Το προφιλ μου NT

the 27 club
1f5a4.png

342376014_118594784541421_4882195258111161591_n.jpg

Χαιρετώ τη παρέα! Έχω φτιάξει τρία στούντιο στο σπίτι. Στο πρώτο κανονικά λάπτοπ με όλα τα προγράμματα μέσα, ενυσχητης, κάρτα ήχου! Στο δεύτερο μίνι λάπτοπ και μίνι ενυσχητης! Και στο τρίτο το σμαρτφον. και θέλω να καταληξο σε αυτό το γκατζετακι που παρήγγειλα για σύνδεση της κιθάρας στο σμαρτφον https://www.musicland.gr/ios-android-interfaces/ik-multimedia-irig-2 !!! Όλα καλά, άποψης... ??

Ωραίος Νικ.

Το θέμα είναι τώρα να έχεις την πειθαρχία να βάλεις την μελέτη σου σε μια τάξη και ένα σύστημα..

χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι.

αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη!

Αυτά κάνουνε κάποιοι αληταράδες.

Τα δίνουνε με την σέσουλα.

Χωρίς να ξέρω την συγκεκριμένη περίπτωση Νικ, έχω όμως άλλα παραδείγματα φίλων.

Πάντα καλά Νικ, να προσέχεις.

Ποτάκι!

VID_20231114_214904.mp4

Attachments

• VID_20231114_214904.mp4
    76.6 MB
εκανα μια αρχη στο stotify. ακομη προχηρα πραγματα. θα εξελιχθουμε! λιγες μερες εχει

προχηρα πραγματα που εργαψα πριν 2,3 χρονια...!!! θα τα τελειοποιησω και θα πιαση!!! εχω και αλλα προχηρα γραμμενα!!!  

7e919b32-5619-4ca3-80ad-a50116697b38.mp4

Attachments

• 7e919b32-5619-4ca3-80ad-a50116697b38.mp4
    26.4 MB
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι.
Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός!

Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός!

Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ!
Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά.

Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "κ[SIZE=15.4px]αλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει.[/SIZE]

Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά.

Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "κ[SIZE=15.4px]αλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει.[/SIZE]
Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικος

Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ!
συμφωνω!!! φαινετε και στο βιντεακι που σας ανεβασα... dont stop trying and dont look back!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back