Πολυ σωστοςTthawth είπε:το όλο θέμα μιλάει για ερασιτεχνική απασχόληση με την προοπτική να "κατσει" κατασταση και να "βγει" η επόμενη σουπερ ροκ μπαντα μέσα απο αναζήτηση μελών δια αγγελίας.
Πολυ σωστοςTthawth είπε:το όλο θέμα μιλάει για ερασιτεχνική απασχόληση με την προοπτική να "κατσει" κατασταση και να "βγει" η επόμενη σουπερ ροκ μπαντα μέσα απο αναζήτηση μελών δια αγγελίας.
2 χρόνια τώρα αποχωρείς...θα καταλήξεις σαν τον Evris ;D ;D ;DX-minor είπε:Προσωπικά, επειδή αποχωρώ πλέον από τη χώρα...
Να'ναι καλά οι διαδικασίες εδώ... >marathon είπε:2 χρόνια τώρα αποχωρείς...θα καταλήξεις σαν τον Evris ;D ;D ;D
Λάθος κατ'εμε η παρατήρηση σου. Βλεπω μπαντες που γυρνανε τα προβαδικα και κερδιζουν κοινό. Μεγάλο κοινό. Δίχως γλυψίματα σε μανατζερ ή άλλους παράγοντες. Κάποιες απο αυτες τις μπάντες υπογράφουν και συμβόλαιο στο εξωτερικό. Εαν δεν είχαν τα όνειρα τους, τότε δεν θα έτρωγαν το χρόνο τους στα προβάδικο μέχρι να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Είπαμε, δύσκολη η Ελληνικη σκηνή αλλά όχι και πάτος.lambrosgg είπε:Έγραφες στο αρχικό πόστ κάτι για όνειρα και φιλοδοξίες. Εκτός αν είστε 16 χρονών που κάτι τέτοιο συγχωρείται, τί ακριβώς εννοείς όνειρα? Ένα live? 2 live? δισκογραφία απλή? δισκογραφία και να γίνετε σταρ?
Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτό το φαινόμενο? Πάρτε το χαμπάρι: καμμία μπάντα απ αυτές που τριγυρίζουν τα προβάδικα δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω από κάποια live όπου θεατές θα είναι κυρίως φίλοι και συγγενείς άντε και "φίλοι" απο myspace κλπ.
Μα δεν ειναι 'απαιτηση΄ το να παρεις ενα τηλ. & να πεις "φιλε τελικα δε με ενδιαφερει τοσο η μπαντα, μπορω να ερχομαι μονο μια φορα το μηνα για προβα. Συμφωνοι?". Έτσι για να ξερει ο αλλος τι του γίνεται. Και αμα το δεχτει το δέχτηκε. Εδώ μιλάμε για αδιαφορία απέναντι σε συνανθρώπους που βασίζονται σε σενα.Με δεδομένο αυτό, αποδέξου ότι είστε χομπίστες και δεν μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις από τον άλλο.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΠΟΧΟΡΟX-minor είπε:2 χρόνια τώρα αποχωρείς...θα καταλήξεις σαν τον Evris ;D ;D ;D
Να'ναι καλά οι διαδικασίες εδώ... >![]()
Μπορείς να μου πεις μια τέτοια μπάντα? Που απλώς να την ξέρει η μάνα της.Tthawth είπε:Λάθος κατ'εμε η παρατήρηση σου. Βλεπω μπαντες που γυρνανε τα προβαδικα και κερδιζουν κοινό. Μεγάλο κοινό. Δίχως γλυψίματα σε μανατζερ ή άλλους παράγοντες. Κάποιες απο αυτες τις μπάντες υπογράφουν και συμβόλαιο στο εξωτερικό. Εαν δεν είχαν τα όνειρα τους, τότε δεν θα έτρωγαν το χρόνο τους στα προβάδικο μέχρι να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Είπαμε, δύσκολη η Ελληνικη σκηνή αλλά όχι και πάτος.
Προφανως οι μπαντες που ειναι φτιαγμενες για μεγαλα πραγματα, εχουν μονοκατοικια με δικο τους προβαδικο ή δεν κανουν ποτε προβες.lambrosgg είπε:καμμία μπάντα απ αυτές που τριγυρίζουν τα προβάδικα δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω από κάποια live όπου θεατές θα είναι κυρίως φίλοι και συγγενείς άντε και "φίλοι" απο myspace κλπ.
