• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Joe Bonamassa Live στο Κύταρο 15 Δεκεμβρίου

Απλά είδαμε τον μεγαλύτερο σύγχρονο Rock-Blues κιθαρίστα. Super.

Η μπάντα επαγγελματική κι ο μίστερ Ρόχας εξαιρετικός πράγματι.

Ο ήχος της ακουστικής ήταν όπως αναφέρθηκε μέτριος αλλά προσωπικά δεν με χάλασε και το "woke up dreaming" ήταν το καλύτερο σημείο του σετ-τουλάχιστον για τα δικά μου "κιθαροκεντρικά" ώτα.

Νομίζω πως η βραδιά είχε την αξία της για τους φαν του Bonamassa και μόνο από το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ενώ είναι επίκαιρος,ορεξάτος και όχι συνταξιούχος που μας έκανε την τιμή όταν έχοντας παίξει σε όλον τον πλανήτη για 20/30 χρόνια περνάει κι από το Ελάντα.

Ωραίο live!

Ήμουν κι εγώ χθες εκεί και πραγματικά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και για μένα που πήρα αυτό που περίμενα με το παραπάνω και για τα παιδιά μου που ήταν η πρώτη τους. Ο καθένας μας αφοσιώθηκε στο όργανό του (κιθάρα μπασο ντραμς) και το μόνο που ανταλλάσαμε ήταν χαμόγελα μέχρι τα αυτια. Τα μουσικά σχολιά μου συμπήπτουν με αυτά των προηγουμένων.

Μπράβο στον άνθρωπο που δεν περίμενε να γεράσει για να κοπιάσει κι από εδώ

Φοβερό το παληκάρι, ό'τι και να πω είναι λίγο 8) 8) 8) 8)

Μακάρι να μας έρχεται συχνά να τον απολαμβάνουμε όπως εχθές

Respect!

Nestoras είπε:
Απλά είδαμε τον μεγαλύτερο σύγχρονο Rock-Blues κιθαρίστα. Super.
Που με είδατε;;;

(Ζήηηλιαααα... με τρυπάει η ζήηηλιααα...)

Με όλη τη συστολή και μετριοπάθεια που με διακρίνει, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Joe θυμήθηκε όλη τη βοήθεια που του έχω δώσει και το ανακοίνωσε από μικροφώνου.

Αν διαβάζεις (που διαβάζεις) Joe, δεν ήταν ανάγκη. Σε ευχαριστώ πάντως

Ναι,  ο Κώστας που ανακοίνωσε ότι τον βοήθησε πολύ..............  ;)

audiokostas είπε:
Με όλη τη συστολή και μετριοπάθεια που με διακρίνει, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Joe θυμήθηκε όλη τη βοήθεια που του έχω δώσει και το ανακοίνωσε από μικροφώνου.

Αν διαβάζεις (που διαβάζεις) Joe, δεν ήταν ανάγκη. Σε ευχαριστώ πάντως

Ναι,  ο Κώστας που ανακοίνωσε ότι τον βοήθησε πολύ..............  ;)
To άκουσα!

Πραγματικά μεγάλο live! Τα σέβη μου στον Joe o οποίος ήταν απολαυστικός και έγινε μούσκεμα πάνω στην σκηνή σαν να μην υπήρχε αύριο!  ;)

Πιστεύω ότι του πήγαινε ο χώρος ! Δεν νομίζω ότι σε μεγαλύτερο χώρο θα ήταν καλύτερα. Για όσους ήμασταν εκεί ήταν μεγάλη εμπειρία!!

Θεωρώ ότι ο Bonamassa περνά το στάδιο της επιβεβαίωσης της καταξίωσης ;D ;D ;D ,

δηλαδή ξέρει ότι είναι παιχταράς, ξέρει ότι το ξέρουμε ότι είναι παιχταράς αλλά θέλει να αποδείξει και στους άπιστους Θωμάδες, αν υπάρχουν, ότι  είναι παιχταράς... :P :P

Πλάκα, πλάκα και από φωνή μου άρεσε, για να μην πω ότι έπαθα πλάκα...

audiokostas είπε:
... ο μπασίστας σχολή. Δεν είναι γιατί παίζω μπάσο (οκ είναι κι αυτό) αλλά μεγάλο respect. Ηταν αυτό που λέμε επαγγελματίας. Δούλευε με το γκρουπ για τον leader (τον κοίταζε συνεχώς διαβάζοντάς τον) και ταυτόχρονα μεγάλη αυτόνομη μονάδα.
+1 συμφωνώ 100%

ΥΓ. Μόνη μου ένσταση... βγαίνει με music man, αν είδα καλά και μετά εναλλαγή 2 Les Paul και ηλεκτρακουστικής... Όλο έλεγα τώρα θα βγάλει την Strat, τώρα θα βγάλει την Strat, αλλά μάταια... Τόσο καλά πληρώνει η Gibson? Έχουμε βέβαια και το signatute μοντέλο πλέον... :P

Οκ, τέρμα η γκρίνια...

