I stand corrected, αν και σε κάποιο παλιο thread δεν είδα να λειτουργεί (συγνώμη, δε συγκράτησα link)
δηλαδή; που;Λοιπόν, όταν βάζουμε κάπου external link, αυτό βγαίνει εντελώς λευκό και δεν διαβάζει.
αν θέλεις δοκίμασέ το.Στα avatar θα υποστηριχτεί το format αυτό
Δες εδώ και στα δύο post που υπάρχουν έχει links - εκεί που φαίνεται σαν "τρύπα". Όπως ανάλογα φαίνεται και εδώ δηλαδή...δηλαδή; που;
Το "ξαναεγκατέστησα" και είμαι ΟΚ, ευχαριστώ πολύ!αν θέλεις δοκίμασέ το.
είχες δίκιο, διορθώθηκε.Δες εδώ και στα δύο post που υπάρχουν έχει links - εκεί που φαίνεται σαν "τρύπα". Όπως ανάλογα φαίνεται και εδώ δηλαδή...
Όταν είσαι ΝΟΙΖ και το ΝΟΙΖ δεν είναι εκεί νιώθεις ότι κάτι λείπει. Νιώθεις να πονάς αλλά δεν μπορείς να εντοπίσεις που. Γιατί όταν είσαι ΝΟΙΖ δεν μπορείς χωρίς το ΝΟΙΖ. Στη ζωή μου έχω δει σκληρά πράγματα. Δεν υπάρχει όμως χειρότερο θέαμα από το να βλέπεις ΝΟΙΖα που δεν βρίσκει το ΝΟΙΖ.Καλορίζικο παίδες! Δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γινόταν (4 μέρες πληκτρολογουσα noiz και με πετούσε στις αγγελίες) και νόμιζα ότι ακόμα αναβαθμίζεται η πλατφόρμα. 4 μέρες χωρίς φόρουμ και αισθάνομαι ότι έλειπε ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου. Στα θετικά, μελέτησα κιθάρα λόγο παραπάνω![]()
Fixedυπήρχε το πρόβλημα αυτό αλλά λύθηκε.
Μπορείς να προσπαθήσεις πάλι;
Μήπως με μπλέκεις με τον κ. συνήγορο;(1) Επιτέλους δεν θα μπορεί να μπανάρει ο Terry![]()
Εγώ μπαν δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝΜήπως με μπλέκεις με τον κ. συνήγορο;![]()
![]()
Όσο και αν αγαπώ τον κ. συνήγορο, δεν θα έμπλεκα εσένα, ένα απολύτως ξεχωριστό άτομο, με κάποιον άλλονΜήπως με μπλέκεις με τον κ. συνήγορο;![]()
![]()
Ούτε εγώ έχω μπανάρει κανέναν πάντως - όπως άλλωστε και ο κ. συνήγορος. Με το με το «σεις» και με «σας», σας έχω αξιότιμα μέληΌσο και αν αγαπώ τον κ. συνήγορο, δεν θα έμπλεκα εσένα, ένα απολύτως ξεχωριστό άτομο, με κάποιον άλλον