- Πόντοι
- 2,368
Υπηραχαν οι.... METALLIRA (αλλα διαλυθηκαν).. ;DΚαι γι αυτό με το μπλουζάκι....Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο επικ :
Υπηραχαν οι.... METALLIRA (αλλα διαλυθηκαν).. ;DΚαι γι αυτό με το μπλουζάκι....Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο επικ :
Εχεις δίκιο.Superfunk είπε:
Αλλοίμονο και να μην το ξέραμε....Superfunk είπε:Bauhaus Archiv Berlin....![]()
Αντίστοιχα η καλύβα μου φέρνει σε κόμμωση (πως τους λένε, πως τους λένε........)
καλύτερα που το ΄ριξες στην αρχιτεκτονική πάντωςSuperfunk είπε:Λαθος εκανα Νεατερνταλ ηθελα να πω (με μπερδευουν αυτα τα ανθρωπολογικα... ;D)
Δεν ήταν το ίδιο όμως.qesh είπε:The Cro-Magnon shared the European landscape with Neanderthals for some 10,000 years or more ;D
Ναι αυτο το ηξερα,εχω παει και σε κατι σπηλιες στην Γαλλια που ηταν υποτιθεται το τελευταιο καταφυγιο τους... ;D,αλλα νομιζω οτι ο Χομο Σαπιενς ηταν πιο εξελιγμενος.The Cro-Magnon shared the European landscape with Neanderthals for some 10,000 years or more
Τα συγχαρητήρια μουSuperfunk είπε:Γενικα μαθε να παιζεις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ καλη κιθαρα,και μετα παιζε σαν πανκης που πιανει για πρωτη φορα στα χερια του κιθαρα... ;D ;D
+1 το εχω προσπαθησει κι εγωTHEOD είπε:Δυστυχώς ότι και να κάνει κάποιος , με τίποτα δε μπορεί να ακουστεί όπως καλλιτέχνες τόσο ιδιαίτερους σαν τον Tom Waits. Οτι κιθάρα και να πάρεις,ότι κλίμακα , ακόρντο και να παίξεις δεν πρόκειται να ακουστεί Waits..
Κάποτε είχα πάρει μία συνέντευξη από έναν πολύ πλούσιο επιχειρηματία, και συνηθίζαμε να ξεκινάμε το άρθρο με μία περιγραφή της εξωτερικής του εμφάνισης την ημέρα της συνέντευξης... αλλά με αυτόν ήταν λίγο δύσκολο, διότι στην όψη έδειχνε λίγο λέτσος, αλλά περιέργως έμοιαζε με λέτσο έτοιμο να φωτογραφηθεί για εξώφυλλο...raf είπε:+1 το εχω προσπαθησει κι εγωπιστευω οτι μετα απο τοσες εμπειριες ζωης και τοσο jack δεν μπορει κανεις στη γη να βγαλει αυτο το feel .
σε αυτη την αναζητηση ειμαι και εγω,προς το παρον βεβαια παιζω σαν πανκης που πιανει για πρωτη φορα στα χερια του κιθαρα... ;D,αν καταφερω ποτε να παιζω απλως καλη κιθαρα θα ειμαι χαρουμενος...ez είπε:Τα συγχαρητήρια μου! Εδώ κρύβονται μεγάλες αλήθειες στην αναζήτηση της προσωπικής μας αλήθειας και του ιδιαίτερου τόνου.
+1000Έτσι είναι και ο Waits... επιμελλημένα ατημέλλητος.. ο ήχος της μπάντας του μοιάζει να προέρχεται από ένα μάτσο χαμίνια που είδαν φως και μπήκαν.. αλλά στην πραγματικότητα τους έχει βγει το λάδι για να κτίσουν αυτό τον ήχο.. το ουίσκυ δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα...
Αυτό ακριβώς με χαλούσε λίγο στον Waits (του οποίου τη μουσική λατρεύω) από τότε που πρωτοασχολήθηκα με τη δισκογραφία του (εποχές Rain Dogs/Frank's Wild Years). Το image του τύπου που καπνίζει 6 πακέτα τη μέρα, ξυπνά μέσα στα ξερατά του, πάει κουτουλώντας στο studio και παίζει ότι νάναι, τη στιγμή που είναι προφανές και στον πλέον αδαή ότι τίποτα δεν είχε αφεθεί στην τύχη στις εν λόγω ηχογραφήσεις. Πάντως, αν κρίνω από την ανταπόκριση, το marketing ήταν επιτυχημένο.trolley είπε:Έτσι είναι και ο Waits... επιμελλημένα ατημέλλητος.. ο ήχος της μπάντας του μοιάζει να προέρχεται από ένα μάτσο χαμίνια που είδαν φως και μπήκαν.. αλλά στην πραγματικότητα τους έχει βγει το λάδι για να κτίσουν αυτό τον ήχο.. το ουίσκυ δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα...