Live του Steve Vai στην Ελλάδα.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 14K
Εντυπωσιακά μεν, μπουρμπουλήθρες δε...
Ε, δεν είναι κι όλο μπουρμπουλήθρες.

Τελος πάντων.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ο Satriani μου αρέσει περισσότερο και αν έπαιζε αυτός μεθαύριο θα είχα κλείσει ήδη εισητήριο, αλλά για Vai η αληθεια είναι βαριέμαι να τραβηχτώ (θα ήμουν και μόνος).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
υπάρχει μια λέξη

uninspiring.

υπάρχει και μια έκφραση

look ma' no hands

Νομίζω ότι αυτό και έχει να κάνει ως ένα βαθμό και από την εικόνα του.

Είναι ποζέρι. Αν δε σου αρέσει, θα προσθέσει αρνητικά στην ήδη αρνητική σου άποψη.

Νομίζω ότι αυτό και έχει να κάνει ως ένα βαθμό και από την εικόνα του.

Είναι ποζέρι. Αν δε σου αρέσει, θα προσθέσει αρνητικά στην ήδη αρνητική σου άποψη.
καταλήγουμε στα ίδια.

Αυτά λέγαμνε και για τον ακατανόμαστο.

Μεταξύ των δυο σαφώς ψηφίζω τον ακατανόμαστο με δυο χέρια

καταλήγουμε στα ίδια.

Αυτά λέγαμνε και για τον ακατανόμαστο.

Μεταξύ των δυο σαφώς ψηφίζω τον ακατανόμαστο με δυο χέρια
Επειδή δεν θυμάμαι να το διάβασα και να για να μην ψάχνω, ποιος είναι ο ακατανόμαστος;

Επειδή δεν θυμάμαι να το διάβασα και να για να μην ψάχνω, ποιος είναι ο ακατανόμαστος;
Αδιάβαστο σε βρίσκω Μπάμπη... ίσως ο καλύτερος κιθαρίστας στις μέρες μας! Και άσε τους άλλους να λένε..

Αρα μιλαμε για τον Πανουση
αυτός ήταν αυτός που δεν κάνει να αναφέρει τον ακατανόμαστο του ακατανόμαστου

1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε

Αδιάβαστο σε βρίσκω Μπάμπη... ίσως ο καλύτερος κιθαρίστας στις μέρες μας! Και άσε τους άλλους να λένε..

κιθαρίστας?

εγώ για οδοντίατρο τον ήξερα

4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Έπρεπε να το φανταστώ.

Εγώ Bonamassa fanboy...οπότε...

ξέρω έναν άλλον Ωριλά. Πολύ πιό ορίτζιναλ. Φτιάνει και κιθάρες
Καλό παλικάρι, αλλά τον έφαγαν τα ethnic και τα rock & roll ακούσματα..

Εγώ Bonamassa fanboy...οπότε...
Μαζί σου!!  Αλλά γιατί ρε Ritchie από Φα....;

Όσο ποζέρι κι αν είναι, όσο εκτός γούστου τους να είναι για κάποιους (κι εμένα δεν είναι στους πιο αγαπημένους μου), κιθαρίστας που παίζει αυτά τα τόσο γουστόζικα ρυθμικά και όταν έρθει η ώρα του solo κάνει αυτό το πράγμα, είναι απλά τέρας...

Υ.Γ.: Ηθελημένα πόσταρα κομμάτια χωρίς εικόνα, γιατί αν θέλει κανείς να πλέξει το εγκώμιο του ανδρός, αρκεί η ερμηνεία του στο "For The Love Of God" στο 1ο G3. Νομίζω μία από τις καταγεγραμμένες live performances που προκαλούν ακόμα δέος (βέβαια στο ίδιο live έβλεπε κανείς τον EJ στα prime years του, κι αυτό είναι μια ατυχής σύγκριση για κάθε ζωντανό οργανισμό, Vai στο prime του συμπεριλαμβανομένου).

Υ.Γ.: Ηθελημένα πόσταρα κομμάτια χωρίς εικόνα, γιατί αν θέλει κανείς να πλέξει το εγκώμιο του ανδρός, αρκεί η ερμηνεία του στο "For The Love Of God" στο 1ο G3. Νομίζω μία από τις καταγεγραμμένες live performances που προκαλούν ακόμα δέος (βέβαια στο ίδιο live έβλεπε κανείς τον EJ στα prime years του, κι αυτό είναι μια ατυχής σύγκριση για κάθε ζωντανό οργανισμό, Vai στο prime του συμπεριλαμβανομένου).
Η εκτέλεση αυτή του For the Love of God δεν υπάρχει!

Απλά όσο παιρνούν τα χρόνια δε μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα 2 κομμάτια του Live (που όταν τα άκουσα μου έπεσαν τα σαγόνια) προτιμώ:

For the Love of God ή Manhattan.

Εν τελει δεν αποφασίζω και καραγουστάρω και τα 2.

"Manhattan" είναι η απάντηση. Απλά είναι εξωγήινα με τον τρόπο τους και τα δύο, και νομίζω συνολικά τα σετς τους είναι ασύλληπτα σε επίπεδο ηχητικής και εκτελεστικής τελειότητας (ο Vai παίζει την πιο όμορφη εκτέλεση του ψιλοαδιάφορου "Answers" και στο τέλος κάνει χαμό και με "The Attitude Song", ενώ ο άλλος στο μεν DVD παίζει το μικρό και απίθανο "SRV" σαν tribute στον Stevie Ray, και στο cd το "Camel's Night Out" που απλά σκοτώνει άμαχο πληθυσμό με τα runs του).

Ναι, όπως καταλάβατε ο Eric είναι στους τοπ μου.

"Manhattan" είναι η απάντηση. Απλά είναι εξωγήινα με τον τρόπο τους και τα δύο, και νομίζω συνολικά τα σετς τους είναι ασύλληπτα (ο Vai παίζει την πιο όμορφη εκτέλεση του ψιλοαδιάφορου "Answers" και στο τέλος κάνει χαμό με "The Attitude Song", ενώ ο άλλος στο μεν DVD παίζει το μικρό και απίθανο "SRV" σαν tribute στον Stevie Ray, και στο cd το "Camel's Night Out" που απλά σκοτώνει άμαχο πληθυσμό με τα runs του).

Ναι, όπως καταλάβατε ο Eric είναι στους τοπ μου.
Είχα ξενερώσει πολύ όταν βγηκε το DVD και δεν είχε το Camel's Night Out. Όπως επίσης και το transcription book. (Προφανώς τα πήρα και τα 2, αλλά έτσι να πω το εφηβικό μου παράπονο).

Επίσης αδυνατούσα να καταλάβω πώς σκατά ο Vai με τον Keneally έπαιζαν live τους παπάδες του Attitude Song με τέτοιο συγχρονισμό!

αύριο παίζει εδώ στο Πρινσιπαλ.

Εκεί που είδα τον ...ακατανόμαστο που έπαιζε με τον ακατανόμαστο.

Αν έχω νωρίς feedback θα σας πω

για τους Αθηναίους.... ή καταυλακιώτες... (ποιός το λέει αυτό ξέχασα...)

πήγε ο κουνιάδος μου χτες, δεινός κιθαρίστας και λάτρης του είδους (έχει δει πχ 2 φορές toto, και άλλους παρόμοιους...)

μου είπε απλώς, "φάγαμε ξύλο", επί δυό ώρες.

Καλό μου ακούστηκε. Τόσο που είπα μέσα μου, έπρεπε να πάω.

επαιξε και την Λερναία Ύδρα...

αυτά, οπότε....

αποφασίστε

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back