Και ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ ψάχνω για αγοράκια;;; Ας κλείσει εδώ αυτή η παρένθεση που ξεκίνησε από τον antouan_z.
Το θέμα μας είναι η κλοπή ( και όχι μόνο ) που υφίστανται οι μουσικοί από τον κάθε αλήτη ( ας μου επιτραπεί η έκφραση ) που μπαίνει στο internet και με 1-2 κλικ ρημάζει την περιουσία του ξένου ανθρώπου και η πολιτεία τον αφήνει ανεξέλεγκτο. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!
Τι έγινε αγόραρε; Αγγίξαμε καμμιά ευαίσθητη χορδή; Μήπως είχες κανένα θείο σε μικρή ηλικία' date=' που ήταν ιδιαίτερα στοργικός μαζί σου; Θέλεις να μας πεις περισσότερα;
Δεν σου επιτρέπεται καμμία έκφραση. Το ύφος και το στυλάκι σου είναι ανόητα αηδιαστικό και ηλίθια politically correct. Είσαι ένα κλικ από το να γίνεις λυπηρός... συνέχισε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις...[/quote']
Φίλε, δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ομοφυλόφιλος και γουστάρεις να δώσεις συνέχεια σε αυτή την παρένθεση. Είσαι εκτός Θέματος.
Το αν είμαι εγώ λυπηρός που σέβομαι την περιουσία, τον κοπό, τον ιδρώτα κα το έργο του συνανθρώπου μου και του δίνω αμοιβή, ή εσύ που μπαίνεις και λεηλατείς ό,τι βρεις μπροστά σου, ας το κρίνουν οι άλλοι.