RIP Superfunk θα μας λείψεις πραγματικά

Είναι πολύ λυπηρό. Το παθαίνω για δεύτερη φορά να χάνω άνθρωπο που δεν γωνρίζω προσωπικά παρά μέσα από την ιντερνετική του παρουσία και να νιώθω έχασα δικό μου άνθρωπο. Θα μου λείψουν οι γνώσεις και το χιούμορ του.

Τι κριμα!! Ειχε και μικρο παιδι... Τον Νικο τον ειχα και μαθητη καποιο διαστημα αφου γνωριστηκαμε στο φορουμ, καναμε και παρεα φυσικα, τοσο καλος ανθρωπος και παθιασμενος με τη μουσικη, το gear και την κιθαρα. Μου βρηκε και την μπλε τελεκαστερ που εχω απο μονος του απο την αμερικη, την συναρμολογησε και μου την εφερε ετοιμη!

... Πολυ ασχημα νεα...

Να και το soundcloud του με τα χαρακτηριστικα κομματια που εγραφε με τα reverb και τα συνθια,,, Τι κριμα.

Όσο περνάει η ώρα και το σκέφτομαι και το συνειδητοποίω , διάφορα πράγματα περνάν απο το μυαλό μου.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πιάσω τελε, χωρίς να τον σκεφτώ....(άλλωστε και την τελευταία μου , μια επετειακή broadcaster, αυτός με ξεσήκωσε...ήταν η τελευταία μας συζήτηση).
Θυμήθηκα το πρώτο μου video που ανέβασα και το σχόλιο του, πριν 15 χρόνια.
Τις συναντήσεις μας.....
Το dressed to kill, αγαπημένη του ταινία
Μεγαλώνουμε και προσωπικά θαλπωρή βρίσκω μόνο στις αναμνήσεις.... (ακούγεται pathetic αυτό, αλλά έτσι το αισθάνομαι).

Last edited:
Μεγαλώνουμε και προσωπικά θαλπωρή βρίσκω μόνο στις αναμνήσεις.... (ακούγεται pathetic αυτό, αλλά έτσι το αισθάνομαι).
Αξιότιμε κ. συνήγορε μην το φέρεις βαρέως. Όλοι (οι κάποιας ηλικίας και άνω) έτσι νοιώθουμε.
Έχουμε αφήσει πίσω μας (λίγο - πολύ) τις εποχές που γράφαμε "ιστορίες". Τώρα έχουμε περάσει στην κατάσταση "θυμόμαστε" ιστορίες 😉

Last edited:
Τα παλιά τα χρόνια συμμετείχα εδώ αλλά τελευταία φορά που έγραψα πρέπει να ήταν προ-covid. Χάρη στον (ή εξαιτίας του) Superfunk, tele έχω μέχρι κι εγώ χωρίς καν να είμαι κιθαρίστας.

Έχω, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, συγκλονιστεί, για έναν άνθρωπο που από κοντά είχα γνωρίσει περίπου 1μιση φορά. Κουράγιο στα δικά του άτομα.

Ξαναγράφω μετά από και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια, για να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου και τους οικείους του. Παρόλες τις οποίες (πολιτικές). διαφωνίες μας, είναι, πραγματικά,. κρίμα να φεύγει έτσι νέος και στα καλά καθούμενα ένας άνθρωπος.

Εδώ έπεισε και μένα να πάρω την πρώτη μου τελε. Είχα μια epi lp, μια στρατ και μετά παραγγελία μια squier standard tele. Ε, λέω, για να επιμένει τόσο ο superfunk, πρέπει να είναι καλή. Οταν την παρέλαβα είπα μέσα μου «μπλιαχ». Δε μου άρεσε καθόλου το κόψιμο της. Η αλήθεια είναι ότι είχε πολύ καλό ήχο. Έπαιζα και απλά δεν την κοίταζα.

Αργότερα είχα μια άσπρη Μεξικάνα τελε και είχα ανοίξει θέμα για αλλαγή γέφυρας σε ashtray. Μου ζήτησε τη διεύθυνση μου και μου έστειλε μια γέφυρα και ένα σετ saddles του κουτιού. Δεν δέχτηκε να μου πάρει χρήματα, και ήμουν κάνα χρόνο μέλος στο φόρουμ. Δεν με γνώριζε καλά καλά.

Πέρασε ο καιρός, πήρα μια classic vibe, ξήλωσα τους μαμά μαγνήτες, και μου στείλει μήνυμα αν δεν τους θέλω, να του στείλω το σετ (που εννοείται το έστειλα). Δεν ξέρω εάν το χρησιμοποίησε σε κάποιο project, ή εάν το χάρισε σε κάποιον που το χρειάζονταν, αλλά ξέρω ότι από αυτές τις «μικρές» κινήσεις προσφοράς που πολλοί είμαστε μάρτυρες (γνώσεων και υλικών αγαθών), μπορεί να πει κάποιος πολλά για τον χαρακτήρα του και την ποιότητα του ατόμου του.

Φτασμένο άτομο στη δουλειά του (risk analyst νομίζω), φτασμένος και στη μουσική σταδιοδρομία του, με πολλή δισκογραφία πίσω του. Παρόλ’ αυτά, ήταν τόσο ενθουσιώδης και δημιουργικός που κάθε μέρα κάθονταν στο pc για κάποιες ώρες για να δημιουργήσει μουσική (πολλοί θυμάστε πως το εξιστορούσε).

Μόνο καλά έχω να θυμάμαι και μόνο τα καλά κρατώ. Υπερήφανος και ευγενικός (ακόμα και με όσους μιλούσαν άσχημα γιαυτον), σταθερός στα πιστεύω του, κοίταζε μόνιμα μπροστά. Και αυτό τον έκανε να ξεχωρίζει.

Και με πολύ δυνατό χιούμορ

Ο superfunk δεν ήταν μέλος του νοιζ....ήταν το ίδιο το νοιζ...για τις γνώσεις και το ήθος του τα είπατε όλα....όταν έσκαγε θέμα για τελε ή πολιτικη,έφερνα αμέσως στο νου τα γραφόμενα του....και ακόμα και αν ήξερα ακριβώς τι θα γράψει περίμενα να δω την απάντηση του ξανά...
Αντίο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back