Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Εμφανίζονται αραιά και που στη γειτονιά μερικά χελώνια. Πιο πολύ μ'αρέσουν κάτι μικρά σε ενυδρεία.

Όλα υπέροχα είναι.

Πέρυσι σε μια από τις παραλίες της περιοχής, είχαν κάνει αυγά κάποιες θαλάσσιες χελώνες, είχε περιφράξει αυτή την παραλία ο δήμος, και όταν βγήκαν τα χελωνάκια, κλασσικά έτρεχαν προς την θάλασσα.

Μαγεία.

Πέρυσι σε μια από τις παραλίες της περιοχής, είχαν κάνει αυγά κάποιες θαλάσσιες χελώνες, είχε περιφράξει αυτή την παραλία ο δήμος, και όταν βγήκαν τα χελωνάκια, κλασσικά έτρεχαν προς την θάλασσα.
Τώρα μου θύμησες έναν διάλογο που είχα πριν τρία χρόνια με ένα φίλο γείτονα. Γυρνάγαμε σπίτι ένα πρωί και περνώντας το λιμεναρχείο, μου λέει "Ρε συ, άκουσες για μια χελώνα που βρέθηκε το απόγευμα δίπλα στη γέφυρα, στο λιμεναρχείο απέναντι? Μετά από κάνα 20λεπτο δυστυχώς την βρήκαν νεκρή στις Ροδιές, κοντά στο Γυμνάσιο".

Γυρνάω, τον κοιτάω με απορία και του λέω "Τι λες ρε Κώστα (Κώστας κι αυτός), πως είναι δυνατόν να βρεθεί η χελώνα στις Ροδιές μέσα σε ένα 20λεπτο, πας καλά?"  Η περιοχή Ροδιές για όσους δεν ξέρουν απέχει από το λιμεναρχείο σε ευθεία γραμμή περίπου 1,5 χιλιόμετρο. "Ναι ρε συ, δεν το άκουσες? Την βρήκαν ψόφια λέμε στις Ροδιές μετά από κάποια λεπτά", επιμένει.

Ρε μ@λ@κα, θα μας τρελάνεις πρωινιάτικα? Ακούς τι λες? Πως είναι δυνατόν να φτάσει μια χελώνα απ'το λιμεναρχείο στις Ροδιές μέσα σε 20 λεπτά?" του φωνάζω. Να μην στα πολυλογώ, ο Κωστάκης ξέχασε να μου πει μια λεπτομέρεια, ότι η χελώνα στην οποία αναφερόταν ήταν μια θαλάσσια χελώνα, είχε εμφανιστεί να κολυμπάει κάτω απ'τη γέφυρα και μετά από λίγο την βρήκαν νεκρή στις Ροδιές που είχε ξεβραστεί.? Πρέπει να είχε χτυπήσει σε κάποια προπέλα και τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Μιλάμε για τρελό γέλιο, γέλαγα μόνος μου μετά στο σπίτι για κάνα τέταρτο.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γινεται χαμος  αυτην την εποχη....χελωνες, σκαντζοχοιροι(το αγαπημενο μου ζωο) ολα ειναι εξω..καποια ζευγαρωνουν, καποια εχουν κανει μικρα, και καθε απογευμα τα βλεπεις διπλα σου....

Το ξερατε οτι η θρησκεια απαγορευει να φας τον σκαντζοχοιρο μονο και μονο επειδη ζευγαρωνει σαν τον ανθρωπο???(ιεραποστολικη σταση).... 

Η περιοχή Ροδιές για όσους δεν ξέρουν απέχει από το λιμεναρχείο σε ευθεία γραμμή περίπου 1,5 χιλιόμετρο.

ουπς!!!  άσχετο αλλά μου θύμισες ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την νονά μου που μένει ακριβώς πάνω από τις πίσω Ροδιές... πέρασαν χρόνια πλάκα πλάκα... thanks... ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
- Πάρης εδώ...ντοκουμέντο... ο npap βλέπει εφιάλτες αφού του ψιθύρισα στο αυτί ότι όταν ξυπνήσει τον περιμένει ένα πανκ γκρουπ να το γράψει σε αρύθμιστο Otari...

npap - Paris.jpg

Εδω στον ισημερινο του Κρονου, εχουμε μια θαυμασια καλοκαιρινη νυχτα με μειον -130 βαθμους κελσιου, οι ανεμοι ειναι μετριοι και φυσουν με 1200 χιλιομετρα την ωρα, ενω εχουμε και 56 πανσεληνους, με εντυπωσιακοτερη αυτη του Τιτανα και της Ρεας.

