αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη!
Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός!χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι.
Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός!χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι.
Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά.Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ!
Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικοςΑυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά.
Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "κ[SIZE=15.4px]αλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει.[/SIZE]
ενταξη ρε γιωργο μην ανχωνεσε δεν εγινε και τιποτα...!!!Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικος
συμφωνω!!! φαινετε και στο βιντεακι που σας ανεβασα... dont stop trying and dont look back!!!Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ!
Να Σάι καλά manενταξη ρε γιωργο μην ανχωνεσε δεν εγινε και τιποτα...!!!