Είδες και τις ντουλάπες με τα πεταλάκια?foxxx είπε:Αυτα ειναι απο αλιεν κιθαρα μεχρι και την ποιο κλασικια αν και η παρδαλη με τα φουξιαλ εντονα χρωματα μου αρεσαι περισοτερο απ'ολες![]()
Μπα....one man's dream is another man's nightmare... ;D Είδα όλο το βίντεο, και παρατηρούσα συνεχώς τις κιθάρες ΜΗΠΩΣ και βρω μια που πραγματικά να μου αρέσει... ;D ;Dkbasilis είπε:Αυτό το δωμάτιο είναι ο μαγικός κόσμος για τους κιθαρίστες
Μπα δεν μου φαίνεται να μοιάζουν πέρα απο το κούτελο,αν δεις σε ένα άλλο βίντεο δείχνει την μάνα του και είναι ολόιδιοι.LK είπε:Έχω χρόνια που υποστηρίζω αυτό που παραθέτω φωτογραφικά, αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση.
P.M. έχεις; ;D ;D ;D
Στάνταρ ;D ;D ;D και καναδυό φάρους για την απόλυτη αναστάτωση ;D ;D ;DΑλλά και μεγάλος κάγκουρας..
Μικρός σίγουρα θα είχε glx,με sebring και ledάκια παντού.. ;D
Vai, Vai manam'...LK είπε:Δεν αντέχω….θα το πω…. ;D ;D ;D
Ναι,νταξ, όλοι μας – και το εννοώ- είμαστε ψώνια, και έχουμε μια φιλαυτία. ;D
Επίσης όλοι μας , More or less, είμαστε gear sluts.
Και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι….αυτοί που ασχολούνται με τη μουσική, με την φωτογραφία…..με το ψάρεμα….με το interior design......και τη μαγειρική.
Αλλά τόσο , όσο ο Βάις….δεν νομίζω να είναι κανένας (με την κακή έννοια).
Και δεν το λέω με βάση το βίντεο (αυτό απλά στάθηκε η αφορμή) …έχω σωρρευτικά παραδείγματα, ακόμα και από τα Live που τον είδα «από κοντά» , και κυρίως τι έλεγε.
Να, συμφωνώ ότι είναι μέγας κάγκουρας (και εγώ εκεί καταλήγω), και μάλιστα μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να βγει από τον εαυτό του και να κάθετε με τις ώρες και να θαυμάζει τον εαυτό του…μόνος του… ;D ;D ;D
Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι…ήταν η ανάλυσή του για το υλικό, την εργονομία και τα άλλα απίστευτα κατορθώματα της….πένας του! ;D ;D ;D
Έκανε και demo στο χαλί (που μάλλον το αγόρασε από το Μέτσοβο.
Don’t get me wrong, ξέρω καλό το έργο του…αλλά νισάφι πια …πάρε την πένα , παίξε και ΣΚΑΣΕ… ;D ;D ;D
Ναι είναι ψωνάρα "είμαι ο Vai αυτός που βλέπειτε στα βίντεο και που έχει κατορθώσει τόσα πολλά(δεν λέει κανείς ότι δεν έκανε)".LK είπε:Δεν αντέχω….θα το πω…. ;D ;D ;D
Ναι,νταξ, όλοι μας – και το εννοώ- είμαστε ψώνια, και έχουμε μια φιλαυτία. ;D
Επίσης όλοι μας , More or less, είμαστε gear sluts.
Και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι….αυτοί που ασχολούνται με τη μουσική, με την φωτογραφία…..με το ψάρεμα….με το interior design......και τη μαγειρική.
Αλλά τόσο , όσο ο Βάις….δεν νομίζω να είναι κανένας (με την κακή έννοια).
Και δεν το λέω με βάση το βίντεο (αυτό απλά στάθηκε η αφορμή) …έχω σωρρευτικά παραδείγματα, ακόμα και από τα Live που τον είδα «από κοντά» , και κυρίως τι έλεγε.
Ναι, συμφωνώ ότι είναι μέγας κάγκουρας (και εγώ εκεί καταλήγω), και μάλιστα μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να βγει από τον εαυτό του και να κάθετε με τις ώρες και να θαυμάζει τον εαυτό του…μόνος του… ;D ;D ;D
Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι…ήταν η ανάλυσή του για το υλικό, την εργονομία και τα άλλα απίστευτα κατορθώματα της….πένας του! ;D ;D ;D
Έκανε και demo στο χαλί (που μάλλον το αγόρασε από το Μέτσοβο.
Don’t get me wrong, ξέρω καλό το έργο του…αλλά νισάφι πια …πάρε την πένα , παίξε και ΣΚΑΣΕ… ;D ;D ;D
kbasilis είπε:Με την πένα να έχει κάποια ιδιαιτερότητα το καταλαβαίνω αλλά πες απλά ότι έφτιαξες μια πένα στα μέτρα σου και αυτό είναι όλο,εκτός αν το λέει για να πειραματιστούν και οι καινούριοι κιθαρίστες που δεν το νομίζω αλλά λέω μπας και δεν το κατάλαβα σωστά
;D ;D ;DLK είπε:Don’t get me wrong, ξέρω καλά το έργο του…αλλά νισάφι πια …πάρε την πένα , παίξε και ΣΚΑΣΕ… ;D ;D ;D
Για τα leds όμως πιστεύω πως είναι δικιά του επιλογή,αυτή που περιέχει και αίμα του παραπάει ;D ;D ;DRitchie77 είπε:Δεν πιστευω οτι ολες αυτες οι εγχρωμες κιθαρες ειναι δικες του επιλογες, μαλλον του τις χαριζει η εταιρια. Αυτος συνεχιζει και παιζει στο studio και στα live συνηθως με τη γνωστη λευκη του, 60% οπως λεει.
...πες τα χρυσοστομε!LK είπε:Don’t get me wrong, ξέρω καλά το έργο του…αλλά νισάφι πια …πάρε την πένα , παίξε και ΣΚΑΣΕ… ;D ;D ;D