχώς που δεν πήγαμε αργότερα... Ευρώπη γίναμε  ;D

Από ότι άκουσα την ώρα που έμπαινα, δεν υπήρχαν άλλα εισιτήρια, ενώ κόσμος περίμενε έξω.

Τι να πω, αν και δεν είμαι (ήμουν?) πολύ φαν του Bonamassa, η συναυλία ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου. Ήταν πολύ ευδιάθετος, κινητικός, ομιλητικός. Ο ήχος ήταν ΠΟΛΥ καλός, το Set list περίπου γνωστό από το DVD στο Albert Hall. Μου άρεσε ιδιαίτερα η εκτέλεση του Sloe Gin. Από κιθάρες, εκτός από την ΕΒΜΜ (ή κάνω λάθος; ) στο Ballad Of John Henry, εναλάσσονταν καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας 2 Les Paul.

Έπαιξε περίπου 2 ώρες, τελείωσε στις 23.20, μετά από το encore.

Νομίζω ότι όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και αυτό φάνηκε.

Πάντως σε κάτι που νομίζω είμασταν τυχεροί, σε σχέση με πιο μεγάλες χώρες, είναι που τον είδαμε σε ένα τέτοιο μικρό χώρο.

Άντε και στα επόμενα!

Ηταν ότι περίμενα.

Μεγάλος κιθαρίστας. Και το "ιδρωσε" το show. Μπράβο του. Στην ώρα του, με τα τερτίπια του (3 νομίζω ότι ήταν οι LP but I couldn't care less).

Πολύ σφιχτοδεμένο γκρουπ. Ο ντράμερ βράχος, τα keyboards σωστά αλλά ο μπασίστας σχολή. Δεν είναι γιατί παίζω μπάσο (οκ είναι κι αυτό) αλλά μεγάλο respect. Ηταν αυτό που λέμε επαγγελματίας. Δούλευε με το γκρουπ για τον leader (τον κοίταζε συνεχώς διαβάζοντάς τον) και ταυτόχρονα μεγάλη αυτόνομη μονάδα.

Το σετ πολύ καλό και είπε τα τραγούδια που περίμενα και ένα (further on up the road) που μου αρέσει πολύ αλλά δεν το περίμενα.

Το ακουστικό σετ ξετρέλλανε τους κιθαρίστες αλλά το ψιλοβαρέθηκα λόγω έλλειψης πρότασης. Ο ήχος της ακουστικής ήταν μετριότατος. Αντίθετα με τον ηλεκτρικό του ήχο που ήταν απίστευτος.

Αυτό που ήταν μεγάλο μάθημα ήταν το δέσιμο και οι εναλλαγές σε δυναμικές και τέμπο της μπάντας. Οταν έχεις τέτοιο περιορισμένο είδος, τα συστατικά αυτά είναι απαραίτητα.

Η φωνή του ........... άστο καλύτερα. Αλλά την πρόσεχε όμορφα. Προφανώς έχει μελετήσει φωνητική.

Και η γκρίνια.....

Είπαμε καπνιστής είμαι κι εγώ ρε παιδιά αλλά έλεος. Χώρια οι καλλιτέχνες ....... Και μετά στo μπαρ το τσιγάρο πάλι ελεύθερο. Ευτυχώς που απαγορεύτηκε  :P

Ξέρω ότι θα ακούσω την γνωστή μ@..κια "άμα είναι δυνατά ....." αλλά ειλικρινά δεν διασκεδάζω καθόλου όταν η ένταση ξεπερνάει τα επίπεδα πόνου. Και στο encore (Just got paid) αναφώνησα "έλεος". Το κομμάτι τα σπασε βέβαια. Αλλά ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου.

audiokostas είπε:
Και η γκρίνια.....

Είπαμε καπνιστής είμαι κι εγώ ρε παιδιά αλλά έλεος. Χώρια οι καλλιτέχνες ....... Και μετά στo μπαρ το τσιγάρο πάλι ελεύθερο. Ευτυχώς που απαγορεύτηκε  :P

Ξέρω ότι θα ακούσω την γνωστή μ@..κια "άμα είναι δυνατά ....." αλλά ειλικρινά δεν διασκεδάζω καθόλου όταν η ένταση ξεπερνάει τα επίπεδα πόνου. Και στο encore (Just got paid) αναφώνησα "έλεος". Το κομμάτι τα σπασε βέβαια. Αλλά ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου.
Μαζί σου...

