- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Φίλε arpegios, δεν θα ΞΕΡΕΙΣ αν θέλεις να έχεις κενά ή όχι, διότι δεν θα ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν υπάρχουν κενά στην πρωτότυπη έκδοση. Αυτό λέω, τι δεν καταλαβαίνεις;
Για τον ήχο που είναι μία λακαμία και μισή σε σχέση με το βινύλιο ή το cd δε λέμε τίποτε βλέπω, ενώ εσύ θεωρείς ότι είναι το ίδιο να έχεις τα εξώφυλλα και το ίδιο να βλέπεις thumbnails των εξωφύλλων. Μα τι κόπανοι που πρέπει να ήταν αυτοί οι Floyd που καθόντουσαν και ασχολιόντουσαν με αυτά τα πράγματα.. εδώ έχουμε βρει τις λύσεις (wikipedia)...
Πάντως χαίρομαι που τα λες αυτά διότι αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι έχω δίκιο: είναι σαφές τι ακριβώς σκοτώνει η πειρατεία, δεν σκοτώνει τη μουσική, αλλά τον ακροατή...![Crying :cry: :cry:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Επίσης για το ότι είναι παράνομο, για το ότι ΠΟΤΕ δεν έχετε ακούσει δημιουργό/καλλιτέχνη/συνθέτη/τραγουδιστή να την υποστηρίζει, πάλι δε λέτε τίποτε... δε βαριέσαι, είμαι σίγουρος ότι όταν βγάλετε τον πρώτο σας (ή τον επόμενό σας) δίσκο, θα μας στείλετε και ένα link να πάμε να τον κατεβάσουμε τζάμπα..., α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουμε όλοι μας..!!
Για τον ήχο που είναι μία λακαμία και μισή σε σχέση με το βινύλιο ή το cd δε λέμε τίποτε βλέπω, ενώ εσύ θεωρείς ότι είναι το ίδιο να έχεις τα εξώφυλλα και το ίδιο να βλέπεις thumbnails των εξωφύλλων. Μα τι κόπανοι που πρέπει να ήταν αυτοί οι Floyd που καθόντουσαν και ασχολιόντουσαν με αυτά τα πράγματα.. εδώ έχουμε βρει τις λύσεις (wikipedia)...
Πάντως χαίρομαι που τα λες αυτά διότι αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι έχω δίκιο: είναι σαφές τι ακριβώς σκοτώνει η πειρατεία, δεν σκοτώνει τη μουσική, αλλά τον ακροατή...
![Crying :cry: :cry:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Επίσης για το ότι είναι παράνομο, για το ότι ΠΟΤΕ δεν έχετε ακούσει δημιουργό/καλλιτέχνη/συνθέτη/τραγουδιστή να την υποστηρίζει, πάλι δε λέτε τίποτε... δε βαριέσαι, είμαι σίγουρος ότι όταν βγάλετε τον πρώτο σας (ή τον επόμενό σας) δίσκο, θα μας στείλετε και ένα link να πάμε να τον κατεβάσουμε τζάμπα..., α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουμε όλοι μας..!!