Αχα, αυτό ακριβώς φοβόμουν κι εγώ. "Minus Serj". Και ό,σα συνεπάγεται προφανώς...thecrypt13 είπε:It is worth noting that on a recent appearance on Loveline, John and Shavo let it be known that three of the band, minus Serj, have been getting together for "jam sessions". This should fill you guys with hope for the future. --------------------------------------------------------------------------
Καλά, μεταξύ μας σιγά και τον Tankian έτσι;Earendil είπε:όταν έχεις έναν Tankian στο μικρόφωνο. Σιγά την φωνάρα τον Malakian
Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ. Γούστα...menelaos είπε:Καλά, μεταξύ μας σιγά και τον Tankian έτσι;
Όχι, κι εμένα μου αρέσει, απλά αν τον ακούσεις live είναι πολύ μάπαEarendil είπε:Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ. Γούστα...Καλά, μεταξύ μας σιγά και τον Tankian έτσι;
No offence taken, matestarscream είπε:αλλά να φέρει ακέραια την ευθύνη της διάλυσης... είναι λίγο μελό(no offence intended Earendil ;D )
Ξέρω ποιό λες, πρέπει να είναι συνέντευξη στο guitar.com.punksnotdead είπε:Ο Malakian είναι κακός, τεχνικά, κιθαρίστας, αλλά συνθετικά το παλικάρι είναι top..
Δείτε ένα βιντεάκι στο Youtube που ένα περιοδικό (ή site, δεν θυμάμαι..), του παίρνει συνέντευξη...
Είχα λυθεί στα γέλια, τον ρώταγαν τί ασκήσεις κάνει για να ζεσταθεί και το παλικάρι έπαιζε κάτι κουλά, ό,τι να ναι..!!!
Μάλιστα λέει ότι όταν άρχισε κιθάρα, μπέρδευε το διάστημα 5ης με ένα άλλο άκυρο, και έπαιζε όλα τα riff έτσι...! Φοράει και κάτι γυαλιά ηλίου στο συγκεκριμένο, είναι μορφήι......
Αλλά respect στον τύπο που έχει βγάλει αξιομνημόνευτα τραγούδια που, εμένα προσωπικά, με πορώνουν όσο λίγα..
Hail..
Δε ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου!!! Κι εγω πιστευω οτι συνθετικα ειναι χαρισματικος!!! Εχει κτ, δε ξερω τι αλλα το εχει!!!punksnotdead είπε:Ο Malakian είναι κακός, τεχνικά, κιθαρίστας, αλλά συνθετικά το παλικάρι είναι top..
Δείτε ένα βιντεάκι στο Youtube που ένα περιοδικό (ή site, δεν θυμάμαι..), του παίρνει συνέντευξη...
Είχα λυθεί στα γέλια, τον ρώταγαν τί ασκήσεις κάνει για να ζεσταθεί και το παλικάρι έπαιζε κάτι κουλά, ό,τι να ναι..!!!
Μάλιστα λέει ότι όταν άρχισε κιθάρα, μπέρδευε το διάστημα 5ης με ένα άλλο άκυρο, και έπαιζε όλα τα riff έτσι...! Φοράει και κάτι γυαλιά ηλίου στο συγκεκριμένο, είναι μορφήι......
Αλλά respect στον τύπο που έχει βγάλει αξιομνημόνευτα τραγούδια που, εμένα προσωπικά, με πορώνουν όσο λίγα..
Hail..