Εντυπωσιακά μεν, μπουρμπουλήθρες δε...Πώς έτσι; Γράψε 2 λόγια παραπάνω να καταλάβω.
Εντυπωσιακά μεν, μπουρμπουλήθρες δε...Πώς έτσι; Γράψε 2 λόγια παραπάνω να καταλάβω.
Ε, δεν είναι κι όλο μπουρμπουλήθρες.Εντυπωσιακά μεν, μπουρμπουλήθρες δε...
Ε, δεν είναι κι όλο μπουρμπουλήθρες.
υπάρχει μια λέξη
uninspiring.
υπάρχει και μια έκφραση
look ma' no hands
καταλήγουμε στα ίδια.Νομίζω ότι αυτό και έχει να κάνει ως ένα βαθμό και από την εικόνα του.
Είναι ποζέρι. Αν δε σου αρέσει, θα προσθέσει αρνητικά στην ήδη αρνητική σου άποψη.
Επειδή δεν θυμάμαι να το διάβασα και να για να μην ψάχνω, ποιος είναι ο ακατανόμαστος;καταλήγουμε στα ίδια.
Αυτά λέγαμνε και για τον ακατανόμαστο.
Μεταξύ των δυο σαφώς ψηφίζω τον ακατανόμαστο με δυο χέρια
αυτός είναι ο ακατανόμαστος του ακατανόμαστου
Αδιάβαστο σε βρίσκω Μπάμπη... ίσως ο καλύτερος κιθαρίστας στις μέρες μας! Και άσε τους άλλους να λένε..Επειδή δεν θυμάμαι να το διάβασα και να για να μην ψάχνω, ποιος είναι ο ακατανόμαστος;
αυτός ήταν αυτός που δεν κάνει να αναφέρει τον ακατανόμαστο του ακατανόμαστουΑρα μιλαμε για τον Πανουση
1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε
Αδιάβαστο σε βρίσκω Μπάμπη... ίσως ο καλύτερος κιθαρίστας στις μέρες μας! Και άσε τους άλλους να λένε..
Ναι κιθαρίστας!!κιθαρίστας?
εγώ για οδοντίατρο τον ήξερα
4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε
Αδιάβαστο σε βρίσκω Μπάμπη... ίσως ο καλύτερος κιθαρίστας στις μέρες μας! Και άσε τους άλλους να λένε..
Καλό παλικάρι, αλλά τον έφαγαν τα ethnic και τα rock & roll ακούσματα..ξέρω έναν άλλον Ωριλά. Πολύ πιό ορίτζιναλ. Φτιάνει και κιθάρες
Μαζί σου!! Αλλά γιατί ρε Ritchie από Φα....;Εγώ Bonamassa fanboy...οπότε...
Η εκτέλεση αυτή του For the Love of God δεν υπάρχει!Υ.Γ.: Ηθελημένα πόσταρα κομμάτια χωρίς εικόνα, γιατί αν θέλει κανείς να πλέξει το εγκώμιο του ανδρός, αρκεί η ερμηνεία του στο "For The Love Of God" στο 1ο G3. Νομίζω μία από τις καταγεγραμμένες live performances που προκαλούν ακόμα δέος (βέβαια στο ίδιο live έβλεπε κανείς τον EJ στα prime years του, κι αυτό είναι μια ατυχής σύγκριση για κάθε ζωντανό οργανισμό, Vai στο prime του συμπεριλαμβανομένου).
Είχα ξενερώσει πολύ όταν βγηκε το DVD και δεν είχε το Camel's Night Out. Όπως επίσης και το transcription book. (Προφανώς τα πήρα και τα 2, αλλά έτσι να πω το εφηβικό μου παράπονο)."Manhattan" είναι η απάντηση. Απλά είναι εξωγήινα με τον τρόπο τους και τα δύο, και νομίζω συνολικά τα σετς τους είναι ασύλληπτα (ο Vai παίζει την πιο όμορφη εκτέλεση του ψιλοαδιάφορου "Answers" και στο τέλος κάνει χαμό με "The Attitude Song", ενώ ο άλλος στο μεν DVD παίζει το μικρό και απίθανο "SRV" σαν tribute στον Stevie Ray, και στο cd το "Camel's Night Out" που απλά σκοτώνει άμαχο πληθυσμό με τα runs του).
Ναι, όπως καταλάβατε ο Eric είναι στους τοπ μου.
αύριο παίζει εδώ στο Πρινσιπαλ.
Εκεί που είδα τον ...ακατανόμαστο που έπαιζε με τον ακατανόμαστο.
Αν έχω νωρίς feedback θα σας πω