- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Καλυτερο ειναι το dark matter.
Tο mojo ειναι πολυ σκοτεινο. Κανει μονο για bright rig.
Tο mojo ειναι πολυ σκοτεινο. Κανει μονο για bright rig.
@Superfunk κ εγω ειμαι κατοχος του xvive tremolo οντως μονο σαν πρωτο πεταλι δουλευει,οντως εχει volume boost,αλλα ειναi εξαιρετικο το ατιμο.αυτο που μου παρουσιασε εμενα ειναι οτι εκανε σαν oscilation σε ανυποπτο χρονο(ειτε ηταν on ειτε off).το πρωτο που πηρα μου το εκαναν αλλαγη απο το καταστημα αλλα και το δευτερο εκανε το ιδιο.με το ψαξιμο εχω φτασει μαλλον οτι "φταει" το stereo output..του εβαζα ενα απλο καρφι και κατα καποιο τροπο το ακυρωνε.και το φαινομενο εξαφανιζοταν.σου ετυχε κατι τετοιο εσενα;Το ,χαλασμένο με την έννοια του ότι κανει ενα πολυ ισχυρο boost οταν ανοιγει, xvive tremolo μπηκε μπροστα μπροστα
@Superfunk κ εγω ειμαι κατοχος του xvive tremolo οντως μονο σαν πρωτο πεταλι δουλευει,οντως εχει volume boost,αλλα ειναi εξαιρετικο το ατιμο.αυτο που μου παρουσιασε εμενα ειναι οτι εκανε σαν oscilation σε ανυποπτο χρονο(ειτε ηταν on ειτε off).το πρωτο που πηρα μου το εκαναν αλλαγη απο το καταστημα αλλα και το δευτερο εκανε το ιδιο.με το ψαξιμο εχω φτασει μαλλον οτι "φταει" το stereo output..του εβαζα ενα απλο καρφι και κατα καποιο τροπο το ακυρωνε.και το φαινομενο εξαφανιζοταν.σου ετυχε κατι τετοιο εσενα;
Δεν ειπα να παρεις αλλο. Παλιοτερα ειχες πει οτι επαιρνες clean boost απο ενα joyo ή το boss eq αν θυμαμαι καλαΜα το xvive tremolo ΦΥΣΙΚΑ.
Υπάρχουν άλλα δεν ήθελα να δώσω λεφτά ? , αφού το πήρα το πετάλι γιατί να μην το χρησιμοποιήσω ;Αφού είναι killer booster.και αν ποτέ το γυρίσω ποτέ στο μέταλ το χρησιμοποιω και σαν distortion ?
Δεν ειπα να παρεις αλλο. Παλιοτερα ειχες πει οτι επαιρνες clean boost απο ενα joyo ή το boss eq αν θυμαμαι καλα
και η κρίσιμη ερώτηση
οι δυο (?) πεταλιέρες κάνουν την ίδια δουλειά?
πως τις ξεχωρίζεις και γιατί είναι 2?
ρωτάω γιατί εγώ συνήθως αν συνηθίσω να έχω κάτι, μετά το ψάχνω
Μπορει να ειναι πολλοι οι λογοι για δυο πελιερες. Η μια στα single coils και η αλλη για humbuckers. H μια για καθαρο ενισχυτη με overdrive μονο απο πεταλια, η αλλα για βρωμικο ενισχυτη. Η μια με flavor A, η αλλη με flavor B. Η μια μεγαλη και πληρης, η αλλα μικρη και ευελικτη για jam. Κλπ.....
Όλες οι απαντήσεις στην ΑΡΧΗ του παρόντος thread ?
πολύ large μου ακούγεστε....
Αυτά φοβάμαι κι εγώ στα μικρούλια κινέζικα. Βέβαια αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το μέγεθος. Είχα για κάμποσο καιρό το mooer black secret και μου άρεσε τόσο πολύ αλλά με χάλαγε το μικρό μέγεθος. Αφού σκεφτόμουν να το κάνω κανένα rehouse αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν άξιζε.Τελικα χαλασανε ΟΛΑ τα Xvive ? ....
Νίκο μια απορία έχω, έχεις ένα εξαιρετικό tremolo (menatone), ποιος ο λόγος να προτιμάς το tc electronics;
ερωτησις ενδεχομενως και αφελης.....Αυτό το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στον VHT special 6 στο σαλόνι, όπου περνώ και τον περισσότερο χρόνο μου μαζί.