Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Απο το nektar που εχω ή το παιχνίδι m32 σαφως καλυτερα.

Σε σχεση με το roland πιανο που εχω απλα διαφορετικο
Προσπάθησε να περάσεις τα πλήκτρα του από τις υψηλές οκτάβες προς τα πάνω, πατώντας τα με την παλάμη σου στις άκρες τους. Άντε κάνε μετά το ίδιο και με την ίδια δύναμη στα πλήκτρα κάποιου synth, και voilà!, μόλις έσπασες μερικά.?

Δοκίμασε το και με τα πλήκτρα του Roland πιάνου. Μεγάλη ανακάλυψη τα waterfall πλήκτρα.? Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα αλλάξει τα πλήκτρα όλων των synths μου με waterfall πλήκτρα, η ημι-βαρυκεντρισμένη τους φύση είναι ιδανική για τα γούστα μου. Είναι γενικά πλήκτρα που ζητάνε "χαστούκια" κι εσύ τους κάνεις τη χάρη, χωρίς τον φόβο να σου μείνει κάποιο από αυτά στο χέρι.

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
38 λεπτά πριν, Jet72 είπε

Κάπως έτσι ( στο αριστερό χέρι ) ....... ??

Κάτσε ωρέ Jet μισό να κάνω edit ένα παλιό βίντεο του 2017 που είχα τραβήξει από κάποια πρόβα, γιατί το Hammond μου το πούλησα πριν κάνα-δυο μήνες και δεν μπορώ να σου δείξω, και θα καταλάβεις τι εννοώ.

@Jet72 Η παλάμη κάποιες φορές περνάει/ακουμπάει το χείλος των πλήκτρων, κάτι που στην περίπτωση των synth θα ήταν καταστροφικό, γιατί τα πλήκτρα τους έχουν χείλος που εξέχει και μπορεί να γίνει ζημιά, σε αντίθεση με τα waterfall πλήκτρα που το χείλος τους δεν εξέχει, είναι λείο και κάνει μια καμπύλη, εξού και η "waterfall" ονομασία τους (κοίτα ξανά και την παραπάνω εικόνα)

Στο πιάνο είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνει λόγω βάρους, των "γωνιών" των πλήκτρων και του χείλους που λέγαμε, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο "κοφτερό" απ'ότι στα synths. Με απλά λόγια, αν θες να κάνεις "μαγκιές" με τα πλήκτρα παίζοντας με κάποιον Hammond ήχο, κοίτα τουλάχιστον τα πλήκτρα αυτά να είναι waterfall (για το καλό τους?).

Το βίντεο παρακάτω ειναι μια γρήγορη συρραφή από 7 μικρά μέρη. ΜΗΝ το δοκιμάσετε σε synths αν αγαπάτε τα πλήκτρα σας.?

2 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε

@Jet72 Η παλάμη κάποιες φορές περνάει/ακουμπάει το χείλος των πλήκτρων, κάτι που στην περίπτωση των synth θα ήταν καταστροφικό, γιατί τα πλήκτρα τους έχουν χείλος που εξέχει και μπορεί να γίνει ζημιά, σε αντίθεση με τα waterfall πλήκτρα που το χείλος τους δεν εξέχει, είναι λείο και κάνει μια καμπύλη, εξού και η "waterfall" ονομασία τους (κοίτα ξανά και την παραπάνω εικόνα)

Στο πιάνο είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνει λόγω βάρους, των "γωνιών" των πλήκτρων και του χείλους που λέγαμε, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο "κοφτερό" απ'ότι στα synths. Με απλά λόγια, αν θες να κάνεις "μαγκιές" με τα πλήκτρα παίζοντας με κάποιον Hammond ήχο, κοίτα τουλάχιστον τα πλήκτρα αυτά να είναι waterfall (για το καλό τους?).

Το βίντεο παρακάτω ειναι μια γρήγορη συρραφή από 7 μικρά μέρη. ΜΗΝ το δοκιμάσετε σε synths αν αγαπάτε τα πλήκτρα σας.?

Αμα τα κάνω εγω αυτα θα παρω το χερι σε φετες...

Πολυ πλαστικο βλεπω
Τι περίμενες να δεις, τσιμέντο?? Τι λες ωρε Dim...?

Το Fatar TP8o πληκτρολόγιο είναι ένα απο τα πιο χρησιμοποιημένα και αξιόπιστα πληκτρολόγια στη αγορά, 7 στα 10 organs ανεξαρτήτως εταιρείας αυτό φοράνε. Από το παραπάνω βίντεο τι κατάλαβες δηλαδή, σου φαίνονται να μασάνε στο σκληρό παίξιμο??

Τι περίμενες να δεις, τσιμέντο?? Τι λες ωρε Dim...?

Το Fatar TP8o πληκτρολόγιο είναι ένα απο τα πιο χρησιμοποιημένα και αξιόπιστα πληκτρολόγια στη αγορά, 7 στα 10 organs ανεξαρτήτως εταιρείας αυτό φοράνε. Από το παραπάνω βίντεο τι κατάλαβες δηλαδή, σου φαίνονται να μασάνε στο σκληρό παίξιμο??
Δεν ηξευρω.

Εγω θα του φερομαι με στοργή και προδερμ

Δεν ηξευρω. Εγω θα του φερομαι με στοργή και προδερμ
? Φίλος, δεν είσαι για Hammond εσύ. Πούλα το SK όσο το πήρες και άντε αγόρασε ένα Ferrofish B4000+ μαζί με ένα M-Audio Keystation 61 MK3 (€534 όλα μαζί) και End of story. Μικρά, ελαφριά, φορητά, ούτε να ανησυχείς για τα πλήκτρα ούτε τίποτα.?

image.png

έκανα πριν λίγο "αστεία" στις ανιψούλες μου "τραγουδώντας και παίζοντας" και παρασύρθηκα στον οίστρο και δοκίμασα κάτι ανάλογο στο fatar studio 900 μου και αντί να πάρω τα πλήκτρα στο χέρι, μου πήραν τα πλήκτρα το χέρι... ο σκοπός βέβαια επετεύχθη... οι ανιψούλες μου ακόμα γελάνε (με τον πόνο μου)...?

Σε προσπερνω..και σου βαζω μια τωρινη της Αφροδιτης απο το κινητο, βαριεμαι να βγαζω μηχανες.

Υποτιθεται ακριβώς πισω ειναι κι ο Αρης...Εχει συνοδο

20230706_215354.jpg

αντί να πάρω τα πλήκτρα στο χέρι, μου πήραν τα πλήκτρα το χέρι
? Ναι, τα πλήκτρα πιάνου όπως του Fatar σου δεν θα πάθουν κάτι, αλλά τα synths πλήκτρα θα έχουν πρόβλημα, είναι θέμα (λίγου) χρόνου ώσπου κάποιος να σπάσει ένα.

Σε προσπερνω..και σου βαζω μια τωρινη της Αφροδιτης απο το κινητο, βαριεμαι να βγαζω μηχανες.

Υποτιθεται ακριβώς πισω ειναι κι ο Αρης..
Θα ποστάρω αργότερα κάτι pics που πήρα χτες βράδυ αλλά τελικά δεν τις πόσταρα εδώ (τις είδες στο FB).

Μια χαρα ειναι
Καθόλου μια χαρά φίλος, είναι εντελώς θαμπή, δηλαδή "out of focus".? Αν την βλέπεις στην οθονίτσα της κάμερας θα φαίνεται μια χαρά, στο pc δεν...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back