Live του Steve Vai στην Ελλάδα.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 14K
@mpamps Οταν μου ζητηθηκε να φτιαξω ενα πομπωδες γελοιο νικνεημ καποτε, για μια ενδοπαρειστικη πλακα, εκτος απο το μπιλλαρας (εμ τι δεν ειναι αυτο πομπωδες) προαπαιτουμενο ηταν να βαλω κ νουμερο. Ε, διαλεξα το 27. Κ απο τοτε εμεινε. Κ το 27 κ το προηγουμενο νικνεημ. Το οποιο πλεον μου σπαει τα νευρα ιντερνετικως (ασε που πολλοι νομιζαντο πως ειναι σοβαρο, που να ξερουν οι ανθρωπες). Αρα το Βρασιδας ηταν η λυση που εψαχνα. Το 27 ειναι η κολαουζο λυση σε ολα? (για να μη μπερδευομαι με τους αλλοι Βρασιδαι του νοιζ)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και πού κατάλαβες ότι ήταν ο Βάι, μπορεί να ήταν από τον Μόρρισον μέχρι τον Βαμβακούλα.
Παίζει κιθάρα ο Βαμβακούλας;Ξέρω βέβαια ότι είναι μεταλλάς.

Και πού κατάλαβες ότι ήταν ο Βάι, μπορεί να ήταν από τον Μόρρισον μέχρι τον Βαμβακούλα.

Τον ρώτησε ποιος είναι όταν βγήκε από την τηλεόραση.

Έπαιζε και ο Βαμβακούλας σε τσόντα με λεσβιακά που ήταν όλοι ντυμένοι?

Έπαιζε και ο Βαμβακούλας σε τσόντα με λεσβιακά που ήταν όλοι ντυμένοι?

Ο Βαμβακούλας,ως γνωστόν,είναι μέγας σφυρίχτρας.

Τον κόβω για σκηνοθέτη που αντί να λέει "cut",ρίχνει ένα κλέφτικο για να σταματήσει τη σκηνή.

Βγηκε ο Vai απο την τηλεοραση
Μα καλά, τι τηλεόραση έχεις?

image

Φαινεται και η strat με τον marshall απο πισω, για οσους εχουν αμφιβολια

Ναι αλλα για τον Santriani και πόσο παικταράς είναι δεν λέτε τίποτα, μόνο για τον Vai, Meola κλπ

Κι εμένα δεν μου κάνει πολύ κλικ ο Σατριάνι, αλλά εσύ πρέπει να τον μισείς πάρα πολύ.

Δεν έχω άποψη, απλά μου άρεσε το τοπικ και είπα να γράψω το όνομα του για να σας δώσω πάτημα να συνεχίσετε τη κουβέντα!

Ακριβώς αυτό!

Αλλά με την ευκαιρία θα πω την άποψη μου,

Η μουσική των Vai, Santiani di Meola κλπ δεν με άγγιξε ποτέ, ωστόσο έχω δει πάρα πολλά βίντεο τους με τεχνικά θέματα. Πχ το circular vibrato του Vai το βρήκα πολύ χρήσιμο και ωραίο.

Μιας και πιάσαμε και το Satriani, εγώ να πω ότι με έχει αγγίξει πολύ η μουσική και το παίξιμό του.

Και συνεχίζω με το παρακάτω μιας και πλησιάζει το live.

Χτεσινό...

Τιναφτα ρε, ουτε ο kerry king να ηταν, ξορκισμενος στον απηγανο, κατσε να επικαλεστω τον καταλληλο Αγιο

e7782f96e0003e043b7bbe06c8a65ace--nirvana-art-portrait-illustration.jpg

Αγιος ΚερτΚομπαιινιος ο Μπουρμπουλιθροσφαχτης, μεγαλη η Χαρη Του.

αύριο παίζει εδώ στο Πρινσιπαλ.

Εκεί που είδα τον ...ακατανόμαστο που έπαιζε με τον ακατανόμαστο.

Αν έχω νωρίς feedback θα σας πω

44 λεπτά πριν, mpamps είπε

Μιας και πιάσαμε και το Satriani, εγώ να πω ότι με έχει αγγίξει πολύ η μουσική και το παίξιμό του.

Ναι..., εάν όμως έπαιζε έτσι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back