- Πόντοι
- 1,788
Nestoras είπε:Όχι κλωτσιές κάτι παρεμφερές.
Εδώ πλέον η λέξη «δάκτυλα» , αποκτά άλλη βαρύτητα , αρίθμηση ενδεχόμενος και οσμή. ;D
Nestoras είπε:Όχι κλωτσιές κάτι παρεμφερές.
Εγώ να δεις... ;Dharilatron είπε:Εγώ πάντως όταν είχα δει το video πρώτη φορά, είχα γελάσει ηχηρά.
Φυσικά. Κι εγώ ονειρεύομαι να αγοράσω έναν Πικάσο, να τον κόψω σε κομμάτια και να τυλίξω πιτόγυρα με αυτά γιατί έτσι μ'αρέσει.Γιατί; Δικές του δεν είναι; Ό,τι θέλει, δεν τις κάνει; Σοβαρά ρωτάω...
Πες τα χρυσόστομε.RayDTutto είπε:Μα ακριβώς εκεί είναι το νόημα. Φτάσαμε να ταυτίζουμε μουσικά όργανα μαζικής παραγωγής, πεντηκονταετίας, με πραγματικά και σημαντικά έργα τέχνης;
Γιατί;
Επειδή οι συλλέκτες αποφάσισαν ότι αξίζουν πολλά;
Δλδ άντε να καταλάβω την οργή κάποιου για έναν βλάχο που δεν σέβεται ένα έργο τέχνης με το δέοντα σεβασμό.
Αλλά πέντε κομμάτια ξύλο το σχήμα και το know-how των οποίων επαναλήφθηκε εκατοντάδες φορές, εκείνα τα "άγια" πρώτα χρόνια για τις Fender, αξίζουν τέτοιου σεβασμού;
Ακριβώς. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τον Picasso . Τί θα γινόταν αλήθεια αν όλα τα cartel της τέχνης συμφωνούσαν ένα βράδυ ότι τα έργα του δεν πιάνουν μία. Πάντως όταν εγώ τοποθετήθηκα λίγο πιο πάνω (περί σεβασμού – και όχι μουσειακής αντιμετώπισης – των αντικειμένων) , δεν το περιόρισα μόνο στις vintage κιθάρες. Εγώ προσέχω και την tele affinity μου , που την πήρα 166,00 €. Εννοείται ότι όλα συνίστανται στο πως το βλέπει ο καθένας στην τελική.philosophos είπε:Το κάθε αντικείμενο αποκτά την αξία που οι άνθρωποι αποφασίζουν να του δώσουν.
Είσαι ακριβώς στο νόημα. I could not agree more.LK είπε:Ακριβώς. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τον Picasso . Τί θα γινόταν αλήθεια αν όλα τα cartel της τέχνης συμφωνούσαν ένα βράδυ ότι τα έργα του δεν πιάνουν μία. Πάντως όταν εγώ τοποθετήθηκα λίγο πιο πάνω (περί σεβασμού – και όχι μουσειακής αντιμετώπισης – των αντικειμένων) , δεν το περιόρισα μόνο στις vintage κιθάρες. Εγώ προσέχω και την tele affinity μου , που την πήρα 166,00 €. Εννοείται ότι όλα συνίστανται στο πως το βλέπει ο καθένας στην τελική.
GooD evening Ray!RayDTutto είπε:LK αν είχες τριάντα Tele affinity και σε παρακαλούσαν κάθε μέρα να σου ΧΑΡΙΣΟΥΝ άλλες 50, τις οποίες θα σε πλήρωναν και από πανω να παίζεις, είσαι σίγουρος ότι θα τις πρόσεχες τόσο πολύ; Είσαι απολύτως σίγουρος;
Φιλόσοφε.... την άλλη φορά που θα βρεθείς σε πάρτυ, άρχισε να πέρδεσαι ηχηρά (σχολιάζοντας το attack και το sustain ;D) φάε με τα χέρια και χούφτωσε την οικοδέσποινα.philosophos είπε:[quote author=harilatron link=topic=184044.msg535809#msg535809 date=1297713047
Και μη μου πείτε ότι η διαφορά μεταξύ gentleman και γιδιού είναι επίπλαστη και ανθρωποκεντρική.....
Ακόμα και αυτό. ;D Για σκέψου το λιγάκι.