Που με είδατε;;;Nestoras είπε:Απλά είδαμε τον μεγαλύτερο σύγχρονο Rock-Blues κιθαρίστα. Super.
To άκουσα!audiokostas είπε:Με όλη τη συστολή και μετριοπάθεια που με διακρίνει, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Joe θυμήθηκε όλη τη βοήθεια που του έχω δώσει και το ανακοίνωσε από μικροφώνου.
Αν διαβάζεις (που διαβάζεις) Joe, δεν ήταν ανάγκη. Σε ευχαριστώ πάντως
Ναι, ο Κώστας που ανακοίνωσε ότι τον βοήθησε πολύ..............
+1 συμφωνώ 100%audiokostas είπε:... ο μπασίστας σχολή. Δεν είναι γιατί παίζω μπάσο (οκ είναι κι αυτό) αλλά μεγάλο respect. Ηταν αυτό που λέμε επαγγελματίας. Δούλευε με το γκρουπ για τον leader (τον κοίταζε συνεχώς διαβάζοντάς τον) και ταυτόχρονα μεγάλη αυτόνομη μονάδα.
Σεβάσμιε, για πάρτο λίγο από την αρχή αυτό.E7#9 είπε:Ο καθένας μας αφοσιώθηκε στο όργανό του (κιθάρα μπασο ντραμς) ........
Γιατί να τα χαλάσεις τα παιδία. Σε καλό δρόμο είναι!!E7#9 είπε:Προσπάθησα βέβαια να τους μεταπίσω και κάποια στιγμή να τους μάθω κιθάρα αλλά δεν τα κατάφερα. Ισως να είχα μεγάλες προσδοκίες, αλλά τελικά προτίμησα να μην τους πιέσω.
Οταν το πήρα χαμπάρι πως θα πάει (και το σκέφτηκα στο σπίτι αλλά λέω "άσε μωρέ μπλουζ ροκ θα ναι" δεν μπορούσα να φύγω από κει που ήμουν.NicolasAth72 είπε:audiokosta ακουσα το μεγαλυτερο μερος του λαιβ με κομματακια χαρτοπετσετας στα αυτια λογω ενοχλησης στο αυτι (ειχα ξεχασει ωτοασπιδες) και δεν ειχα κανενα προβλημα με βουητα κλπ μετα. Μηπως να κανεις κατι αντιστοιχο?
Αν και δεν είναι το καλύτερό μου, στο live ήταν μάλλον το καλύτερο.2) Set list. Έπαιξε πολλά από το live στο Royal Albert Hall. Μου άρεσε αρκετά το "If heartaches were nickels".
2) Θα ήθελα να ακούσω και κάνα δύο άλλα κομμάτια, όπως π.χ το Stop που έπαιξε στο Royal Albert Hall.
Αστα να πάνε, έχω φάει κόλλημα με τον τύπο.....αλλα αυτος που ηταν οοοοοοοοοοοοοοοολη η μπαντα ηταν ο μπασιστας..........δεν υπηρχε το ατομο ...........οτι καλυτερο εχω ακουσει σε μπασιστα live...........respect.
*ignantios είπε:o BONAMASSA.....εξαιρετικος.....αν και το περιμεναμε......ο drummer τουμπανο....αλλα αυτος που ηταν οοοοοοοοοοοοοοοολη η μπαντα ηταν ο μπασιστας..........δεν υπηρχε το ατομο ...........οτι καλυτερο εχω ακουσει σε μπασιστα live...........respect.
μπορει καποιος να γραψει τα τραγουδια που παιχτηκαν ....χωρις τα ακουστικα.......γιατι ψαχνω ενα συγκεκριμενο............δεν μας νοιαζει η σειρα
Εγώ θέλω τη Sam Brown χωρίς το Stop (Durex ίσως. (Ωχ, σεξουαλικό υποννούμενο)audiokostas είπε:Το Stop το θέλω με Sam Brown :
α μπραβο!mscmkr είπε:Εγώ θέλω τη Sam Brown χωρίς το Stop (Durex ίσως. (Ωχ, σεξουαλικό υποννούμενο)
Marillion είπε:*
1. The Ballad of John Henry
2. Last Kiss
3. So Many Roads
4. So It's Like That
5. If Heartaches Were Nickels
6. Further On Up the Road
7. Sloe Gin
8. Lonesome Road Blues
9. Happier Times
10. Bridge to Better Days
11. Had To Cry Today