Τεράστια συναυλία. Οι νότες του Joe αντηχούσαν στα αυτιά μου την ώρα που με έπαιρνε χαμογελαστό ο ύπνος χτες το βράδυ
Ο μπασίστας εκπληκτικός όντως, με τρομερή αίσθηση, γούστο, ρυθμό, και όρεξη.
Ο ήχος της ακουστικής πολύ φτηνός, ντρεπόμουν να το πω για ένα τοσο εκλπηκτικό λαιβ, το λέω μιας και αναφέρθηκε ήδη. Πρέπει να πάει καμια βόλτα από την l.r.baggs
(Στα πιο πολλά συμφωνώ με τον audiokosta)
Ο ήχος γενικά καλός ήταν, και η ένταση εκεί που καθόμουν (δεξιά δίπλα στο μπαρ) ήταν καλή. Έχω κι εγώ ευαίσθητα αυτιά, αλλά δε με ενοχλησε σε κανένα σημειο. (Στο νοιζ night είχα ψιλοκουφαθεί
)
ΚΟΣΜΟΣ:
Το πιο ενοχλητικό ήταν όταν 2 αργοπορημενοι ήρθαν και στριμώχτηκαν στους 5 πόντους που είχα αφήσει από τον μπροστινό μου και άρχισαν να καπνίζουν. Ξέχασα να αναφέρω ότι εντός μιας βδομάδας μια φίλη μου με μουσικα ακουσματα ασχετα τελειως εγινε φαν και ήρθε. Δυστυχώς έχει κόψει το τσιγάρο πρόσφατα και λόγω των Ελλήνων μπροστά μας δεν μπόρεσε να απολαύσει την υπόλοιπη συναυλία όσο θα ήθελε
Επίσης σε μερικούς πρέπει να υπενθυμίζεται να κάνουν κανένα ντουζάκι την τελευταία βδομάδα πριν εισέρθουν σε χώρο όπου επικρατεί σχετικός συνωστισμός
Εντύπωση μου έκανε που ο κόσμος ήταν ψιλοακίνητος, ενώ η μπάντα είχε τερματίσει το γκρουβόμετρο
ένοιωθα σα μ@λ@κ@$ που δε μπορούσα να μην κουνιεμαι εστω και λίγο παρόλο που δεν είμαι του χορου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τέλος να αναφέρω ότι το θέμα για τα προπωλημένα εισιτήρια των 30 ευρώ αξίζει να διερευνηθεί, ίσως στο ινστιτούτο καταναλωτή ή καοιον αντίστοιχο φορέα. Δεν μπορείςνα πουλάς
την ίδια ακριβώς υπηρεσία σε διάφορες τιμές, αν μαζευτούμε αρκετοί ίσως να κινήσουμε κάτι, δεν ξέρω. Εγώ πήρα των 25, αλλά το θεωρώ εξοργιστικό. Και το ίδιο θα έλεγα αν ήταν 5 λεπτά ή 500 ευρώ, η συνείδηση καταναλωτή έρχεται όταν ξεπεράσεις το ψευτο-κομπλεξο-μαγκικο "έλα μωρέ για χ ευρώ τώρα θα κάνω θέμα"
αν κάνουμε μεγάλο θέμα μπορεί την άλλη φορά να πληρώσουμε όλοι 30