news To Gear Page πουλήθηκε στην Vertical Scope

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
963

Το μεγαλύτερο forum κιθαριστικού εξοπλισμού, πουλήθηκε σε μια εταιρεία που κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να βγάζει κέρδη από fora και κατέχει ήδη αρκετά ώστε να έχει μια βάση που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια χρήστες.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το βίντεο και για τις απόψεις των creators για τα fora αλλά και για την ανάλυση του τρόπου που η Vertical Scope καταφέρνει να μετατρέπει τα "παρωχημένα" για πολλούς sites, σε χώρους δημιουργίας κέρδους.

Δύο πράγματα έχω ως κριτική:

-το Gear Page πολύ σπάνια ξεφεύγει στις αντιπαραθέσεις και έχει ήδη σκληρό moderation.

-ο τρόπος δημιουργίας κέρδους είναι πολύ πιο σύνθετος και έχει να κάνει και με χρηματοοικονομικά.

Δεν το είχα ακούσει το νέο. Πάτησα να παίξει το βίντεο και παράλληλα γκούγκλαρα την Vertical Scope γιατι δεν την ξέρω, ούτε στα μισά δεν έχω φτάσει ακόμη και κοιτα να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει

Ωραίος. Έμαθα και κάτι καινούργιο :)

Αν και η συγκεκριμένη εταιρεία κερδίζει κυρίως μέσω του όγκου των χρηστών τα δεδομένα των οποίων πουλάει, και μέσω χρηματοπιστωτικού συστήματος ως νεοτεριστική εταιρεία στις ΗΠΑ.

Ωραίος. Έμαθα και κάτι καινούργιο :)

Αν και η συγκεκριμένη εταιρεία κερδίζει κυρίως μέσω του όγκου των χρηστών τα δεδομένα των οποίων πουλάει, και μέσω χρηματοπιστωτικού συστήματος ως νεοτεριστική εταιρεία στις ΗΠΑ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back