- Πόντοι
- 2,148
Hello 2.5 secΚαθόλου μια χαρά φίλος, είναι εντελώς θαμπή, δηλαδή "out of focus".? Αν την βλέπεις στην οθονίτσα της κάμερας θα φαίνεται μια χαρά, στο pc δεν...
Hello 2.5 secΚαθόλου μια χαρά φίλος, είναι εντελώς θαμπή, δηλαδή "out of focus".? Αν την βλέπεις στην οθονίτσα της κάμερας θα φαίνεται μια χαρά, στο pc δεν...
Παμε ξανα...Hello: Out-Of Focus! Προβολή συνημμένου 36960Kαι 200" να το αφήσεις, αν δεν κάνεις focus πάλι θαμπή θα βγει.
Δεν καταλαβαινόμαστε σήμερα Dim.? θα στο πω τρίτη και τελευταία φορά: η φωτογραφία είναι ΘΑΜΠΗ. Δεν βλέπεται δηλαδή. Γιατί? Γιατί είναι Θ-Α-Μ-Π-Η!? Στο PC λοιπόν φαίνεται θαμπή, στο κινητό σου ή στην οθόνη της κάμερας λογικά φαίνεται οκ. Οπότε μην μου γράφεις τα ISΟ, τα δευτερόλεπτα έκθεσης, την έλλειψη τρίποδα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.Παμε ξανα...
Manual focus απειρο. (Εκτος αν δεν την θεωρεις απειρο την αφροδιτη)
2.5 sec στο χερι.
6400 iso και 1 1/3 stop down.
Τριποδα δεν βαζω ειπα
Βγαλε εσυ μια εστιασμενη με 2.5 δλ στο χερι και ξανασυζητάμε.Δεν καταλαβαινόμαστε σήμερα Dim.? θα στο πω τρίτη και τελευταία φορά: η φωτογραφία είναι ΘΑΜΠΗ. Δεν βλέπεται δηλαδή. Γιατί? Γιατί είναι Θ-Α-Μ-Π-Η!? Στο PC λοιπόν φαίνεται θαμπή, στο κινητό σου ή στην οθόνη της κάμερας λογικά φαίνεται οκ. Οπότε μην μου γράφεις τα ISΟ, τα δευτερόλεπτα έκθεσης, την έλλειψη τρίποδα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Απλά κάνε κάτι να βγάλεις μια φωτό in focus.Προβολή συνημμένου 36961
Μωρε πριτς...Ελα, εφτασες ως εδω, κανε και την παλικαρια για το τριποδο
Δεν χρειαζόμαστε φίλος, έχουμε κάμερα με 60x optical zoom leme!?Πάρτε ένα τηλεσκοπιάκι να κάνετε την δουλειά σας.
Δεν χρειαζόμαστε φίλος, έχουμε κάμερα με 60x optical zoom leme!?