Μα απο που νομίζεις έχουν βγει όλες οι ελληνικες ροκ μπάντες? Απο Nightstalker & Last drive μέχρι Μωρα στη φωτιά & Τρύπες? Όλοι εχουν λοιώσει σε προβάδικα & στη σκηνή μέχρι να φτάσουν στο σημείο να θυμίζουν κάτι σε όλους. Κανεις δε ξεκινά με τεράστιο fanclub. Και σου λέω οτι γύρω μου βλέπω τις νέες μπάντες που αξίζουν γιατι το παλεύουν, να οργώνουν τις σκηνές & να κερδίζουν ολοένα και περισότερο κοινό. Δε ξέρω που θα φτάσουν, αλλα δεν ισχύει αυτο που λες: οτι στα προβάδικα δεν υπάρχει τίποτα. Όλα απο εκεί θα έρθουν αρκεί να υπάρχουν όνειρα.lambrosgg είπε:Μπορείς να μου πεις μια τέτοια μπάντα? Που απλώς να την ξέρει η μάνα της.
Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα.... :Tthawth είπε:Μα απο που νομίζεις έχουν βγει όλες οι ελληνικες ροκ μπάντες? Απο Nightstalker & Last drive μέχρι Μωρα στη φωτιά & Τρύπες?
Τέτοιου είδους "άπιαστα" όνειρα φίλτατε είναι για 16χρονους οι οποίοι έτσι κ αλλιώς έχουν ελεύθερο χρόνο. Μετά τα 20 καλό είναι κάποιος να ψάξει να δει τί θα κάνει με τη ζωή του (επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο) εκτός πια και αν έχει λύσει το πρόβλημα του με κάποιον τρόπο (κληρονομιά, εισοδηματίας, πλούσια γυναίκα κλπ)....Πρώτα απ όλα φίλε μου είμαστε 22 χρονων και πληρωφοριακά αναφέρω οτι ναι ρε παιδί μου εχουμε και μεις όνειρα , δεν θέλουμε τρελά πράγματα......... μας ενδιαφέρει μια normal πορεία στον χώρο τις μουσικής πράγμα εφικτό και όχι και τόσο τρελό όσο ισχιρίζεσαι.
και μια συμβουλή για την ζωή σου αν δεν έχεις όνειρα τότε τι κάθεσαι εδώ και πεδεύεσαι , άλλωστε δεν είναι τυχαίο που λένε " άνθρωπος χωρίς όνειρα άνθρωπος χωρίς αύριο "
Eίσαι μόλις 21 ετών και σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι ήδη σαν "κοινός" και καλά εκπαιδευμένος μικροαστός (είτε νεόπλουτος είτε νεόφτωχος δεν έχει σημασία).lambrosgg είπε:Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα.... :
Τέτοιου είδους "άπιαστα" όνειρα φίλτατε είναι για 16χρονους οι οποίοι έτσι κ αλλιώς έχουν ελεύθερο χρόνο. Μετά τα 20 καλό είναι κάποιος να ψάξει να δει τί θα κάνει με τη ζωή του (επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο) εκτός πια και αν έχει λύσει το πρόβλημα του με κάποιον τρόπο (κληρονομιά, εισοδηματίας, πλούσια γυναίκα κλπ)....
Δεν είπα να μην έχεις όνειρα, αλλά το κάθε όνειρο στην ώρα του για να μην σου μεταλλαχθεί σε ...ονείρωξη. Στα 22 που βρίσκεσαι (εγώ ειμαι 21) θα έπρεπε να σου έχει περάσει πια το όνειρο να γίνεις ροκ σταρ.
Πάλι δεν έκανες σαφές το τί ακριβώς θες να κάνεις με την μπάντα. Το "μια normal πορεία στον χώρο τις μουσικής" τι σημαίνει?
Συγνώμη που θέλω να ...ζήσω και όχι να πεθάνω της πείνας. Ειρωνικά αναφερόμουν στην κληρονομιά κλπ.nektarios είπε:Eίσαι μόλις 21 ετών και σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι ήδη σαν "κοινός" και καλά εκπαιδευμένος μικροαστός (είτε νεόπλουτος είτε νεόφτωχος δεν έχει σημασία).
Χωρίς όνειρα ή παραδοχή της απαραίτητης ύπαρξής τους, με έμμονη ιδέα τα χρήματα, την άνετη ζωή, τον πλούτο, βλέπε τα λεγόμενά σου... (κληρονομιά, εισοδηματίας, πλούσια γυναίκα κλπ)....
Εύγε νεανία μου... keep on this![]()