- Πόντοι
- 2,148
Ίσα ρε, εγώ είμαι λάρτζ ασούμε ....
Το παρακάτω μιλάει για ευρώ να ξέρεις ....
τι να μας πει τώρα....
μπάσο με πεντάλ....
μεταμοντέρνος
Ίσα ρε, εγώ είμαι λάρτζ ασούμε ....
Το παρακάτω μιλάει για ευρώ να ξέρεις ....
τι να μας πει τώρα....
μπάσο με πεντάλ....
μεταμοντέρνος
μαζί σου
τα πάντα όλα!
παίξε μπαλίτσα!
ωχ του Νίκου είναι?
Ναι, το καινούριο pedalboard.
Θα μπει αργότερα, θα δει 3 σελίδες, και θα νομίζει ο άνθρωπος ότι μιλάμε για το delay.
Μα για το delane δε μιλάμε;Ναι, το καινούριο pedalboard.
Θα μπει αργότερα, θα δει 3 σελίδες, και θα νομίζει ο άνθρωπος ότι μιλάμε για το delay.
Κρίμα είναι.
Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου στο θέμα ...
Κι εμένα μου αρέσει η Diane Lane, αλλά ... έχω αδυναμία στις λαϊκές πλύστρες.
ωχ του Νίκου είναι?
Αμφότεροι θα πάμε για μπάνιο στη Λούτσα πάντως,αΦτο ινε σίγουρο.
παιδιά πιστεύεται ότι όταν υπάρχουν τα tc electronics mojomojo και dark matter σε αυτές τις τιμές, υπάρχει λόγος κάποιος να πάει στα joyo, mooer, xvive κ.λπ. ;
Ε ναι, κάπου εκεί θέλω να καταλήξω.Και εδω πρεπει να αναρωτιεσαι εαν αξιζει να δωσεις 120+ για κατι πιο επωνυμο.
Και για να επανέλθω λίγο στο θέμα, παιδιά πιστεύεται ότι όταν υπάρχουν τα tc electronics mojomojo και dark matter σε αυτές τις τιμές, υπάρχει λόγος κάποιος να πάει στα joyo, mooer, xvive κ.λπ. ;
Να διευκρινήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ τα κινέζικα, αλλά θεωρητικά πάντα, τα μεν έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα δε.
Τελική υλοποίηση μια και 3 από τα mini pedals.....ήταν...χαλασμένα και ο μπαρμπα Θωμας που έκανε refund.
Το ,χαλασμένο με την έννοια του ότι κανει ενα πολυ ισχυρο boost οταν ανοιγει (ποιός??), xvive tremolo μπηκε μπροστα μπροστα ,γιατι εκτος των αλλων "δεν θελει" να βλέπει αλλο πεταλι μια και παραμορφωνει ? , και εκτελεί χρέη pre overdrive boost (αλλά και δυνατού tremolo σαν χαρακτηρας ειναι φανταστικο τρεμολο), το tuner ειναι πλεον (πριν? γιατί?) ενα Harley Benton & δουλεύει τέλεια και το main tremolo ειναι το TCE Choka trem που ειναι μια χαρα (αν και δεν έχει vintage trem mode αλλά μονο square/triangle). To CINDERS τελικά δεν μου αρέσει ως overdrive/distortion (πολύ metal) αλλά ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ clean boost με πολυ χρήσιμο tone οποτε πλεον εκτελεί τέτοια χρέη.... (δεν υπάρχουν άλλα ήδη που να κάνουν αυτή τη δουλειά?)
ποιός??
δεν υπάρχουν άλλα ήδη που να κάνουν αυτή τη δουλειά?