Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

IMG_20230727_135739.jpg

Το επόμενο μου αμάξι, όσο παλιό και να'ναι θα πρέπει να έχει clima, γιατί τα κοινά air condition πάντα δεν είχαν απόδοση όταν τη χρειαζόμουν. Και δεν έφταιγε το υγρό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το επόμενο μου αμάξι, όσο παλιό και να'ναι θα πρέπει να έχει clima, γιατί τα κοινά air condition πάντα δεν είχαν απόδοση όταν τη χρειαζόμουν. Και δεν έφταιγε το υγρό.
Κ δέκα αλογάκια παραπάνω απ'όσο νομίζουμε πως χρειαζόμαστε 

Καλώς το...

Illusion V, το 58μετρο yacht έσκασε μύτη ξανά στη Χαλκίδα και άραξε στον Νότιο Ευβοϊκό και απέναντι απ'το σπίτι μου, οπότε μερικές φωτός ήταν απαραίτητες. Όσοι σκέφτονται να νοικιάσουν το συγκεκριμένο yacht για καμιά βόλτα στα νησιά, θα τους κοστίσει περίπου €350,000 τη βδομάδα, συν κάποια έξτρα μικροέξοδα. ? 

Ψάξτε στο Google να δείτε πως είναι μέσα, μιλάμε για απίστευτους χώρους και πολυτέλεια στο έπακρο.

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Και μία κοντινή στο φεγγάρι με 60x optical zoom.

image.png

Καλώς το...

Illusion V, το 58μετρο yacht έσκασε μύτη ξανά στη Χαλκίδα και άραξε στον Νότιο Ευβοϊκό και απέναντι απ'το σπίτι μου, οπότε μερικές φωτός ήταν απαραίτητες. Όσοι σκέφτονται να νοικιάσουν το συγκεκριμένο yacht για καμιά βόλτα στα νησιά, θα τους κοστίσει περίπου €350,000 τη βδομάδα, συν κάποια έξτρα μικροέξοδα. ? 

Ψάξτε στο Google να δείτε πως είναι μέσα, μιλάμε για απίστευτους χώρους και πολυτέλεια στο έπακρο.

Προβολή συνημμένου 37438

Προβολή συνημμένου 37439

Προβολή συνημμένου 37444

Προβολή συνημμένου 37441

Προβολή συνημμένου 37442

Και μία κοντινή στο φεγγάρι με 60x optical zoom.

Προβολή συνημμένου 37443

Σιγα τη μ@λ@κια, ενα τετοιο εχω για λαντζα στο δικο μου, κατσε να στο δειξω

gerald-ford-m.webp

Αμα θες κανα f18 να κανεις καμια βολτα πες, περισσευουν καμποσα, μονο προσοχη γιατι σηκωνουν σουζα ευκολα.

Ειναι και πυρηνοκινητο, δεν καιει πετρελαιο, συμφερει [tsitsipas mode off]

Αυτό το βλέπεις απ'το σπίτι σου?
 Οχι.

Το ειχα δει ομως, αυτο η καποιο ιδιο, οταν ειχα κατεβει σε καποια φαση στο ΣΕΦ για να δω καλαθοσφαιρα. Μονο απο κοντα αντιλαμβανεσαι το μεγεθος, κυριολεκτικα αισθανομουν οτι ειχε ανεβει η σταθμη της θαλασσας απο το εκτοπισμα του, χωρις πλακα.

@Waterfall-K mk2, έχω πιάσει το θέμα από την αρχή, και βλέπω συνέχεια αναφορές σε x60 zoom, αλλά την κάμερά αυτή καθεαυτή δεν τη βλέπω να έχει αναφερθεί κάπου; Ποιά είναι;

Illusion V, το 58μετρο yacht έσκασε μύτη ξανά στη Χαλκίδα και άραξε στον Νότιο Ευβοϊκό
Ρε μπας και είναι ο Στράτος; Νότιο Ευβοϊκό είναι, λίγο παρακάτω στο Πουέρτο Ράφτη (που λέει και ο @Jet72), να πήρε το σκάφος να κάνει μια βόλτα, να πάνε κάτω τα φαρμάκια που δεν του ήρθε το ιντερενέτε...

@Waterfall-K mk2, έχω πιάσει το θέμα από την αρχή, και βλέπω συνέχεια αναφορές σε x60 zoom, αλλά την κάμερά αυτή καθεαυτή δεν τη βλέπω να έχει αναφερθεί κάπου; Ποιά είναι;
Μια αυτόματη Panasonic Lumix DMC-FZ72.

image.jpeg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back