Bonamassa υποκλίθηκες πάνω στη σκηνή! Στο ανταποδίδω μέσω του Noiz, υποκλίνομαι...  ;) ;) ;)

E7#9 είπε:
Ο καθένας μας αφοσιώθηκε στο όργανό του (κιθάρα μπασο ντραμς) ........
Σεβάσμιε, για πάρτο λίγο από την αρχή αυτό.

Εχεις δύο παιδιά και οι τρεις μαζί έχετε γκρουπ;

Καμιά λεπτομέρεια;

Είμαι η κλασική περίπτωση του ανθρώπου που άλλο ονειρεύτηκε να γίνει άλλο σπούδασε και η εργασία του είναι ασχετη με τα προηγούμενα.

Σπίτι κυκλοφορούσαν πάντα 2-3 κιθάρες γι'αυτο τα παιδιά μου αποφάσισαν να μάθουν ο ενας ντραμς και ο άλλος μπασο!!  :o

Κι εγώ που σκεφτόμουν ότι ευτυχώς έχω δύο ηλεκτρικές και δεν θα μαλώνουν....  ::)

Προσπάθησα βέβαια να τους μεταπίσω και κάποια στιγμή να τους μάθω κιθάρα αλλά δεν τα κατάφερα. Ισως να είχα μεγάλες προσδοκίες, αλλά τελικά προτίμησα να μην τους πιέσω. Ετσι και επειδή το σπίτι προσφέρεται για ντραμς, υποχώρησα με τους έγραψα σε ωδείο (είναι τώρα στον τρίτο χρόνο) και είμαστε ολοι ευχαριστημένοι

Όπως καταλαβαίνετε λόγω διαφοράς ηλικίας τα ακούσματά μας δεν συμπίπτουν και πολύ κι έτσι ενω θα μπορούσαμε να παίζουμε πολύ πιο συχνά δυστυχώς το κάνουμε σπάνια.  Εννοείται βέβαια ότι τους βοηθάω στις αναζητήσεις τους αλλά...

ίσως αργότερα

υπάρχει αλλος πατέρας με μεγάλα παιδια εδώ;;

E7#9 είπε:
Προσπάθησα βέβαια να τους μεταπίσω και κάποια στιγμή να τους μάθω κιθάρα αλλά δεν τα κατάφερα. Ισως να είχα μεγάλες προσδοκίες, αλλά τελικά προτίμησα να μην τους πιέσω.
Γιατί να τα χαλάσεις τα παιδία. Σε καλό δρόμο είναι!! :D

Ξέρεις τι τρελό δίδυμο drum & bass θα γίνουν όταν μεγαλώσουν;;;; :D

o BONAMASSA.....εξαιρετικος.....αν και το περιμεναμε......ο drummer τουμπανο....αλλα αυτος που ηταν οοοοοοοοοοοοοοοολη η μπαντα ηταν ο μπασιστας..........δεν υπηρχε το ατομο ...........οτι καλυτερο εχω ακουσει σε μπασιστα live...........respect.

μπορει καποιος να γραψει τα τραγουδια που παιχτηκαν ....χωρις τα ακουστικα.......γιατι ψαχνω ενα συγκεκριμενο............δεν μας νοιαζει η σειρα :P

αψογη η χθεσινη συναυλια!

ευτυχως μου εκοψε τελευταια στιγμη κ πηγα! το Νοιζ εδωσε γερο παρον χθες!

απιστευτο παιξιμο ο Τζο, μετα απτο 2-3 κομματι που η μπαντα ζεσταθηκε , το λαιβ απογειωθηκε!

audiokosta ακουσα το μεγαλυτερο μερος του λαιβ με κομματακια χαρτοπετσετας στα αυτια λογω ενοχλησης στο αυτι (ειχα ξεχασει ωτοασπιδες) και δεν ειχα κανενα προβλημα με βουητα κλπ μετα. Μηπως να κανεις κατι αντιστοιχο?

Ήμουνα και εγώ εκεί και συνολικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αυτό που είδα και άκουσα.

Θετικά :

1) Πάνω απ'όλα μου άρεσε το ότι το παλικάρι φάνηκε να το γουστάρει αυτό που κάνει. Δεν έκανε μια "επαγγελματική" αρπαχτή, αλλά πραγματικά "τίμησε" τον κόσμο που πήγε να τον ακούσει.

2) Set list. Έπαιξε πολλά από το live στο Royal Albert Hall. Μου άρεσε αρκετά το "If heartaches were nickels".

3) Δεμένη μπάντα. Όλοι τους ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

4) Φωνή. Δεν ξέρω τί πιστεύετε, αλλά εγώ νομίζω ότι αυτά που παίζει μπορεί να τα υποστηρίξει αρκετά καλά με τη φωνή του. Πάντως μου φάνηκε ότι από φωνή ζεστάθηκε μετά τα 3-4 πρώτα κομμάτια.

