- Πόντοι
- 38
Ο τρόπος έκφρασης που διαβάζω εκατέρωθεν δεν αρμόζει ούτε στο χώρο μας, ούτε σε σας πιστεύω.
Έτσι είπες στον... Μάστερ?brougos7 είπε:A να χαθειτε παλιοπαιδα ...
Ωραίος. Μη δίνεις πολύ αέρα.themiskaltsidis είπε:η μουσικη για μενα δεν ειναι η γκομενα μου απ τη χαλκιδα που την βλεπω μια φορα τη βδομαδα.
spy, που ακριβώς το λέει αυτό?spy είπε:themiskaltsidis, στο πρώτο ποστ γράφεις λες και είσαι πολύπειρος band leader
σε ευχαριστω πολυ.. βεβαια τιποτα στον οριζοντα ακομα.darshan είπε:spy, που ακριβώς το λέει αυτό?
Ο άνθρωπος μιλάει πάντα στο πρώτο πληθυντικό για την μπάντα.
Αντε, και καλή τύχη μάγκες...
εισαι προκατελειμενος και παραπληροφορημενος φιλε μου..G.K. the Greek είπε:Καλως η κακως παιζοντας αυτο το στυλ μουσικης ειστε καταδικασμενοι σε εμπορικη αποτυχια.
η χαλαρωση ειναι αρχικο σταδιο κυτταρυτιδας..Χαλαρωστε! Δεν πατε για live στο Wacken. Καντε μια προβιτσα την εβδομαδα σε μια σταθερη μερα ωστε να λετε τα νεα σας, να κανετε το χαβαλε σας και να πινετε και καμια μπυρα.
καλυτερα να γινω μπογιας..Και εγω αν το σκεφτομουν να μπω στη μπαντα σας θα διαβαζα την αγγελια και θα...
πλακα μας κανεις?Ολα τα παραπανω εντελως φιλικα.
Ωραια λοιπον. Το ονειρο σου ειναι να γινεις ροκ σταρ.
Μου αρέσει πάρα πολύ που εξαιρείς την ευγενή φυλή των τετράχορδων (σαν τετράποδων ακούστηκε ;D )Tthawth είπε:Τέτοια άτομα τα συναντάς είτε με μπαγκέτες στα χέρια, είτε με κιθαρίτσα, είτε με korg είτε με μπουζουκάκι.
+1000 πάντωςΠαιδια εγω ξερω οτι η λυση για να βρεις καλους μουσικους και υπευθυνα ατομα είναι να βρεις καποια παιδια τα οποια να είναι καλοι στη μουσικη και να τους χαρακτηριζει η υπευθυνοτητα.
Και πριν σε αφησω μιας και δε θες να σου ξαναστειλω, να σου απαντησω πανω σε αυτο επειδη βλεπω εχει μεινει ασχολιαστο...themiskaltsidis είπε:εισαι προκατελειμενος και παραπληροφορημενος φιλε μου..
Eγώ ποτέ....brougos7 είπε:Ειμαι 10 χρονια+ στο κουρμπετι των ερασιτεχνικων γκρουπ κ ολοι οι γκρινιαρηδες κ οι καλαμπορτζηδες της Αθηνας εχουν βρεθει σε προβες μαζι μου.
Άσχετο με την όλη κουβέντα... αλλά σιγά τις μπαντάρες. Πόσα πια να κόψουν κ αυτοί δηλαδή;G.K. the Greek είπε:Εδω βλεπεις μπανταρες του μεγεθους των Kamelot και των Evergrey να ερχονται Ελλαδα και να κοβουν 200 εισιτηρια...