- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Τα mini πεταλια τα αξιζουν πολυ. Εαν δεν ειχα αναγκη ψηφιακο delay με presets (που ειναι τεραστια ολα), θα ειχα τα παντα σε μινι εκδοση.
Τα mini πεταλια τα αξιζουν πολυ. Εαν δεν ειχα αναγκη ψηφιακο delay με presets (που ειναι τεραστια ολα), θα ειχα τα παντα σε μινι εκδοση.
οπότε το έχω και το χαίρομαι... στο σπίτι.![]()
Φίλε Γιώργο, όποιος ακούσει το soundcloud σου, θα διαπιστώσει ότι εκτός από σπουδαίο φραζάρισμα (π.χ. στο Μνήμες) στην κιθάρα έχεις από τους καλύτερους ήχους που υπάρχουν.Ανεκτιμητο το να βρισκεις τον ηχο σου και στο σπιτι. Δεν ειναι τα παντα για λαιβ. Ειτε πεταλια, ειτε κιθαρες.
Φίλε Γιώργο, όποιος ακούσει το soundcloud σου, θα διαπιστώσει ότι εκτός από σπουδαίο φραζάρισμα (π.χ. στο Μνήμες) στην κιθάρα έχεις από τους καλύτερους ήχους που υπάρχουν.
Το "Μνημες" ειχε οντως πολυ καλο και καθαρο ηχο (χρησιμοποιησα tele...)
προτείνω να μετονομαστεί το Νοιζ σε "Τελεκάστερ φόρουμ".Να τα βλέπουν αυτα ορισμενοι...
προτείνω να μετονομαστεί το Νοιζ σε "Τελεκάστερ φόρουμ".
Είναι η απάντηση σε όλα τα θέματα:
"Αγορά από το Reverb"
- Τελεκάστερ να πάρεις
"Το νέο του πένταλμπορντ"
-Είδες η τελεκάστερ?
"Τασάκι τελεκάστερ"
- εντάξει σπουδαία η τελεκάστερ αλλα με τασάκι πιο σπουδαία
"Αγορά Τόμαν"
-Τελεκάστερ πήρες? Ας είναι και harley benton
"Τοι τρώτε σήμερα?"
-Τελεκάστερ φυσικά!
Αν θυμάσαι πριν καιρό, είχα ποστάρει μια custom που έφτιαξα με δικά μου specs, σε μαγνήτες κλπ.πες μου ότι ΔΕΝ έχεις τελεκαστερ
Αν θυμάσαι πριν καιρό, είχα ποστάρει μια custom που έφτιαξα με δικά μου specs, σε μαγνήτες κλπ.
Τον περασμένο μήνα κατάφερα να την ανταλλάξω με μια custom fender. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος!
It's a strat!Εγω δε θυμάμαι τι έφαγα προχτες...
δηλαδή αυτό δεν είναι τελεκαστερ?
Honeymoon's over
Δεξιά διακρίνεται μιαΤο δικο μου ειναι σαν εταιρεια ΙΚΕ (ο CEO ειναι και διαχειριστης, ειναι και υπαλληλος, ειναι και κλητηρας)
Προβολή συνημμένου 28737
Δεξιά διακρίνεται μια
τελεκάστερ, ξέχασες να το πεις!
Εφτιαξα γκάλοπ, για κοπιάστε να μετρηθούμε ρε παιδιά!Πφφφφ, θύματα των influencers του noiz....
xaxa δεν παιζεσαι στο telespottingΔεξιά διακρίνεται μια
τελεκάστερ, ξέχασες να το πεις!
Το δικο μου ειναι σαν εταιρεια ΙΚΕ (ο CEO ειναι και διαχειριστης, ειναι και υπαλληλος, ειναι και κλητηρας)
Προβολή συνημμένου 28737