Ρε συ Αντρεα' date='που ειναι η φαντασια και η δημιουργικοτητα στο remix π.χ.του another brick in the wall ή του comfortably numb?Tι πιστευεις πως
εχουν να δωσουν σε αυτον που τα ακουει?
Να μιλησουμε για τα remix των Thievery Corporation,βεβαιως.Για τις
διασκευες των Nouvelle Vague,το ιδιο..Τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα
ομως ειναι τσιχλοφουσκες.Λες και δεν υπαρχει μουσικη να παιχτει.Προσωπικα
μπορω να σκεφτω απειρες και κατι παραπανω μελωδιες και τραγουδια,που μπορουν να γινουν beat.Τι εχω προσφερει στο κοινο αν το κανω??...
Που υποκειται η φαντασια?Στο να αλλαξω τον ρυθμο?
Φιλικα και παντα με τον αρμοζων σεβασμο -και το ξερεις..![]()
[/quote']
Μητσάκο μου, δεν μιλάω για κάποιες συγκεκριμένες διασκευές. Στα ίδια γούστα είμαστε, απλά μίλησα λίγο γενικά και υπερασπίστηκα το δικαίωμα στη διασκευή γιατί το πήγαμε το θέμα σε τελείως παράλογη θέση, ότι και καλά διασκευή=προσβολή στο original, ενώ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Σαφώς και έχουν βγει πολλές μπαρούφες, αλλά όπως λες και εσύ έχουν βγει και ωραιότατα κομμάτια κατά καιρούς. Δηλαδή συμφωνούμε ότι έχει παραγίνει το κακό αλλά γι' αυτό φταίνε οι remixers κατ' εμέ, όχι τα μέσα όπως εσφαλμένα ειπώθηκε προηγουμένως.
Εννοείται φιλικά και με απεριόριστο σεβασμό στον άνθρωπο και καλλιτέχνη Pastelius... :wink:
Υ.Γ. Δεν ξέρω τι εννοείς db458. Διατύπωσα μια άποψη που αντιτίθεται στη δική σου. Την τεκμηρίωσα όπως μπορούσα (και χωρίς να αφορίσω κάτι όπως έκανες εσύ). Αν έχεις κάτι να προσθέσεις, παρακαλώ. Είμαι απόλυτα χαλαρός όπως βλέπεις.
Dude' date=' το βασικό είναι να βγάζεις σωστές παραγωγές με το ρημάδι το πρόγραμμα και όχι αηδίες. Εντάξει μωρέ, θέλει και κάτι άλλα (π.χ. ταλέντο, φαντασία, ικανότητες) αλλά προφανώς είναι τόσο άφθονα στη δική σου περίπτωση που δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν...
[/quote']
:wink:
... Είμαι μεγαλόκαρδος όμως κ σε συγχωρώ.
Πες μου που;την επιθεση την ξεκινησες εσυ και οχι εγω φιλε boukaw7
Δυστυχώς για άλλη μια φορά παρατηρώ το πόσο κολλημένοι είναι οι κιθαρίστες και ιδίως όσοι ασχολούνται με τελειωμένα πλέον είδη των προηγουμένων δεκαετιών. Και φυσικά όταν γράφετε ότι η μουσική (ως παραγωγή και όχι ως εμπόριο' date=' γιατί θα μπλέξουν και πολλοί άλλοι παράγοντες) βρίσκεται σε τέλμα να λέτε ότι η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ βρίσκεται σε τέλμα. Δυστυχώς τα ροκομπλουζα και οι τζαζιες κάνανε τον κύκλο τους και τέρμα.
δεν μας περικλυει ολους αυτο; ρε boukaw7 εχεις ξεχασει και αυτα που ειπες;.....[/quote']
Κάνε search στο νοιζ και θα δεις πόσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα για όλα τα άλλα είδη. Από club έως σκυλάδικα......
Ε στα τόσα ποστ βρέθηκε 1 που να μην συμφωνείς και σε έθιξε ε; Τα υπόλοιπα μέλη πέραν των ενεργών και που δεν έχουν σχέση με το κιθαροεπάγγελμα, που πιστεύουν όσα πιστεύω τι να πουν δλδ;
¶ηντε τέρμα. Κάτσε κάνε χαρές τώρα. Πες ότι θες δεν θα απαντήσω, απλά θα σε δικαιολογήσω...
Δεν το δα πριν.νομιζω πολυ τζερτζελες για το τιποτα....τρωγομαστε σαν τις γατες...δεν αξιζει φιλε boukaw7....φίλοι λοιπόν; :wink: :wink:![]()
Oι Pink Floyd ή ο Waters εδωσε την αδεια?.. :wink:Υ.Γ: Στους Pink Floyd άρεσε πολύ το remix γι'αυτό και του το παραχώρησαν και νόμιμα.
Οι Pink Floyd έδωσαν την άδεια συμφωνα με ένα article ενός ξένου μουσικού περιοδικού...και επίσης έγραφε πως ζήτησαν ένα συμβολικό ποσό (μικρό) για το sample.Oι Pink Floyd ή ο Waters εδωσε την αδεια?.. icon_wink.gifΟπως και να εχει,σε τελικη αναλυση προκειται για λεφτα.
Πολλα λεφτα.Απο αυτην την αποψη δικαιολογουνται ολα,ολα εχουν
εναν " λογο ".Ισως αυτο τα λεει ολα.Mea culpa.