- Πόντοι
- 1,848
Εμφανίζονται αραιά και που στη γειτονιά μερικά χελώνια. Πιο πολύ μ'αρέσουν κάτι μικρά σε ενυδρεία.Τι γλυκά πλάσματα ρε γμτ.
Εμφανίζονται αραιά και που στη γειτονιά μερικά χελώνια. Πιο πολύ μ'αρέσουν κάτι μικρά σε ενυδρεία.Τι γλυκά πλάσματα ρε γμτ.
Εμφανίζονται αραιά και που στη γειτονιά μερικά χελώνια. Πιο πολύ μ'αρέσουν κάτι μικρά σε ενυδρεία.
Τώρα μου θύμησες έναν διάλογο που είχα πριν τρία χρόνια με ένα φίλο γείτονα. Γυρνάγαμε σπίτι ένα πρωί και περνώντας το λιμεναρχείο, μου λέει "Ρε συ, άκουσες για μια χελώνα που βρέθηκε το απόγευμα δίπλα στη γέφυρα, στο λιμεναρχείο απέναντι? Μετά από κάνα 20λεπτο δυστυχώς την βρήκαν νεκρή στις Ροδιές, κοντά στο Γυμνάσιο".Πέρυσι σε μια από τις παραλίες της περιοχής, είχαν κάνει αυγά κάποιες θαλάσσιες χελώνες, είχε περιφράξει αυτή την παραλία ο δήμος, και όταν βγήκαν τα χελωνάκια, κλασσικά έτρεχαν προς την θάλασσα.
Η περιοχή Ροδιές για όσους δεν ξέρουν απέχει από το λιμεναρχείο σε ευθεία γραμμή περίπου 1,5 χιλιόμετρο.
Εδω στο Μπρουκλιν δροσια (24.5) 50% νοτιαδακι πανσεληνος
Εδω (Κέρκυρα) 27, υγρασία 74%, δεν κουνιέται φυλλο.No comment.....
Βγες έξω και κοίτα, τώρα πρέπει να έχει φτάσει κι από κει...?Για Πανσέληνο δε γνωρίζω.
Μπα. Κάπου μου κρύβεται.Βγες έξω και κοίτα, τώρα πρέπει να έχει φτάσει κι από κει...?
Πόσα χρόνια έχω να παίξω σκάκι ρε φίλε? Ως και τα μέσα της δεκαετίας του 2000 έπαιζα σχεδόν καθημερινά, είτε με φίλους είτε με το pc. Δεν θυμάμαι γιατί το σταμάτησα...?
Εξέλιξη φίλος. Εμείς τότε λύναμε ασκήσεις σκάκι στα διάφορα περιοδικά με σταυρόλεξα.?Στο αλλο θεμα λενε τα παιδια την τεραστια διαφορα που εχει γινει με το ιντερνετ στη μουσικη εκπαιδευση. Οντως μεγαλη διαφορα, αλλα δεν κλανει ΜΙΑ μπροστα στη διαφορα στο σκακι ? Μιλαμε εχει το youtube κατι ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ ? αν τις ειχα αυτες πιτσιρικας θα πηγαινα για το παγκοσμιο ???
Μπα, θέλω εξάσκηση, και με την γάτα μου να παίξω τώρα μάλλον θα χάσω.? Παίζω άλλα games αραιά και που, άσχετα με σκάκι βέβαια.Αν αποφασισεις να ξαναπαιξεις μπες εκει
και με την γάτα μου να παίξω τώρα μάλλον θα χάσω.?