Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Hello 2.5 sec
Hello: Out-Of Focus! image.gif Kαι 200" να το αφήσεις, αν δεν κάνεις focus πάλι θαμπή θα βγει.

Hello: Out-Of Focus! Προβολή συνημμένου 36960Kαι 200" να το αφήσεις, αν δεν κάνεις focus πάλι θαμπή θα βγει.
Παμε ξανα...

Manual focus απειρο. (Εκτος αν δεν την θεωρεις απειρο την αφροδιτη)

2.5 sec στο χερι.

6400 iso και 1 1/3 stop down.

Τριποδα δεν βαζω ειπα

Παμε ξανα...

Manual focus απειρο. (Εκτος αν δεν την θεωρεις απειρο την αφροδιτη)

2.5 sec στο χερι.

6400 iso και 1 1/3 stop down.

Τριποδα δεν βαζω ειπα
Δεν καταλαβαινόμαστε σήμερα Dim.? θα στο πω τρίτη και τελευταία φορά: η φωτογραφία είναι ΘΑΜΠΗ. Δεν βλέπεται δηλαδή. Γιατί? Γιατί είναι Θ-Α-Μ-Π-Η!? Στο PC λοιπόν φαίνεται θαμπή, στο κινητό σου ή στην οθόνη της κάμερας λογικά φαίνεται οκ. Οπότε μην μου γράφεις τα ISΟ, τα δευτερόλεπτα έκθεσης, την έλλειψη τρίποδα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Απλά κάνε κάτι να βγάλεις μια φωτό in focus. image.gif

Δεν καταλαβαινόμαστε σήμερα Dim.? θα στο πω τρίτη και τελευταία φορά: η φωτογραφία είναι ΘΑΜΠΗ. Δεν βλέπεται δηλαδή. Γιατί? Γιατί είναι Θ-Α-Μ-Π-Η!? Στο PC λοιπόν φαίνεται θαμπή, στο κινητό σου ή στην οθόνη της κάμερας λογικά φαίνεται οκ. Οπότε μην μου γράφεις τα ISΟ, τα δευτερόλεπτα έκθεσης, την έλλειψη τρίποδα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Απλά κάνε κάτι να βγάλεις μια φωτό in focus.Προβολή συνημμένου 36961
Βγαλε εσυ μια εστιασμενη με 2.5 δλ στο χερι και ξανασυζητάμε.

Σου λεω ειναι α πει ρο

Ελα, εφτασες ως εδω, κανε και την παλικαρια για το τριποδο

Μισές δουλειές κάνετε.

Πάρτε ένα τηλεσκοπιάκι να κάνετε την δουλειά σας.

Ελα Dim, βγες στο βουνο να ξηγηθεις αστροφωτογραφιση, ελα ξηγησου

Λοιπόν, οι παρακάτω pics τραβήχτηκαν χτες το βράδυ μεταξύ 11 και 4 το πρωί. Όλες είναι τραβηγμένες με zoom, ως συνήθως. Η τελευταία είναι με 60x optical zoom, το club που βλέπετε απέχει από το μπαλκόνι μου 2,2 χιλιόμετρα. Αν χτύπαγα και digital zoom θα βλέπαμε με τι μάρκα laptop παίζει ο DJ.?

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
λοιπόν στο θέμα μας...

ποιός με είπε για καραβάκι Μασαλίας?

Κανει θαύματα με το waterfall....

Παρόμοια θέματα