- Πόντοι
- 398
ενα μικρο pedalboard. Βολευει πολυ. Εχω ενα ακομα πιο μικρο με ενα delay και δυο drive που το χρησιμοποιω καμια φορα σε προβα, οταν θελω να παω "ελαφρυς".
Δεν θα μπορούσα να συμφωνησω περισσότερο. Εχω ένα nano και ένα junior pedaltrains (to junior είναι το... "μεγάλο" μου). Ενίοτε χρησιμοποιώ τα πετάλια του ενός στο άλλο, γιατί μπορεί να έχω αρκετά και να αλλάζω συχνά διάφορα, αλλά βασικά είναι δυο τρια πεταλια που μένουν σταθερά.
Guess what... 8 στις 10 φορές, είτε σε gig είτε σε πρόβα, με το nano πηγαίνω:
drive, delay, tremolo, vibrato και είτε ένα δεύτερο drive και wah είτε κομπρέσορας και ένα phaser (αντί για wah).
Tώρα... o Κομπρέσορας (Malekko), to mini wah (Dunlop ή Μooer autowah), to phaser (Malekko) και το vibrato (TC) είναι όλα mini pedals - αλλά τα έχω επιλέξει μετά από ψάξιμο, γιατί μου πάει ο ήχος τους και επειδή είναι πιο ποιοτικός (δεν ακούγεται "φτενός") από άλλα μινι, τύπου Xvive, Outlaw Effects, Κοκκο, Νux kλπ . Είμαι της γνώμης ότι "“The Bitterness of Poor Quality Remains Long After the Sweetness of Low Price is Forgotten” και αυτό επιβαιώνεται και από το update του OP όπου τα τρια Xvive του χάλασαν όπως έγραψε λίγο καιρό μετά.
Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Αν είναι έτσι, και αφού παίζω με 5-6 πετάλια τη φορά, προτιμώ να είναι εμπνευστικά και αξιόπιστα (να έχουν χαμηλά ποσοστά θορύβου π.χ.) και όχι της πλάκας. Αν τα ήθελα βέβαια μόνο για να παίζω στο δωμάτιό μου, ίσως την εβλεπα αλλιώς τη δουλειά. Αλλά και πάλι...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: