- Πόντοι
- 1,788
Μην εισαι ρατσιστης.....Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν τα... πρόβατα απ' τα ερίφια, η ήρα απ' το στάρι, οι πραγματικές tele απ' τις... άλλες;![]()

Μην εισαι ρατσιστης.....Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν τα... πρόβατα απ' τα ερίφια, η ήρα απ' το στάρι, οι πραγματικές tele απ' τις... άλλες;![]()
Δεν είναι ρατσιστής αυτές είναι αρ…tele.Μην εισαι ρατσιστης.....![]()
Η κιθάρα βγήκε 450 ευρώ πιο φθηνή από την καινούργια american vintage II που σκεφτόμουν.βασικά....τελε με τασάκι βλέπω είχες.
Αλλά αυτή ...όπως και να το κάνουμε τελε δεν είναι.
Πάντως απορώ που βρέθηκε, γιατί και λίγες είναι, και πως τσεκάρισες την αυθεντικότητα.
Δε συζητάμε ότι πρέπει να τις δίνουν ακριβά (καλά, λεφτά έχεις δε συζητάμε...)
Και αυτή παχαίνει;Μην τρωτε τυρόπιτα μια ημέρα
Όχι βέβαιαΚαι αυτή παχαίνει;
ε πες μας, και νόμισα ότι πήρες broadcaster του 50Η κιθάρα βγήκε 450 ευρώ πιο φθηνή από την καινούργια american vintage II που σκεφτόμουν.
Μαζί με όλο το case canty.....τσεκαρισμένο serial...κ.ο.κ.
Είναι η 70th anniversary.....Η μοναδική αν θυμάμαι καλά επανέκδοση και η τελευταία (κατά δήλωσή της fender).
Αν έπαιρνα broadcaster του 50, δεν θα έγραφα στο νοιζ.ε πες μας, και νόμισα ότι πήρες broadcaster του 50
Το έχω στην Ash/Maple Tele. Το blend OK, καλό χωρίς να τρελαίνομαι. Νομίζω ότι πιο χρήσιμα είναι τα κλασικά controls της Tele αλλά με 50s wiring και με no-load pots για να έχεις και ήχους Esquire/Broadcaster.το μοναδικό κύκλωμα "blend" που χρησιμοποιήθηκε στις αρχικές Broadcasters
Απλά το ανέφερα.Το έχω στην Ash/Maple Tele. Το blend OK, καλό χωρίς να τρελαίνομαι. Νομίζω ότι πιο χρήσιμα είναι τα κλασικά controls της Tele αλλά με 50s wiring και με no-load pots για να έχεις και ήχους Esquire/Broadcaster.
αφου είπες δεν θα τη βγάλεις απο τη θήκηΑπλά το ανέφερα.
Δεν νομίζω να το κάνω.
Ε ναι, γι αυτό δεν θα το κάνω.αφου είπες δεν θα τη βγάλεις απο τη θήκη
μαζευε κι ας είναι ρώγεςΕ ναι, γι αυτό δεν θα το κάνω.
Την έπαιξα μια φορά, τέλεια ήταν. Ας την να κάθεται να παίρνει αξία.
Άσε που κανένας από τους προηγούμενους δεν την έπαιξε ιδιαίτερα από ότι έμαθα.
Θα μαζέψει... θα μαζέψει...μαζευε κι ας είναι ρώγες
Είναι και κάτω από 2Κ η ΑμερικάναΘα μαζέψει... θα μαζέψει...
Τώρα μάλιστα η ιστορία θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Μετά την ύστατη tele, μπαίνουμε στη LP era![]()
Όλες καλές ειναι. Και οι νόθες!Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν τα... πρόβατα απ' τα ερίφια, η ήρα απ' το στάρι, οι πραγματικές tele απ' τις... άλλες;![]()
Κάτσε... περίμενε. Vintage strat δεν εχει...Θα μαζέψει... θα μαζέψει...
Τώρα μάλιστα η ιστορία θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Μετά την ύστατη tele, μπαίνουμε στη LP era![]()
Μπααααα... Δεν θα πάει προς τα εκεί ο κ. συνήγορος. Δεν έχει δώσει δείγματα. Θα ποντάρω σε LP spreeΚάτσε... περίμενε. Vintage strat δεν εχει...
Ούτε τελε πιστευες οτι θα πάρει και σε εστειλε κουβαΜπααααα... Δεν θα πάει προς τα εκεί ο κ. συνήγορος. Δεν έχει δώσει δείγματα. Θα ποντάρω σε LP spree![]()