Αν και για τα δύο, επειδή είχα προηγούμενο στο κύτταρο λίγες μέρες πριν (Last Drive) ήταν πολύ καλύτερα χτες. Και κάπνιζαν λιγότεροι νομίζω (μήπως έγινε καμιά σύσταση στην αρχή; γιατί άργησα λίγο) και η ένταση ανέβηκε ευτυχώς μόνο στο encore

Τεράστια συναυλία. Οι νότες του Joe αντηχούσαν στα αυτιά μου την ώρα που με έπαιρνε χαμογελαστό ο ύπνος χτες το βράδυ :)

Ο μπασίστας εκπληκτικός όντως, με τρομερή αίσθηση, γούστο, ρυθμό, και όρεξη.

Ο ήχος της ακουστικής πολύ φτηνός, ντρεπόμουν να το πω για ένα τοσο εκλπηκτικό λαιβ, το λέω μιας και αναφέρθηκε ήδη. Πρέπει να πάει καμια βόλτα από την l.r.baggs :)

(Στα πιο πολλά συμφωνώ με τον audiokosta)

Ο ήχος γενικά καλός ήταν, και η ένταση εκεί που καθόμουν (δεξιά δίπλα στο μπαρ) ήταν καλή. Έχω κι εγώ ευαίσθητα αυτιά, αλλά δε με ενοχλησε σε κανένα σημειο. (Στο νοιζ night είχα ψιλοκουφαθεί  :D )

ΚΟΣΜΟΣ:

Το πιο ενοχλητικό ήταν όταν 2 αργοπορημενοι ήρθαν και στριμώχτηκαν στους 5 πόντους που είχα αφήσει από τον μπροστινό μου και άρχισαν να καπνίζουν. Ξέχασα να αναφέρω ότι εντός μιας βδομάδας μια φίλη μου με μουσικα ακουσματα ασχετα τελειως εγινε φαν και ήρθε. Δυστυχώς έχει κόψει το τσιγάρο πρόσφατα και λόγω των Ελλήνων μπροστά μας δεν μπόρεσε να απολαύσει την υπόλοιπη συναυλία όσο θα ήθελε

Επίσης σε μερικούς πρέπει να υπενθυμίζεται να κάνουν κανένα ντουζάκι την τελευταία βδομάδα πριν εισέρθουν σε χώρο όπου επικρατεί σχετικός συνωστισμός :)

Εντύπωση μου έκανε που ο κόσμος ήταν ψιλοακίνητος, ενώ η μπάντα είχε τερματίσει το γκρουβόμετρο :) ένοιωθα σα μ@λ@κ@$ που δε μπορούσα να μην κουνιεμαι εστω και λίγο παρόλο που δεν είμαι του χορου :)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τέλος να αναφέρω ότι το θέμα για τα προπωλημένα εισιτήρια των 30 ευρώ αξίζει να διερευνηθεί, ίσως στο ινστιτούτο καταναλωτή ή καοιον αντίστοιχο φορέα. Δεν μπορείςνα πουλάς την ίδια ακριβώς υπηρεσία σε διάφορες τιμές, αν μαζευτούμε αρκετοί ίσως να κινήσουμε κάτι, δεν ξέρω. Εγώ πήρα των 25, αλλά το θεωρώ εξοργιστικό. Και το ίδιο θα έλεγα αν ήταν 5 λεπτά ή 500 ευρώ, η συνείδηση καταναλωτή έρχεται όταν ξεπεράσεις το ψευτο-κομπλεξο-μαγκικο "έλα μωρέ για χ ευρώ τώρα θα κάνω θέμα"

αν κάνουμε μεγάλο θέμα μπορεί την άλλη φορά να πληρώσουμε όλοι 30 :)

skantzos είπε:
Ο μπασίστας εκπληκτικός όντως, με τρομερή αίσθηση, γούστο, ρυθμό, και όρεξη.
Μόλις διάβασα ποιός είναι ο Carmine (και όχι Ζαχαρίας) Rojas (Ρόχχχχας που έλεγε κι ο Μποναμάσα) :o

Καταρχήν δηλώνει ότι οι πρώτες του επιρροές είναι James Jamerson & Duck Dunn.. ;D

Και μετά, έχει συνεργαστεί με όλον τον κόσμο

http://www.discogs.com/artist/Carmine+Rojas

http://www.algonet.se/~bassman/photos/cr.html

Trending...

Νέα θέματα

Back