Το νέο forum του Noiz

Θέλω και εγώ προσαρμοσμένο τίτλο όπως ο marathon έχει ''Κλικαδόρος''. Δεν με ενδιαφέρει να μπορώ να το επεξεργαστώ ο ίδιος, απλά βάλτε μου για προσαρμοσμένο τίτλο: Manoeuverer

Δεν θα θελήσω να το αλλάξω

I stand corrected, αν και σε κάποιο παλιο thread δεν είδα να λειτουργεί (συγνώμη, δε συγκράτησα link)
Στα avatar θα υποστηριχτεί το format αυτό; Διαφορετικά να ραφτώ :D

Λοιπόν, όταν βάζουμε κάπου external link, αυτό βγαίνει εντελώς λευκό και δεν διαβάζει.

Και έλεγα που διαολο είχαμε πάει!

Μεγειές!

Εισακούστηκαν τα σχόλια για την εικόνα του forum και διορθώθηκαν τα λάθη. ΑΝΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ!

Καλορίζικο παίδες! Δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γινόταν (4 μέρες πληκτρολογουσα noiz και με πετούσε στις αγγελίες) και νόμιζα ότι ακόμα αναβαθμίζεται η πλατφόρμα. 4 μέρες χωρίς φόρουμ και αισθάνομαι ότι έλειπε ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου. Στα θετικά, μελέτησα κιθάρα λόγο παραπάνω 😂

Καλορίζικο παίδες! Δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γινόταν (4 μέρες πληκτρολογουσα noiz και με πετούσε στις αγγελίες) και νόμιζα ότι ακόμα αναβαθμίζεται η πλατφόρμα. 4 μέρες χωρίς φόρουμ και αισθάνομαι ότι έλειπε ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου. Στα θετικά, μελέτησα κιθάρα λόγο παραπάνω 😂
Όταν είσαι ΝΟΙΖ και το ΝΟΙΖ δεν είναι εκεί νιώθεις ότι κάτι λείπει. Νιώθεις να πονάς αλλά δεν μπορείς να εντοπίσεις που. Γιατί όταν είσαι ΝΟΙΖ δεν μπορείς χωρίς το ΝΟΙΖ. Στη ζωή μου έχω δει σκληρά πράγματα. Δεν υπάρχει όμως χειρότερο θέαμα από το να βλέπεις ΝΟΙΖα που δεν βρίσκει το ΝΟΙΖ.

ΝΟΙΖ για ΠΑΝΤΑ. Ο φιλόξενος τόπος του μουσικού και του λάτρη της μουσικής τεχνολογίας, ΝΟΙΖ

Εξαιρετική αναβάθμιση! (1)
Μπράβο σας.
Ανεβήκαμε αρκετές τάξεις μεγέθους προς το καλυτε(ρότε)ρο.
Καί 2 αντί για 1 click για το forum (έξυπνο)

Μια μικρή και ίσως ασήμαντη παρατήρησ για το background.
Για γούστα μιλάμε, βέβαια . Το δικό μου είναι το fender
Έχω κάνει πάνω από 1000 παρουσιάσεις στον εργασιακό μου βίο, για τις οποίες έκανα το τελικό edit εγώ.

Το σκούρο background έπαιζε πολύ γύρω στο 2003-2005. Πολύ δύσκολο για να φτιάξεις κάτι πολύ όμορφο.

Σήμερα ΟΛΕΣ οι παρουσιάσεις που βλέπω, από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες, έχουν άσπρο background - στην πράξη δεν έχω δει σημαντικό site που να χρησιμοποιεί dark mode as default

Φιλικά

(1) Επιτέλους δεν θα μπορεί να μπανάρει ο Terry :)

Μήπως με μπλέκεις με τον κ. συνήγορο; :unsure: 😄
Εγώ μπαν δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ
Κακώς....αν με ρωτάς.

Όσο και αν αγαπώ τον κ. συνήγορο, δεν θα έμπλεκα εσένα, ένα απολύτως ξεχωριστό άτομο, με κάποιον άλλον
Ούτε εγώ έχω μπανάρει κανέναν πάντως - όπως άλλωστε και ο κ. συνήγορος. Με το με το «σεις» και με «σας», σας έχω αξιότιμα μέλη 😄

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back