δεν εχεις αδικο ακομα και η φαβοριτα ταιριαζειRayDTutto είπε:Εγώ κατάλαβα ότι αν κόψει το μαλλί είναι σαν τον Έλβις... (βοηθάει βέβαια το πάχος και το μαύρο γυαλί)
γιατι αυτη του Uli John Roth? στο πατωμα και αυτη ελεος!freerock1974 είπε:Αμ αυτη που του δωσε ο Βαι?
Στο τσουρμο κι αυτη...στο φτυσιμο..
Τη δειχνει κιολας..
Ειναι σατανικος τελειωσε.. ;D
+1Sir Muttley είπε:Εδώ έχει την stratocaster του 54' στο πάτωμα που είναι μια από τις 10 πρώτες που έβγαλε η Fender....την Vai θα προσέξει?
Δηλαδή αμα έχει και άλλη μια του 54'...την άλλη μπορεί να την έχει στο πάτωμα? ;DAggelos22i είπε:σιγουρα θα εχει και μερικες σπανιες κιθαρες οπως η στρατ του 54 προσεγμενες και σε κατασταση αψογη εκτος αν ειναι τοσο καφρος!
Συμφωνοι,και παλι ομως ειναι εγωκεντρικο...RayDTutto είπε:Εγώ πάντως νομίζω ότι καλά ξηγιέται ο χοντρούλης και περνάει - ίσως κατά λάθος - και ένα μήνυμα. "Σιγα ρε παιδιά, ξύλα είναι. Άμα σπάσουν θα μου δώσουν άλλα..."
ε ενταξει δεν τα ξερεις αυτα φιλε.. λιγο εφφε να πουλισουμε λιγο μουρη χεσμενα τα'χω και ετσιSir Muttley είπε:Εγω τσίτωσα εκεί που είχε σήκωση την "V" και μετά για να την βάλει στη θέση της έδωσε και μια γερή στη startocaster που ήταν από πίσω! :-X ...στο 5:50
Έλα ντε!manosx είπε:Το πολύτιμο πράγμα εκεί μέσα είναι τα δαχτυλάκια του Μαλμστην και του κάθε Μάλμστην. Οι κιθάρες, όσο και να τις αφήσεις μόνες τους, ακόμα και από τίμιο ξύλο να είναι, δεν βγάζουν ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
Δηλαδή ρε Νικόλα, να φανταστώ ότι εσύ με το που ξυπνάς το πρωί , φτιάχνεις ένα καφέ….και αρχίζεις στις κλοτσιές το πιάνο σου!!! ;DNikolas είπε:Έλα ντε!
Όχι κλωτσιές κάτι παρεμφερές.LK είπε:….και αρχίζεις στις κλοτσιές το πιάνο σου!!! ;D