- Πόντοι
- 6
προφανως και δεν απευθυνομαι σε τετοιους ανθρωπους.manosx είπε:Είναι λογικό ότι εσύ που είσαι μεταλλάς παίρνεις τη μουσική πιο σοβαρά. Αυτό συμβαίνει γιατί το μέταλ είναι από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ μουσικές που ως θεματική τους βάση έχουν τη φιλοσοφία, με έμφαση στη μεταφυσική της πλευρά ή και στην κοινωνιολογική. Μην περιμένεις λοιπόν από άτομα που ακούνε μουσική ταυτόσημη των σωματικών τους αναγκών (αχ γιατί μου έφυγες- και τώρα τι να κάνω- θέλεις να πεθάνω) να καταλάβουν τη σοβαρότητα που προσεγγίζεις το θέμα.
τα αυτονοητα τα ξερουμε ολοι το θεμα ειναι οτι προς το παρον τουλαχιστον αδιαφορω για καθε καθωσπρεπισμο πανω στη μουσικη που ακουω,παιζω κτλ..
δεν συμφωνω στο οτι αυτα που παιζουμε ειναι σκουπιδια..
δεν συμφωνω επισης στο οτι οι φιλοσοφικες-μεταφυσικές ανησυχίες οδηγούν ΚΑΡΦΙ στη μηδενιστική- απαισιόδοξη αντίληψη
που το στηριζεις αυτο??
δεν παραμυθιαζω τον εαυτο μου.. γνωριζω την κατασταση που επικρατει..Μην παραμυθιάζεις λοιπόν τον εαυτό σου. Αν σου αρέσει να παίζεις, παίξε. Αν σου αρέσει να παίζεις 5 φορές την εβδομάδα κάντο. Αλλά αν θέλεις να πας ένα βήμα παρακάτω, θα πρέπει να βρεις τρόπο να μπεις στην σκουπιδοπαραγωγική διαδικασία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Και για να γίνει αυτό σε διαβεβαιώ ότι ο ρομαντισμός είναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που χρειάζεσαι![]()
απλα για ολα υπαρχει λυση , για ολα υπαρχει η εξαιρεση οπως επισης δεν ειναι ολα τοσο απαισια..! χαχ οκ αν ειναι ετσι ξερω γω να παμε να αυτοκτονησουμε.
κ μου αρκει προς το παρον ο ρομαντισμος κ υστερα θα ακολουθησει το μαρκετινγκ..
τελειως φιλικα. πλακα σου εκανα στα παραπανω
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)