Ρε συ Αντρεα' date='που ειναι η φαντασια και η δημιουργικοτητα στο remix π.χ.του another brick in the wall ή του comfortably numb?Tι πιστευεις πως
εχουν να δωσουν σε αυτον που τα ακουει?
Να μιλησουμε για τα remix των Thievery Corporation,βεβαιως.Για τις
διασκευες των Nouvelle Vague,το ιδιο..Τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα
ομως ειναι τσιχλοφουσκες.Λες και δεν υπαρχει μουσικη να παιχτει.Προσωπικα
μπορω να σκεφτω απειρες και κατι παραπανω μελωδιες και τραγουδια,που μπορουν να γινουν beat.Τι εχω προσφερει στο κοινο αν το κανω??...
Που υποκειται η φαντασια?Στο να αλλαξω τον ρυθμο?
Φιλικα και παντα με τον αρμοζων σεβασμο -και το ξερεις..
[/quote']
Μητσάκο μου, δεν μιλάω για κάποιες συγκεκριμένες διασκευές. Στα ίδια γούστα είμαστε, απλά μίλησα λίγο γενικά και υπερασπίστηκα το δικαίωμα στη διασκευή γιατί το πήγαμε το θέμα σε τελείως παράλογη θέση, ότι και καλά διασκευή=προσβολή στο original, ενώ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Σαφώς και έχουν βγει πολλές μπαρούφες, αλλά όπως λες και εσύ έχουν βγει και ωραιότατα κομμάτια κατά καιρούς. Δηλαδή συμφωνούμε ότι έχει παραγίνει το κακό αλλά γι' αυτό φταίνε οι remixers κατ' εμέ, όχι τα μέσα όπως εσφαλμένα ειπώθηκε προηγουμένως.
Εννοείται φιλικά και με απεριόριστο σεβασμό στον άνθρωπο και καλλιτέχνη Pastelius... :wink:
Υ.Γ. Δεν ξέρω τι εννοείς db458. Διατύπωσα μια άποψη που αντιτίθεται στη δική σου. Την τεκμηρίωσα όπως μπορούσα (και χωρίς να αφορίσω κάτι όπως έκανες εσύ). Αν έχεις κάτι να προσθέσεις, παρακαλώ. Είμαι απόλυτα χαλαρός όπως βλέπεις.