Γιατι μπερδευτηκες ωρε waterfall; Δε σου αρεσει η ονειροποληση; Ωραια δεν ηταν στον Κρονο;

Δε σου αρεσε μαλλον. Ε, να σου βαλω οντως τι βλεπω τοτε, ασπρομαυρα κομματια, μια νικη που μολις εκανα, μαλλον βαρετη, στο παιχνιδι που βαριουνται οι περισσοτεροι.

QLdvEWYj.gif

Στο αλλο θεμα λενε τα παιδια την τεραστια διαφορα που εχει γινει με το ιντερνετ στη μουσικη εκπαιδευση. Οντως μεγαλη διαφορα, αλλα δεν κλανει ΜΙΑ μπροστα στη διαφορα στο σκακι ? Μιλαμε εχει το youtube κατι ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ ? αν τις ειχα αυτες πιτσιρικας θα πηγαινα για το παγκοσμιο ???

Στο αλλο θεμα λενε τα παιδια την τεραστια διαφορα που εχει γινει με το ιντερνετ στη μουσικη εκπαιδευση. Οντως μεγαλη διαφορα, αλλα δεν κλανει ΜΙΑ μπροστα στη διαφορα στο σκακι ? Μιλαμε εχει το youtube κατι ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ ? αν τις ειχα αυτες πιτσιρικας θα πηγαινα για το παγκοσμιο ???
Εξέλιξη φίλος. Εμείς τότε λύναμε ασκήσεις σκάκι στα διάφορα περιοδικά με σταυρόλεξα.?

Btw, σε τι πρόγραμμα παίζεις ρε? Στο παλιό μου Olivetti που έτρεχε MS-DOS είχα καλύτερο πρόγραμμα σκάκι.? Άντε κατέβασε κάνα καλό 3D, θυμάμαι υπήρχαν απιστευτα προγράμματα σκάκι ακόμη και τότε. Σήμερα πρέπει να κάνουν παπάδες.

Δεν ειναι προγραμμα. Ειναι το site lichess.org, οπου παιζεις διαδυκτιακα με αλλους ανθρωπους σε real time. Και το παιχνιδι που εβαλα με ανθρωπο αντιπαλο ειναι, οπως ειπες οι υπολογιστες εξελιχθηκαν, οχι να τους νικησεις, ουτε ισοπαλια δε φερνεις ?

ΟΚ πλακα κανω, επιλεγεις level αν θες, αλλα δε μου αρεσει να παιζω με υπολογιστη, δεν εχει πλακα ? Αν αποφασισεις να ξαναπαιξεις μπες εκει, ειναι πολυ ωραιο, εχει και πολυ ζουμι, ασκησεις, αναλυσεις τα παντα. Internet FTW.

Αν αποφασισεις να ξαναπαιξεις μπες εκει
Μπα, θέλω εξάσκηση, και με την γάτα μου να παίξω τώρα μάλλον θα χάσω.? Παίζω άλλα games αραιά και που, άσχετα με σκάκι βέβαια.

και με την γάτα μου να παίξω τώρα μάλλον θα χάσω.?

η οικογένειά μου (από τον πατέρα μου όχι οι τρελοί οι Χαλκιδαίοι της μάνας μου) ήταν πάππου προς πάππον στρατιωτική με ανάλογη μεγάλη παράδοση στο σκάκι που έπαιζαν όλοι οι άντρες ανεξαιρέτως... οι παρτίδες μεταξύ των παππούδων μου κράταγαν μέρες... εγώ καλούτσικος υπήρξα (αν και δεν κρύβω ότι προτιμούσα την ντάμα και ποτέ δεν κάθισα να με διδάξουν σοβαρά ώστε να τιμήσω την παράδοση) αλλά δεν τολμούσα να παίξω μαζί τους παρά μόνο με τον πατέρα μου...

το παράπονο μου ήταν ότι δεν τον κέρδισα ΠΟΤΕ όσο και να προσπάθησα και το μόνο που κατάφερα ήταν κάποια σκόρπια πατ τα οποία και αυτά λίγο πριν πεθάνει μου εξομολογήθηκε ότι ήταν ευγενής προσφορά του πατρικού του φίλτρου επειδή με λυπόταν... ?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back