5) Ήχος. Ωραίος ήχος για το είδος του. Δεν θα έλεγα ότι η ένταση ήταν υπερβολική. Εντάξει τα τσίτωσε όλα στο Just got paid,αλλά encore ήταν, οπότε λογικό.

6) Ξεκίνησε στην ώρα του και έπαιξε δύο γεμάτες ώρες.

Αρνητικά :

1) Το μόνο που δε μου αρέσει στο στυλ του είναι ότι μερικές φορές "ξεφεύγει" σε ταχύτητα και γίνεται λίγο φλύαρος.

2) Θα ήθελα να ακούσω και κάνα δύο άλλα κομμάτια, όπως π.χ το Stop που έπαιξε στο Royal Albert Hall.

3) Θα ήθελα να ακούσω live τους Carol Ann, Category 5, Two Rock και Van Weelden, αλλά προφανώς δεν περίμενα ότι σε μια συναυλία στο Κύτταρο με 25 ευρώ είσοδο θα είχε το full rig του. Και με τους Marshall ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής πάντως...

Γενικά πάντως είναι ευχάριστο να έρχονται τέτοια ονόματα στην ακμή τους στην Ελλάδα. Πολύ καλός!

NicolasAth72 είπε:
audiokosta ακουσα το μεγαλυτερο μερος του λαιβ με κομματακια χαρτοπετσετας στα αυτια λογω ενοχλησης στο αυτι (ειχα ξεχασει ωτοασπιδες) και δεν ειχα κανενα προβλημα με βουητα κλπ μετα. Μηπως να κανεις κατι αντιστοιχο?
Οταν το πήρα χαμπάρι πως θα πάει (και το σκέφτηκα στο σπίτι αλλά λέω "άσε μωρέ μπλουζ ροκ θα ναι" δεν μπορούσα να φύγω από κει που ήμουν.

Και χαρτοπετσέτα πουθενά επάνω μου. Το σκέφτηκα Νικόλα  ;)

Τα audiophile αυτάκια μου  :P άρχισαν να κουράζονται με την ακουστική.

2) Set list. Έπαιξε πολλά από το live στο Royal Albert Hall. Μου άρεσε αρκετά το "If heartaches were nickels".

2) Θα ήθελα να ακούσω και κάνα δύο άλλα κομμάτια, όπως π.χ το Stop που έπαιξε στο Royal Albert Hall.
Αν και δεν είναι το καλύτερό μου, στο live ήταν μάλλον το καλύτερο.

Το Stop το θέλω με Sam Brown  ::)

....αλλα αυτος που ηταν οοοοοοοοοοοοοοοολη η μπαντα ηταν ο μπασιστας..........δεν υπηρχε το ατομο ...........οτι καλυτερο εχω ακουσει σε μπασιστα live...........respect.
Αστα να πάνε, έχω φάει κόλλημα με τον τύπο.

Και δεν έχει ούτε ένα site ο αθεόφοβος.

E7, μη στεναχωριέσαι. Μεγαλώνοντας θα καταλάβουν.  ;D

ignantios είπε:
o BONAMASSA.....εξαιρετικος.....αν και το περιμεναμε......ο drummer τουμπανο....αλλα αυτος που ηταν οοοοοοοοοοοοοοοολη η μπαντα ηταν ο μπασιστας..........δεν υπηρχε το ατομο ...........οτι καλυτερο εχω ακουσει σε μπασιστα live...........respect.

μπορει καποιος να γραψει τα τραγουδια που παιχτηκαν ....χωρις τα ακουστικα.......γιατι ψαχνω ενα συγκεκριμενο............δεν μας νοιαζει η σειρα :P
   *

1. The Ballad of John Henry

2. Last Kiss

3. So Many Roads

4. So It's Like That

5. If Heartaches Were Nickels

6. Further On Up the Road

7. Sloe Gin

8. Lonesome Road Blues

9. Happier Times

10. Bridge to Better Days

11. Had To Cry Today

12. The Great Flood

13. Woke Up Dreaming

14. Mountain Time

15. Encore:

15. Ball Peen Hammer

16. Just Got Paid

Source: setlist.fm

audiokostas είπε:
Το Stop το θέλω με Sam Brown  ::)
Εγώ θέλω τη Sam Brown χωρίς το Stop (Durex ίσως;). (Ωχ, σεξουαλικό υποννούμενο)

mscmkr είπε:
Εγώ θέλω τη Sam Brown χωρίς το Stop (Durex ίσως;). (Ωχ, σεξουαλικό υποννούμενο)
α μπραβο!

τωρα γραφεις σαν ανθρωπος της ηλικιας σου!! ;D

Marillion είπε:
   *

1. The Ballad of John Henry

2. Last Kiss

3. So Many Roads

4. So It's Like That

5. If Heartaches Were Nickels

6. Further On Up the Road

7. Sloe Gin

8. Lonesome Road Blues